Power Of Love: Τα "διδάγματα" που παίρνουμε όσοι το βλέπουμε! Το νιώθεις κι εσύ;

Power Of Love: Τα

Είσαι γυναίκα; Είσαι δύναμη,... Άσχετο αλλά γιατί να μην το γράψω;

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Power Of Love... Το ριάλιτι αγάπης το οποίο μας δίνει -κι όμως- κάποια μαθήματα ζωής, κάποια διδάγματα, να το πω έτσι! Διαβάστε παρακάτω...

Βλέποντας το, κυρίως εσείς οι γυναίκες, θα πρέπει ταυτόχρονα να περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό σας! Εγώ σήμερα εδώ στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω σαν... ανώνυμη συντάκτρια, αλλά κυρίως γυναίκα.... τις σκέψεις που έκανα όταν έκλεισαν την τηλεόραση:

1) "Μα καλά... πόσο γαμ@τη είμαι εγώ τελοσπάντων!" - Ναι αγαπημένη μου! Βλέποντας κάτι χειρότερο σίγουρα εσύ σαν γυναίκα νιώθεις πολύ ανώτερη!

2) "Όχι ρε φίλε! Κι εγώ έχω μιλήσει με το σπαστικό "σσσ" στην προφορά, όταν το είχα καβαλήσει ένα φεγγάρι! Δεν ήξερα ότι είναι τόσο εκνευριστικό!" - Ναι κορίτσι μου! Κι εσύ κάποτε ήθελες να κάνει στροφή στην "ποιότητα" κι εσύ κάποια στιγμή έχεις μιλήσει τόσο σοβαρά όπως... η Αθηνά που είναι 19 χρονών και νιώθει ότι έχει δει τα πάντα, όπως είπε η ίδια... Ναι κι εσύ το είχε καβαλήσει κάποτε και μιλούσες έτσι... Δεν είχες καταλαβει όμως ότι ρεζιλευόσουν αντίστοιχα... Ουπς!

3) "Καλύτερα άβαφη ρε φίλε!" - Βλέποντας επί 2 ώρες, τόσο ψεύτικη βλεφαρίδα, τα χείλη του ροφού, τις τρέσες, το μεικ απ που είναι έτοιμο να βγει από την τηλεόραση σου... σίγουρα αυτό το "βάρος" που κουβαλάνε τα κορίτσια στο κεφάλι νιώθεις ότι το έχεις κι εσύ και θέλεις απεγνωσμένα να ξεβαφτείς για κάποιον λόγο.

4) Παραδέξου το... Είχες κι εσύ κάποτε μία φίλη-γνωστή-ξαδέρφη που αναγκάστηκες να βγεις για καφέ μαζί της, εμφανίστηκε έτσι (!) και ορκίστηκε στον εαυτό σου να μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό!

5) Αν πλέον οι γυναίκες φαίνονται τόσο εύκολες και απελευθερωμένες οι περισσότερες... τότε σταμάτα να αναρωτιέσαι γιατί οι άντρες δεν σε πλησιάζουν... Γιατί δεν είσαι έτσι! (Κακό... όμως αληθινό)

Τελικά το ριάλιτι αγάπης, έρωτα, μηδενισμού... σε κάνει εσένα σαν τηλεθεάτρια να νιώθεις καλύτερα!