Το love story Μενεγάκη - Παντζόπουλου και οι άγνωστες πτυχές του! Το καλοκαίρι του 2009 που στιγμάτισε και τους τρείς...

Το love story Μενεγάκη - Παντζόπουλου και οι άγνωστες πτυχές του! Το καλοκαίρι του 2009 που στιγμάτισε και τους τρείς...

Ήταν καλοκαίρι του 2009 όταν η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο. Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πάει διακοπές με τα παιδιά της και με την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού σε ένα ήσυχο μέρος για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, επιλέγοντας τα Άχλα της Άνδρου.

Εκείνη την περίοδο ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο δεν πήγαινε καλά, περνούσε κρίση και οι φήμες οργίαζαν για διαζύγιο κάτι που στην πορεία επιβεβαιώθηκε φέρνοντας αναταραχή σε περιοδικά, κανάλια και πάνελ. Το ζευγάρι χωρίζει το 2010 και ένα χρόνο μετά βγαίνει επίσημα και το διαζύγιό τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της! Περιμένει....

Στο μεταξύ, πρώτο θέμα σε εκπομπές, εξώφυλλα και gossip περιοδικά ήταν ο μεγάλος της έρωτας με τον 40χρονο τότε επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο, για τον οποίο η Ελένη χώρισε από τον Λάτσιο. Στην πραγματικότητα όμως όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι είχε σοβαρά προβλήματα στο γάμο του αρκετό καιρό πριν κι έτσι με μια λιτή ανακοίνωση στις 29 Ιανουαρίου 2010 και εννέα χρόνια γάμου που συνοδεύτηκαν με την απόκτηση τριών παιδιών, έληξαν το γάμο τους ως εξής: "Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους".

Ο Γιάννης Λάτσιος μάλιστα, προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα και να μην κάνει κανένα σχόλιο εκείνο το διάστημα όταν δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν τι έχει να πει για την νέα σχέση της πρώην γυναίκας του, γυρνώντας τους το κεφάλι. Η νέα σχέση της Ελένης ήταν πρώτο θέμα τότε παντού ενώ ήδη είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες της μαζί με τον Μάκη σε προσωπικές στιγμές όπου έκαναν βόλτα, ήταν στη θάλασσα ή έτρωγαν σε ήσυχα ταβερνάκια.

Δείτε ακόμη: Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά η Αθηνά Οικονομάκου! Η υποχρέωση και ο οριστικός αποχαιρετισμός!

Στην αρχή της γνωριμίας τους, κανείς δεν περίμενε ότι αυτοί οι δύο θα γινόντουσαν ζευγάρι. Κι όμως, ο επιχειρηματίας φαίνεται να έδωσε μια άλλη διάσταση στην οπτική της Ελένης για τη ζωή. Η κοινή τους αγάπη για την φύση τους έφερε κοντά και μετά ακολούθησαν και όλα τα υπόλοιπα. Εκείνη φαίνεται να είχε βαρεθεί πλέον την υπερβολική έκθεση στη δημοσιότητα, κι εκείνος χαλαρός και ήρεμος της έδωσε όλα όσα ζητούσε. Η Ελένη, πέρασε τελικά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της εκείνο το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο του Μάκη στα Άχλα, ενώ αρχικά η πρόθεσή της ήταν να μείνει για λίγο.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Δείτε τον νέο παίκτη σε αγώνες bodybuilding και δεν θα τον αναγνωρίσετε! Οι φωτογραφίες που προκαλούν...σοκ!

Η σχέση τους με τον καιρό γινόταν όλο και πιο δυνατή και ο έρωτάς τους μεγάλωνε όλο και περισσότερο, κλείνοντας πλέον πέντε χρόνια μαζί.