22 celebrities που έπεσαν θύμα βιασμού και το παραδέχτηκαν δημόσια!

22 celebrities που έπεσαν θύμα βιασμού και το παραδέχτηκαν δημόσια!
Την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής του μοιράζονται δημόσια 22 διάσημοι. Μιλάνε για αυτό, πως το βίωσαν και πως προχώρησαν μετά, στη ζωή τους.

Η Lady Gaga αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και θυμήθηκε με τρόμο τις στιγμές που βίωσε και πώς προχώρησε. Διαβάστε παρακάτω.

Κανείς δεν περίμενε αυτή την αποκάλυψη, αυτό το σκοτεινό μυστικό, που έκρυβε τόσα χρόνια μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες της διεθνούς showbiz. Μιλώντας στην εκπομπή του Έντουαρντ Στερν, «The Howard Stern Show», δήλωσε πως σε ηλικία 19 ετών έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της και μουσικός παραγωγός.



H σταρ του «Top Gun», Kelly McGillis απέρριψε πρόταση να παίξει σε ταινία το ρόλο του θύματος βιασμού, διότι δεν άντεξε να ξαναζήσει έστω και στα ψέμματα την τραγική εμπειρία… στα 20 χρόνια της δύο άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμά της και τη βίασαν άγρια υπό την απειλή μαχαιριού.



H Αμερικανίδα σουπερστάρ τηλεπαρουσιάστρια, Opra Winfrey βιάστηκε σε νεαρή ηλικία από έναν ξάδερφο και έναν φίλο της οικογένειας. Πέρασαν πολλά χρόνια για να το παραδεχθεί δημόσια, βοηθώντας και άλλα θύματα να βγουν μπροστά.



Αφού μετακόμισε στη Νέα Υόρκη στις αρχές του ’80, η Μαντόνα βιάστηκε από άγνωστο άντρα στην ταράτσα ενός κτιρίου. Το κράτησε μυστικό για πολλά χρόνια.



Πριν γίνει ροκ θρύλος και σύμβολο, ο «θεός» της μαυρίλας, Ozzy Osbourne είχε πρόβλημα στο σχολείο και ειδικά από δύο συμμαθητές του που τον κακοποιούσαν με τρόπους που δεν χρειάζονται περιγραφή, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.



Ως φιλοξενούμενη στην τηλεοπτική εκπομπή της Όπρα, η πρώην Μις Αμερική – ηθοποιός – τραγουδίστρια – επιχειρηματίας, Vanessa Williams αποκάλυψε ότι βιάστηκε από μια 18χρονη κοπέλα, όταν ήταν μόλις 10 ετών.



Πολλοί πίστευαν ότι το τραγούδι της Lady Gaga «Swine» (μτφ. γουρούνι) ήταν αφιερωμένο στην blogger Perez Hilton. Η διάσημη ποπ σταρ παραδέχθηκε ότι περιγράφει τα αισθήματά της μετά τον βιασμό της πίσω τη δεκαετία του 90.



Γνωστή η ιστορία του ξυλοδαρμού της Rihanna από τον αγαπημένο της, Chris Brown. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι -αν και εκείνος δεν το θεώρησε ποτέ και τόσο… αρνητικό – ο Chris αποπλανήθηκε σε ηλικία 8 ετών από τη 14χρονη babysitter.



H ηθοποιός Ashley Judd σε συνέντευξη τύπου στη Washington, παραδέχθηκε ότι έχει βιαστεί τρεις φορές ενώ φοιτούσε στο George Washington University.



Σε μια τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή της Opra, η ηθοποιός Gabrielle Union αποκάλυψε ότι όταν ήταν 19 και εργαζόταν σε έκα κατάστημα παπουτσιών, ένας διαρρήκτης τη βίασε υπό την απειλή όπλου.



Η τραγουδίστρια Billie Holiday είχε μια φοβερή και τρομερή παιδικη ηλικία καθώς εργαζόταν από τα 11 σε ένα εστιατόριο. Όταν ήταν 11 ετών ένας γείτονας τη βίασε.



