Flashback: Όταν η Αραβανή ήταν... η Λίτσα από τον Κορυδαλλό! Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που θέλει να κάψει η παρουσιάστρια του DWTS!

Flashback: Όταν η Αραβανή ήταν... η Λίτσα από τον Κορυδαλλό! Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που θέλει να κάψει η παρουσιάστρια του DWTS!

Πού να το φανταζόταν η Ευαγγελία Αραβανή στα 14 χρόνια της -τότε που εξέφραζε στις συμμαθήτριές της το μεγάλο όνειρό της να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό- ότι θα έφτανε μια μέρα που θα γινόταν η οικοδέσποινα του πιο επιτυχημένου χορευτικού show της ελληνικής τηλεόρασης...

Κι όμως, ο έκτος κύκλος του «Dancing with the Stars» ξεκινάει απόψε στον ΑΝΤ1, με την ίδια σε ρόλο παρουσιάστριας να παίρνει τη σκυτάλη από τις λαμπερές προκατόχους της Ζέτα Μακρυπούλια και Δούκισσα Νομικού, βάζοντας ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα στην καριέρα της έως τώρα. Διαβάστε παρακάτω...

Η «Espresso» έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από τα γυμνασιακά χρόνια της γλυκιάς Ευαγγελίας Αραβανή. Τότε βέβαια ήταν η Λίτσα του διπλανού θρανίου και οι συμμαθήτριές της στο 9ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού τη φώναζαν «Τσαλί». Με αυτό το παρατσούκλι η Σταρ Ελλάς 2005 ήταν γνωστή στην αυλή του σχολείου της και με αυτό υπέγραφε τις αφιερώσεις της στα λευκώματα των συμμαθητριών της. Μόλις 14 ετών, η Λίτσα (από το Βαγγελίτσα!) είχε κάνει ήδη τις πρώτες ξανθές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά της, έβαφε τα νύχια της άσπρα και τα μάτια της με έντονο γαλάζιο μολύβι. Προφητική λεπτομέρεια; Τη χρονιά που κέρδισε στα καλλιστεία έγινε η... γαλανόλευκη πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ του Θάνου Πετρέλη «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα».

Δείτε ακόμη: DWTS: Όταν η Αραβανή συνάντησε την Κάβουρα στο πλατό! Οι επικές ατάκες, η ειρωνεία και τα βλέμματα φωτιά

Από την εφηβεία της ακόμη, η Ευαγγελία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και βέβαια πολύ όμορφη. Τόσο, που τα αγόρια σχημάτιζαν ουρές για να της μιλήσουν. Εκείνη όμως δεν τους έδινε και μεγάλη σημασία. Με τα κορίτσια, από την άλλη μεριά, δεν είχε πάντα τις καλύτερες σχέσεις. Τουλάχιστον όχι με όλα! Οι κολλητές της πάντως ήταν δύο και την ακολουθούσαν παντού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ευαγγελία Αραβανή έκαψε πολλές καρδιές στα μαθητικά της χρόνια.

Αυτό συνεχίστηκε ως γνωστόν κι έπειτα, ενώ μόλις πριν από μερικούς μήνες φαίνεται να βρήκε τελικά το «βασιλόπουλό» της στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου.

Δείτε ακόμη: Στο Κέντρο Αθηνών η Αραβανή μετά το Dancing with the Stars! Το τρυφερό βίντεο μέσα από το καμαρίνι του Οικονομόπουλου!

Οπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό από τα γυμνασιακά χρόνια της, η Ευαγγελία ήταν ένα δροσερό κορίτσι σαν όλα τα άλλα, που απολάμβανε τις ζαβολιές, τις εκδρομές, ακόμη και τα σουβλάκια με πίτα, ένα έδεσμα που σήμερα αποφεύγει, όπως όλες οι τηλεπαρουσιάστριες που προσέχουν τη σιλουέτα τους. Μετά το 9 Γυμνάσιο Κορυδαλλού φοίτησε στο 5ο Λύκειο της ίδιας περιοχής και πήρε το απολυτήριό της με 14.

Στη συνέχεια έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε σε μια σχολή στην Κρήτη, αλλά δεν πήγε να γραφτεί ποτέ γιατί δεν την ενδιέφερε. Η μοίρα της, άλλωστε, της είχε γραμμένο να βγει Σταρ Ελλάς και να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στη showbiz.

Δείτε ακόμη: DWTS: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα στα social media μετά την πρεμιέρα! Τι είπε για την Αραβανή;

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: