Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Δείτε τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είναι αχώριστα!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Δείτε τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είναι αχώριστα!

Λαμπερές παρουσίες! Γλυκές γνωριμίες που κατέληξαν σε μεγάλους έρωτες, αλλά και σχέσεις ζωής. Αυτά είναι μερικά από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που άντεξαν στο χρόνο και συνεχίζουν μαζί ευτυχισμένα.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη (13 χρόνια) Διαβάστε παρακάτω...

Ο ορισμός του κεραυνοβώλου έρωτα. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν γύρω στο 2004. Αργότερα τον ίδιο χρόνο, στα γυρίσματα γνωστής διαφημιστικής ταινίας, οι δυο τους επιβεβαιώθηκαν ότι έχουν πλαστεί ο ένας για τον άλλο. Το ζευγάρι είναι κάτι περισσότερο από 13 χρόνια μαζί, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη 6μελή οικογένεια και στις 3 Ιουλίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Έτσι ήταν οι πασίγνωστες Ελληνίδες Celebrities στην παιδική τους ηλικία!

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς (20 χρόνια)

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz . Η σχέση τους ξεκίνησε λίγο μετά το χωρισμό του Σχοινά με την Έλλη Κοκκίνου, γεγονός που ποτέ δεν σταμάτησε να απασχολεί τα Μέσα από το 1995. Οι δυο τους πλέον μετρούν 1μιση χρόνο σχέσης και 20 χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον 17χρονο Δημήτρη.

Δείτε ακόμη:Oι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πρώτη νύχτα του γάμου των Δ.Παπαμιχαήλ-Α.Βουγιουκλάκη! Ο άγριος τσακωμός και το ξύλο!

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης (18 χρόνια)

Η γνωριμία τους ξεκίνησε γύρω στο 1999. Οι δυο τους μιλούσαν αρκετά στο τηλέφωνο μήνες πριν πραγματοποιηθεί το πρώτο τους ραντεβού. Για την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, αλλά και για την απόφαση τους να παντρευτούν, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Στο πρώτο ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πάρα πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση να παντρευτούμε. Ήξερα ότι ήμουν πολύ καλά με αυτόν τον άνθρωπο και ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει πατέρας των παιδιών μου». Οι δυο τους πλέον μετρούν 18 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Θοδωρής Ζαγωράκης – Ιωάννα Λίλη (12 χρόνια)

Εκείνη αποτέλεσε το απόλυτο ελληνικό sex symbol της δεκαετίας του 2000. Εκείνος; Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου το 2004. Η γνωριμία τους έγινε γύρω στο 2005, μέσω του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους μιλούσαν για μια βδομάδα στο τηλέφωνο μέχρι να συμβεί το πρώτο ραντεβού. Ο γάμος Ζαγοράκη - Λίλη έγινε το Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, σε έναν από τους πιο hot, αλλά και πιο «αθόρυβους» γάμους της χρονιάς. Το ζευγάρι είναι κάτι παραπάνω από 12 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει και 2 παιδιά, τη Μαρία και τον Ιωάννη.

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου (13 χρόνια)

Άλλο ένα λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια συναυλία το καλοκαίρη του 2004, παρόλα αυτά εκείνο το βράδυ δεν κατάφεραν να γνωριστούν από κοντά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε «καρμίκα», όπως είχε δηλώσει ο τραγουδιστής των Ονιράμα, λιγό αργότερα εκείνη την εποχή: «Με τη Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή, που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλέρτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί». Το ζευγάρι ήδη διανύει 13 χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και 2 παιδιά, τον Άγγελο Μιχαήλ και τον Φίλλιπο Ραφαήλ.