Ο Brian Warner (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Marilyn Manson) κακοποιήθηκε από δύο έφηβους νεαρούς και χρειάστηκε πολλή δουλειά για να μπορέσει να (μην) διαχειριστεί την τραγική αυτή εμπειρία.



Στα 20 χρόνια της η υποψήφια για Όσκαρ, ηθοποιός και τραγουδίστια, Queen Latifah βρήκε το σθένος να πει στους γονείς της ότι το αγόρι babysitter την είχε βιάσει σε παιδική ηλικία. Όπως πολλοί άλλοι κατέφυγε στην ψυχανάλυση.



Η συγγραφέας, ποιήτρια και ακτιβίστρια Dr. Maya Angelou χρησιμοποίησε το μνημειώδες μυθιστόρημα, «I Know Why The Caged BirdSings» για να αποκαλύψει την σεξουαλική της κακοποίηση στον κόσμο.



Ο εκκεντρικός ηθοποιός LaBeouf ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε … από νεαρή κοπέλα! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του όταν ασχολούνταν με το #IAMSORRY art project, μια γυναίκα τον επισκέφθηκε στο πριβέ δωμάτιο που βρισκόταν και τον εξανάγκασε ένα κάνει σεξ μαζί της.



Ο επικός κιθαρίστας Carlos Santana έχει παραδεχθεί δημόσια ότι από τα 10 έως τα 12 χρόνια του κακοποιήθηκε επανειλημμένως από έναν φίλο της οικογένειας.



Η ονειρική τραγουδίστρια Tori Amos πήγε να βοηθήσει έναν άνδρα που έκανε οτοστόπ. Σε αντάλλαγμα βιάστηκε από τον συνεπιβάτη της, γεγονός που την άφησε σε τραγική συναισθηματική κατάσταση για χρόνια.



Η ποπ ντίβα, Kesha, αφού μπήκε και βγήκε από δεκάδες κλινικές αποτοξίνωσης και προκοπή δεν είδε… αποκάλυψε δημόσια ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον μουσικό παραγωγό Dr. Luke. Εκείνος το αρνήθηκε.



Τον Ιανουάριο του 1985, δύο οπλισμένοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της ηθοποιού Fran Drescher – την οποία γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά Νταντά Φάιν – στο Λος Άντζελες. Η Drescher βιάστηκε και ο τότε σύντροφός της εξαναγκάστηκε από τους ληστές να κοιτάει δεμένος σε μια καρέκλα. Η ηθοποιός έχει μοιραστεί την εμπειρία της, προσπαθώντας να βοηθήσει κι άλλα θύματα να ζητήσουν ψυχική στήριξη.



Η γνωστή ηθοποιός Anne Heche βιαζόταν από τον πατέρα της από τη νηπιακή ηλικία μέχρι τα 12. Η Heche έχει δηλώσει ότι την κόλλησε και έρπη των γεννητικών οργάνων.



Η ηθοποιός Teri Hatcher βιάστηκε από τον θείο της όταν ήταν μόλις 5 ετών. Το 2002 κατέθεσε εναντίον του και τον καταδίκασε σε 14 χρόνια φυλάκιση.



Η διάσημη ηθοποιός Rose McGowan, που έγινε γνωστή από την πετυχημένη σειρά «Μάγισσες», σοκάρει με την αποκάλυψή της μέσω των social media. Η γνωστή ηθοποιός έπεσε θύμα βιασμού από διευθυντή κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μία γυναίκα δικηγόρος της συνέστησε να μην καταθέσει αγωγή επειδή έχει παίξει σε ερωτική σκηνή και σίγουρα θα έχανε την υπόθεση.

Πηγή: WomanToc.gr

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Διαζύγιο «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Μετά από 7 χρόνια γάμου και ένα παιδί τα διέλυσαν όλα…

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά πτώση σε ερασιτεχνικό αγώνα motocross! (Photo)

Αυτό θα είναι το show που θα παρουσιάσουν Μουτσινάς-Μακρυπούλια! Το πλατό-υπερπαραγωγή και όλα όσα θα δούμε on air! (βίντεο)