Παραδέξου το! Η κολλητή σου είναι μία παίκτρια του Power Of Love... Η ώρα της σκληρής αλήθειας!

Μήπως η κολλητή σου είναι στο Power Of Love; 

Παραδέξου το! Η κολλητή σου είναι μία παίκτρια του Power Of Love... Η ώρα της σκληρής αλήθειας!

Ανά διαστήματα έχεις συναντήσει κι εσύ αγαπημένη μου, διάφορες κοπέλες που θεώρησες φιλενάδες σου, κολλητές σου, αδερφικές σου φίλες, ωστόσο αυτό το παρεάκι κράτησε πολύ λίγο, γιατί τελικά το μόνο που σας ένωνε ήταν η καλοπέραση.

Ωστόσο, σήμερα εδώ στο Youweekly.gr θα δούμε μαζί τις περιπτώσεις γυναικών που έχεις συναναστραφεί και πιστέψτε με... κάποια από αυτές, είναι μία από τις παίκτριες του Power Of Love.! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: "Σφαγή" στο Πρωινό για τη Σπυροπούλου! Η απαράδεκτη συμπεριφορά και το ντοκουμέντο που την "καίει"! (Βίντεο)

Αθηνά Χρυσαντίδου.

Η "φίλη" που λατρεύεις να μισείς! Η φίλη, που πάτε σε νυχτερινό μαγαζί και όταν στο απέναντι τραπέζι κάθεται αυτός που της αρέσει το παίζει μεθυσμένη, ανεβαίνει στο τραπέζι, πέφτει πάνω σου και σου φωνάζει πόσο πολύ σ'αγαπάει και στο τέλος... εκείνη τον "έριξε" κι εσύ έγινες ρεζίλι! Είναι η φίλη που θα σχολιάζεις με τους γνωστούς σου ωστόσο "πεθαίνεις" να ακούς τα βραζιλιάνικα love stories της που κρατούν το πολύ 1 μήνα και όλα τα θρηνεί με τον ίδιο πόνο! Ναι! Κι εσύ έχεις βγει με μία Αθηνά.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Βρεττός - Σοφία Φυρού: Δεν φαντάζεστε γιατί την χώρισε ο τραγουδιστής μόλις βγήκε από το νοσοκομείο! (Βίντεο)

Κλαούντια.

Η φίλη φιλόσοφος. Η φίλη που είναι δίπλα σου στα πάντα, αναμμένο κερί στο πλευρό σου, τα ξέρει όλα... άσχετα που στα δικά της, κάτι... κάτι... κάνει λάθος και πάντα πληγώνεται. Η φίλη που δεν βαριέσαι να παρηγορείς για τις λάθος επιλογές και η φίλη που πραγματικά... είναι αδερφή ρε παιδί μου!

Στέλλα Μιζεράκη.

Η φίλη... τούμπανο! Η φίλη...Α λα μπουζούκι! Η φίλη που την παίρνει τηλέφωνο για ένα καφεδάκι στο όρθιο και μπορεί να σου σκάσει μύτη σαν τριτοκλασάτο μπουζούκι, με γόβες, λαμέ και να μην ξέρεις που να κρυφτείς από το ρεζιλίκι. Η φίλη που όπου κι αν την πας, θα τσακωθεί από τον πορτιέρη μέχρι την γκόμενα που θα συναντήσει τυχαία στην τουαλέτα.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη ανάρτηση της Γερονικολού μετά τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Άννα Λορένη.

Η φίλη μόστρα. Η Άννα έχει κλας, τουλάχιστον έτσι δείχνει! Η φίλη που σου αρέσει να κυκλοφορείς, σου δίνει άλλο επίπεδο και σου προσφέρει την κυρίλα που εσύ δεν ήξερες. Από εκεί που το πιο in στέκι που είχες πάει ήταν η "Γουρουνοκεφαλί ο Ανέστης", βρέθηκε η Αννούλα και σε κυκλοφόρησε παραλιακά κάνοντας σε να νιώθεις.. κάποια!

Τζούλια.

Η φίλη... ταπεινό χαμομηλάκι! Πολύ ταπεινό όμως... για να είναι αληθινό! Η φίλη που ξεσαλώσατε μέχρι το πρωί, χορεύατε στις μπάρες σαν να μην υπάρχει αύριο... αλλά είναι κι εκείνη που την κατάλληλη στιγμή θα πει: "Εγώ δεν τα κάνω αυτά!"