Αυτοί είναι οι 13 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έφτασαν μια ανάσα από τον... θάνατο!

Αυτοί είναι οι 13 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έφτασαν μια ανάσα από τον... θάνατο!

Έχουν και οι διάσημοι τα ατυχήματα τους. Είναι και οι διάσημοι τυχεροί. Ιδού οι φορές που οι επώνυμοι λαχτάρησαν και έφτασαν να δουν τον Χάρο με τα μάτια τους.


Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη του Ορλάντο Μπλουμ για τη δική του περιπέτεια, ιδού η ενδιαφέρουσα -και τυχερή!- λίστα.

Για το παρολίγον μοιραίο ατύχημά του με το ελικόπτερο που έπεσε σε απόκρημνη πλαγιά της Πάρνηθας τον Μάιο του 2008, έχει μιλήσει ο Κώστας Μακεδόνας: Διαβάστε παρακάτω...



«Στη συγκεκριμένη πτήση δεν είχα την ευθύνη, δεν πιλοτάριζα εγώ. Συνέβη μία βλάβη και ήταν αδύνατον να συνεχίσει το ελικόπτερο να πετάει» λέει και συνεχίζει: «Έπρεπε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο κοντινότερο εφικτό σημείο. Αλλά ήμασταν πάνω από δασώδη περιοχή και δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε φλατ τόπο. Πέσαμε στα δέντρα και στα βράχια και τραυματιστήκαμε πολύ σοβαρά. Έμεινα πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Έκανα βαρύ χειρουργείο για σπονδυλοδεσίες και πολλαπλά κατάγματα. Είχε γίνει κομμάτια η σπονδυλική μου στήλη. Το ότι σηκώθηκα, περπατάω και δουλεύω ξανά, οφείλεται στους σπουδαίους γιατρούς και σε αυτό που λέμε... θαύμα».




Ο Ορλάντο Μπλουμ γλίτωσε τον θάνατο όχι μία αλλά δυο φορές εξαιτίας μιας πολύ ιδιαίτερης γυμναστιής που έκανε. «Παίρναμε βάρη των 22 κιλών, κρατούσαμε την αναπνοή μας και προσπαθούσαμε να περπατήσουμε στο βυθό ενώ ταυτόχρονα κάναμε βάρη», εξηγεί ο Μπλουμ υπογραμμίζοντας όμως ότι δυο φορές την πάτησε με την αναπνοή του και τον πρόλαβαν στον τσακ!





2010 και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είδε το χάρο με τα μάτια μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Ο αγαπημένος μας Σπύρος έπαθε μεγάλη λαχτάρα χθες τα ξημερώματα αφού τράκαρε με τη μηχανή του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο Σπύρος πραγματικά είδε το χάρο με τα μάτια του αφού σύρθηκε στο οδόστρωμα για κάποια μέτρα.



Σε σοβαρή κατάσταση έφτασε να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ο Χάρισον Φορντ. Ο διάσημος ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κι όχι μόνο, όταν το αεροπλάνο που οδηγούσε παρουσίασε μηχανική βλάβη και συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στην περιοχή της Καλιφόρνια.

Το πρόβλημα όλα δείχνουν πως το πρόβλημα παρουσιάστηκε στον κινητήρα. Ευτυχώς, ωστόσο, ο Φορντ κατάφερε να οδηγήσει το αεροσκάφος στην ανοικτή περιοχή του γηπέδου, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό σπίτια και περαστικούς. Κατά την κάθοδο ωστόσο, χτύπησε ένα δέντρο. Όταν το αεροσκάφος χτύπησε στο έδαφος, κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο έτρεξε στο σημείο και έβγαλαν τον Φορντ, φοβούμενοι πως μπορεί να ακολουθήσει έκρηξη.



2009 και ο Ηλίας Ψινάκης είδε το χάρο με τα μάτια. Ο δαιμόνιος μάνατζερ είχε πάει στα Τρία Πέντε Πηγάδια προκειμένου να αγοράσει ένα σαλέ για φέτος τον χειμώνα. Από εκεί έφυγε αργά το βράδυ με το πολυτελέστατο (και μεγάλου κυβισμού) αυτοκίνητο του. Που ήταν και θωρακισμένο.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο ίδιος, ενώ μαζί του ήταν ένας στενός του συνεργάτης. Έλα, όμως, που στο δρόμο υπήρχαν χυμένα λάδια από προηγούμενο ατύχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γλιστρήσει και ο μάνατζερ να χάσει τον έλεγχο. Αποτέλεσμα; Το αυτοκίνητο ξεκίνησε μία τρελή κούρσα, όπου χτυπούσε αριστερά και δεξιά στις μπάρες του δρόμου. Εξακόσια μέτρα πιο κάτω σταμάτησε, ενώ ευτυχώς δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, διότι τότε κανείς δεν θέλει να φανταστεί τι θα είχε συμβεί.

Το πολυτελές (και θωρακισμένο) αυτοκίνητο έγινε ένα μάτσο παλιοσίδερα, αλλά ο Ψινάκης και ο συνοδηγός (ευτυχώς να λέμε) δεν έπαθαν τίποτε. Μάλιστα, όταν έφθασε στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, ο μάνατζερ πήγε σε μία εκκλησία και άναψε ένα κερί.



