Flashback: Όταν η Ήβη Αδάμου έκανε την πρώτη της οντισιόν στο X Factor! Με σιδεράκια μαλλί ατημέλητο και σημάδια εφηβείας!

Flashback: Όταν η Ήβη Αδάμου έκανε την πρώτη της οντισιόν στο X Factor! Με σιδεράκια μαλλί ατημέλητο και σημάδια εφηβείας!
Μπορεί τώρα να περιμένει το πρώτο της μωράκι με τον Μιχάλη Κουινέλη όμως κάποτε ήταν και η ίδια παιδί!

Μάλιστα, η Ήβη παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της πολύ πρόσφατα (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της), ενώ ο φακός την απαθανάτισε στην σκηνή στην πρεμιέρα της και η φουσκωμένη της κοιλίτσα έκανε επίσης πρεμιέρα μαζί της! (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες). Διαβάστε παρακάτω...

Η μέλλουσα μανούλα ήταν μόλις 16 χρονών όταν την γνωρίσαμε με την μαγική της φωνή που έκανε μέχρι και τον Θεοφάνους να... λυγίσει και να την πάρει στην ομάδα του! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ήβη τότε είχε πρωτοέρθει από την Κύπρο όπου και κατάγεται και προσπαθούσε να ξεχωρίσει στο X Factor! Έκανε οντισιόν για να μπει στο παιχνίδι όπου και έμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος, αλλά δεν κέρδισε!

Δείτε ακόμη: Τα νυχτοπερπατήματα Βανδή – Νικολαΐδη! Η ενόχληση με τον φωτογράφο και ο παράφορος έρωτας.

Η Ήβη όπως θα δείτε είναι στην εφηβεία και φοράει σιδεράκια, ενώ έχει μαλλιά μπούκλες και σημαδάκια που όλες είχαμε στην ηλικία της στο πρόσωπο!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lVTTp9lutdQ

 

Και πριν φύγετε.... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Μιχάλη!