"Μαγκιά" τους: Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες και ξένοι που παραδέχτηκαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι! (photos)

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που δεν διστάζουν να ομολογήσουν την διαφορετικότητα τους, αφού φαίνεται οι ίδιοι να τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και αυτό είναι προς τιμή τους.

Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένει ταμπού θέμα η ομοφυλοφιλία, ωστόσο αρκετοί διάσημοι έχουν παραδεχτεί δημοσίως πως είναι gay, αποδεικνύοντας πως είναι ακομπλεξάριστοι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ορισμένα από τα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνής σοουμπίζ που που έχουν παραδεχτεί τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

O Φώτης Σεργουλόπουλος έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα στο παρελθόν είχε αναφέρει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Αντ1: «Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις»,

Δείτε ακόμη: 25+1 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα της κρίσης! Έφυγαν για το εξωτερικό και... ποιους από αυτούς θυμάστε;

Η σεξουαλική ταυτότητα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς καθημερινά παλεύει για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Στο παρελθόν μάλιστα έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων.

Ο αγαπημένος συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έχει παντρευτεί τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη και προσφατα υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα σε μία συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ και μετά ξέσπασε... σάλος! Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε πως αυτή του η ομολογία του άλλαξε τη ζωή!

Ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης, ο γνωστός τηλεοπτικός ανταποκριτής, έκανε το δικό του «coming out» πριν λίγα χρόνια με αφορμή την αυτοκτονία ενός 21χρονου ομοφυλόφιλου φοιτητή στη συνοικία Καζιλίνα της Ρώμης.

Ο Γιώργος Μαρίνος ίσως να ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Γι' αυτό και έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του αποκάλυψη άλλαξε κατά πολύ τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

O δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος έχει ουκ ολίγες φορές αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος. πριν λίγους μήνες κιόλας εξομολογήθηκε πως πως είναι φορέας του Aids.

Δείτε επίσης: 15 πράγματα που δεν ήξερες για τον Σάκη Τανιμανίδη! Ειδικά με το 5ο θα παραμιλάς!

Ο Φώτης Σπύρου όχι μόνο έχει αποκαλύψει πως είναι gay, αλλά σύντομα θα παντρευτεί και τον νεαρό αγαπημένο του και θα υιοθετήσουν και παιδί!

Το μοντέλο και επί δύο χρόνια συνεργάτης του Μάκη Τσέλιου, Δαυίδ Σαμαράς και ο σύντροφός του Τζίμι Φάρελ, παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή και έκαναν γνωστή την είδηση μέσω facebook.

Ανοιχτά έχει μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, ο γνωστός Ελληνας σκηνοθέτης. «Ήμουν 13 όταν συνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου», αποκάλυψε σε συνέντευξη του, προσθέτοντας ότι έχει βιώσει τεράστιο κοινωνικό ρατσισμό, καθώς και ο αδελφός του είναι gay.



Michael Angelakos
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Passion Pit, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε ραδιoφωνική εκπομπή.




Lily Rose-Depp
Η κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ δήλωσε πως είναι σεξουαλικά «ρευστή», δηλαδή κλίνει και προς τις δύο πλευρές, και straight και gay. O πατέρας της δήλωσε πως το ξέρει ήδη, καθώς συζητάνε τα πάντα με την κόρη του από τότε που ήταν παιδάκι.


Miley Cyrus
Η εκκεντρική τραγουδίστρια δήλωσε οτι είναι pansexual σε συνέντευξη της στο περιοδικό Elle τον Αύγουστο. Παρ' όλα αυτά δηλώνει πως απλά βγαίνει ραντεβού καθώς στα 22 της δεν ενδιαφέρεται για δέσμευση.


Nyle Di Marco
Ο νικητής του America Next Top Model δηλώσε μετά το τέλος της εκπομπής και αυτός σεξουαλικά «ρευστός» μέσω του λογαριασμού του στο twitter.


Reid Ewing
Ο ηθοποιός της πολυαγαπημένης σειράς Modern Family δήλωσε τον Οκτώβριο που μας πέρασε οτι είναι ομοφυλόφιλος.


Angel Mccoughtry
H μπασκετομπολίστας του NBA δήλωσε μέσω twitter οτι είναι γκέι, κατηγορώντας όσους προσπάθησαν να την φιμώσουν.


Joel Grey
Ο ηθοποιός του Cabaret αποκάλυψε πως του πήρε πολύ καιρό να καταλάβει οτι είναι γκέι και να δεχτεί τον εαυτό του.


Gus Kenworthy
O ολυμπιονίκης σκιέρ αποκάλυψε πως είναι γκέι μέσω twitter.


Υusaf Mack
Ο μποξέρ δήλωσε πως είναι bisexual όταν βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου συμμετέχει σε σεξουαλικό όργιο με άνδρες ισχυριζόμενος ότι του είχαν δώσει ναρκωτικές ουσίες. Λίγο αργότερα όμως δήλωσε πως είναι γκέι.


Αdam Rippon
Ο πρωταθλητής του πατινάζ πάγου δήλωσε δημόσια πως προτιμά τους άνδρες το Νοέμβριο του 2015 δηλώνοντας σε περιοδικό πως είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος και πως του πήγαν όλα πολύ καλά και δεν θα ήθελε οι γονείς να αποτρέψουν αγόρια από το να ασχοληθούν με το πατινάζ.


Janae Marie Kroc
Η πρωταθλήτρια άρσης βαρών άλλαξε φύλο αυτή την χρονιά ακολουθώντας την Caitlyn Jenner.


Eliot Sumner
Η κόρη της Trydie Styler και του Sting, δηλώνει "ασέξουαλ" και χωρίς φύλο, και πως θέλει να μην αναφέρεται ως θηλυκό ή αρσενικό καθώς δεν θέλει να την καθορίζει η σεξουαλική της προτίμηση ή ταυτότητα.



Holland Taylor
H παλαίμαχος ηθοποιός αποκάλυψε οτι συζεί με γυναίκα εδώ και πολλά χρόνια.