Τον... Χάρο με τα μάπα της είδε η Σόφη Ζαννίνου, όταν μια νταλίκα χωρίς φρένα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της, παρασύροντας το για 20 μέτρα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το συμβάν σε τηλεοπτικήεμφάνιση της. «Χαίρομαι πάρα πολύ που έφερα στο studio τα δόντια μου, τα μάτια μου, το κεφάλι μου, τα χέρια μου. Εγώ πήγαινα κανονικά, είχα ανάψει φλας για να μπω σε βενζινάδικο δεξιά να βάλω βενζίνη, ήρθε αυτός, μου έδωσε μια στο παράθυρο, έσπασαν όλα τα τζάμια και ήρθαν στο πρόσωπο μου. Ευτυχώς φόραγα γυαλιά»



Ο διάσημος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Prison Break», Ντόμινικ Παρσέλ, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα στο Μαρόκο, το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

Ο 46χρονος ηθοποιός έσπασε τη μύτη του όταν μια μεταλλική μπάρα έπεσε ξαφνικά στο κεφάλι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Καζαμπλάνκα.

Ωστόσο, η γερή του κράση και το γεγονός όπως είπαν οι γιατροί πως ο ιστός στο κεφάλι του είναι αρκετά σκληρός, απέτρεψε τα χειρότερα και γλίτωσε με σοβαρά τραύματα και με σπασμένη μύτη σε δύο διαφορετικά σημεία.




Μια βουτιά στα γαλανά νερά της Καραϊβικής θέλησε να κάνει η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του X FactorCheryl Cole και σίγουρα αυτό το μπάνιο θα της μείνει αξέχαστο!

Η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της είχαν πάει διακοπές και θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, όμως τους βγήκε ξινό. Η τραγουδίστρια μόλις είδε τον καρχαρία, υπέστη μεγάλο σοκ. Αμέσως, άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει στην παραλία: "Ήταν μεγάλο σοκ και για τους δυο. Αν και η εμφάνιση καρχαριών είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή, το σοκ ήταν μεγάλο".









Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε αν υπήρξε στιγμή σε κάποια ταξίδι που έκαναν, στην οποία να φοβήθηκε πολύ και είπε «εδώ θα αφήσω τα κοκαλάκια μου».

«Ναι, υπήρξε, στα Ιμαλάια, στα 4.500 μ. υψόμετρο. Κόντεψα να πεθάνω από πνευμονικό οίδημα λόγω του υψομέτρου, πάλευα πάνω από οκτώ ώρες για να ανασάνω. Πραγματικά δεν έχω έρθει πιο κοντά στον θάνατο στη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας σοκ.







O DiCaprio έχει εξομολογηθεί πως έχει κοιτάξει τον θάνατο στα μάτια 3 φορές. Αν και το συμβάν αυτό είχε ήδη γίνει δεν το ανέφερε ως μία από αυτές. Η πρώτη φορά ήταν όταν το φτερό του αεροπλάνου του εξερράγη εν μέσω πτήσης. Η δεύτερη όταν μία ακόμα, όταν κατά τη διάρκεια κατάδυσης στη Νότια Αφρική ένας λευκός καρχαρίας μπήκε στο προστατευτικό κλουβί του και η τρίτη όταν μπερδεύτηκε το αλεξίπτωτο του κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης.




To χάρο με τα μάτια είδε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μπει στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι τα κύματα ξεπερνούσαν σε ύψος το ενάμισι μέτρο. Όπως ήταν φυσικό, σύντομα κατάλαβε το λάθος της, αφού τα πανύψηλα κύματα την σφυροκοπούσαν αδιάκοπα, μην αφήνοντάς τη να βγει στην επιφάνεια του νερού για να ανασάνει.

«Μπήκα στο νερό νομίζοντας πως θα είναι σαν αυτές τις πισίνες με το τεχνητό κύμα. Στην αρχή σκεφτόμουν "τι ωραία και αναζωογονητική αίσθηση". Δεν είχα υπολογίσει όμως τη δύναμη με την οποία σε χτυπούν τα κύματα. Πάσχιζα να βγάλω το κεφάλι μου στην επιφάνεια του νερού για περίπου πέντε λεπτά. Παραλίγο να πνιγώ. Σκεφτόμουν "που είναι οι άνδρες της ασφάλειάς μου; Θα με αφήσουν να πεθάνω εδώ πέρα;"».





Τον χάρο με τα μάτια της είδε παλαιότερα η Άντζελα Δημητρίου, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στις Τζιτζιφιές. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε σχεδόν διαλύθηκε, ωστόσο εκείνη γλίτωσε μόνο με μικροτραύματα, που δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.





Από θαύμα γλίτωσε, η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε να βγει ζωντανή από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το πανάκριβο τζιπ της, Porsche Cayenne!

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν χρόνια στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, όταν το Porsche Cayenne που οδηγούσε ο 37χρονος Β.Μ. και στο οποίο επέβαινε η ίδια συγκρούστηκε με προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Από τις συνεχόμενες συγκρούσεις το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας και μητέρας δύο παιδιών μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ έντρομοι οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν τους επιβάτες του να βγουν έξω. Τότε, έκπληκτοι αντίκρισαν τη Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και είχε υποστεί σοκ, ενώ μικροεκδορές είχε υποστεί και ο οδηγός της.

Πηγή: womenonly.gr
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτοί είναι οι 23 Έλληνες και ξένοι διάσημοι παραδέχτηκαν τον εθισμό τους στο sεx!


Διάσημες Ελληνίδες που έπαιξαν σε αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές! (photos)