Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τζίμης Πανούσης :Το "δολοφονικό"βλέμμα της Άννας Νταλάρα όταν τους έβαλαν να κάτσουν δίπλα δίπλα....

Τζίμης Πανούσης :Το
STORIES 13.01.2018 19:38
Follow us on Google News

Η κόντρα του Γιώργου Νταλάρα με τον Τζίμη Πανούση είναι από αυτές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική σόουμπιζ.

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης αναγκάστηκε το Νοέμβρη όχι απλά να έρθει μούρη με μούρη με την σύζυγό του τραγουδιστή αλλά να κάτσει και δίπλα της! Διαβάστε παρακάτω....

Ολα αυτά στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λυσασμένη Γάτα» του Τένεσι Γουίλιαμς.

Δείτε ακόμη: Ράγισε καρδιές! Το σπαρακτικό αντίο της Αννίτας Πάνια στον Τζίμη Πανούση!

Αμφότεροι στο θέατρο συνοδεύονταν από τα παιδιά τους. Η Αννα Νταλάρα είχε πάει στην πρεμιέρα με την ηθοποιό κόρη της Γεωργιάννα και ο Τζίμης Πανούσης με την μικρή χαριτωμένη κόρη του.

Οι φωτογράφοι δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία να απαθανατίσουν αυτό που... προκάλεσε σε Νταλάρα-Πανούση η τύχη. Ανάμεσα στα πολλά καρέ υπάρχει και ένα που έχει πιάσει την Αννα Νταλάρα να κοιτά προς το μέρος του Τζίμη Πανούση με μια πραγματικά περίεργη έκφραση. Υπάρχει όμως και το άλλο στιγμιότυπο που κοιτά προς το μέρος του και γελά...

Δείτε ακόμη: Τζίμης Πανούσης: Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου!

Η κόντρα Νταλάρα-Πανούση

Ήταν το μακρινό 1997 όταν ο Τζίμης Πανούσης στη διάρκεια σατιρικής μουσικής παράστασής του, εμφάνιζε σε βίντεο τον τραγουδιστή να τραγουδά και να τρέχουν χρήματα από το στόμα του.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον τραγουδιστή στην απόφαση να σύρει στα δικαστήρια τον σατιρικό καλλιτέχνη. Αρχικά, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Τζίμη Πανούση να αναφέρεται στο όνομα του Γιώργου Νταλάρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πλήρωνε 1.000.000 δραχμές. Ο Πανούσης, όμως, δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει το δικό του. Μάλιστα, συνήθιζε να λέει σε επόμενες παραστάσεις του: «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!».

Δείτε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγο του Τζίμη Πανούση! Θα πάθετε πλάκα...

Εκεί και η κόρη της Αννας Νταλάρα, ΓεωργιάνναIefimerida.gr

Share