Πριν & μετά: Oι celebrities με τα πολύ βγαλμένα φρύδια και η... μεταμόρφωσή τους! (Photos)

Πριν & μετά: Oι celebrities με τα πολύ βγαλμένα φρύδια και η... μεταμόρφωσή τους! (Photos)

Αν περάσατε την εφηβεία σας στα 90s ή τα 00s, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν γλυτώσατε από την τάση «εξολόθρευσης» των φρυδιών.

Για κακή μας τύχη όμως, το trend των πολύ ΠΟΛΥ λεπτών φρυδιών, δεν είναι ένα που μπορούμε απλά να ξεχάσουμε, αφού μετά από τόσο τράβηγμα με το τσιμπιδάκι, τα ίδια επαναστατούν, αυτοκτονούν και απλά δεν μας κάνουν τη χάρη να ξαναβγούν. Φυσικά, δεν είμαστε μόνες σε αυτό, γιατί ούτε οι celebrities κατάφεραν να αντισταθούν στο τσιμπιδάκι, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να παλεύουν να τα επαναφέρουν. διαβάστε παρακάτω...

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η παρουσιάστρια αποτελεί το πιο τρανταχτό παράδειγμα του πριν και μετά. Με ΤΟΣΟ βγαλμένα φρύδια, απορούμε πως κατάφερε να τα επαναφέρει.

Τατιάνα Στεφανίδου
Αν και το μέγεθος των φρυδιών της παρουσιάστριας είναι μεγαλύτερο και πολύ πιο κολακευτικό για το πρόσωπό της, δεν μπορούμε να μην προσέξουμε πως το χρώμα τους είναι αφύσικα σκούρο.

Η αμύθητη περιουσία της Μενεγάκη! Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, η βίλα στην Χαλκιδική και τα πολλά εκατομμύρια στους λογαριασμούς της! Πόσα είναι;


Μαίρη Συνατσάκη
Η Μαίρη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο λάθος της να βγάζει τα φρύδια με το τσιμπιδάκι στο παρελθόν και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να τα επαναφέρει στην αρχική τους –πυκνή- κατάσταση. Είναι σε πολύ καλό δρόμο πάντως, αν μας ρωτάτε!

Δούκισσα Νομικού
Σχεδόν άγνωστη ακόμα, η Δούκισσα είχε –εκτός από τα φυσικά, καστανά της μαλλιά- πολύ λεπτά φρύδια. Θα περιμέναμε, καθώς είναι ακόμα 30 ετών, να είχε «γλυτώσει», αλλά όχι!

Κατερίνα Καινούργιου
Αν τα φρύδια σας αρνούνται να ξαναβγούν, όπως κατά πάσα πιθανότητα συμβαίνει στην παρουσιάστρια, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της και να γεμίσετε τα κενά με ένα ειδικό μολύβι.

Τζένη Μπαλατσινού
Θύμα του έντονου βγαλσίματος είχε πέσει και η Τζένη, η οποία ευτυχώς έχει καταφέρει να φέρει τα φρύδια της σήμερα σε μία πιο φυσική κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Τι έπαθε το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά; Αποτυχημένη πλαστική ή κάτι άλλο;

Φαίη Σκορδά
Αν και το στιλιστικό κομμάτι παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο, αυτή η μεγάλη αλλαγή της παρουσιάστριας οφείλεται ΚΑΙ στα πιο γεμάτα φρύδια.

Βίκυ Καγιά
Μπορεί στις ξανθές γυναίκες τα φρύδια να μη φαίνονται τόσο έντονα όσο στις μελαχρινές, είναι όμως εξίσου σημαντικά για να δείχνει αρμονικό ένα πρόσωπο.

Δείτε ακόμη: Έγκυος η Ελένη Τσολάκη; Η αινιγματική δήλωση και η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα!


Instyle.gr