Όλγα Φαρμάκη: Το παρελθόν που λίγοι γνώριζαν και οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της! Αποκλειστικό ...

Όλγα Φαρμάκη: Το παρελθόν που λίγοι γνώριζαν και οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της! Αποκλειστικό ...

Η Όλγα Φαρμάκη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Survivor! Η ίδια έχει άριστες επιδόσεις στα αγωνίσματα ενώ φροντίζει να κρατιέται μακριά από ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι και έτσι έχει καταφέρει να μην είναι στην διαδικασία της αποχώρησης ούτε μια φορά!

Μπορεί μάλιστα να είναι στο Top με τους πιο δυνατά αγωνιστικούς παίκτες, όμως όπως εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει τα πράγματα για εκείνη δεν είναι ρόδινα! Τα νεύρα της έχουν σπάσει και μια πληροφορία που έφτασε στα γραφεία μας έκανε λόγο για οικειοθελή αποχώρηση( Αποκλειστικό! Survivor: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαβορί του ριάλιτι!) ! Διαβάστε παρακάτω...

Αν και στο παιχνίδι την βλέπουμε απλή και άβαφη, η Όλγα Φαρμάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες! Η Όλγα έχει υπάρξει ερωτευμένη με επίσης πολλούς γνωστούς και ωραίους άντρες της σόουμπιζ και στο Youweekly.gr τους βρήκαμε όλους!

Δείτε ακόμη: Θα πάθετε σοκ: Η Όλγα Φαρμάκη... στο σχολείο πριν τις επεμβάσεις!

Η πιο πρόσφατη σχέση της πριν μπει στο παιχνίδι ήταν εκείνη με τον επιχειρηματία που ασχολείται με υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής Σταύρο Μαντόπουλο! Ο δεσμός τους αν και θυελλώδης, έληξε άδοξα αφού η Όλγα προτίμησε να βρεθεί στο παιχνίδι επιβίωσης και να κάνει μια νέα αρχή!

Η αμέσως πιο γνωστή της σχέση ήταν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Το ζευγάρι αν και φαινομενικά ζούσε τον απόλυτο έρωτα αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους! Η αρχή της σχέσης έγινε το 2015 όταν εκείνος συμμετείχε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! Αν και πολλοί έλεγαν πως ίσως κρατήσει για... πάντα τελικά όχι μόνο έληξε αλλά γράφτηκε ότι η ίδια τον άφησε για τρίτο πρόσωπο, χωρίς όμως να το επιβεβαιώσει κάποιος από τους δύο!

Πριν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η εντυπωσιακή Αγρινιώτισα Όλγα είχε ζήσει έντονες στιγμές στο πλευρό του Γιώργου Γιγουρτάκη! Οι δυο τους παρέμειναν μαζί για περίπου 3 χρόνια και ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων αργότερα μπορεί να έκανε σχέσεις με άλλες εντυπωσιακές κυρίες, ωστόσο μέχρι και σήμερα έχει επαφές με την Όλγα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Αποκλειστικό: Αγόρασε ψεύτικους followers στα social media ο Τεό; Οι φωτογραφίες που τον καίνε!

Η πιο γνωστή σχέση της Όλγας όμως ήταν αυτή με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα! Ήταν το μακρινό 2007 (11 χρόνια πριν δηλαδή) όταν οι δυο τους απασχόλησαν τα δελτία ειδήσεων! Ο Αλέξανδρος πυροβόλησε την αδερφή της Όλγας, Γωγώ και εκείνη η βραδιά τους στιγμάτισε για πάντα!

Η παραλίγο τραγωδία διαδραματίστηκε στο σπίτι των δύο αδελφών στο Παλιό Φάληρο, με τη Γωγώ Φαρμάκη να περνά μεγάλο διάστημα στην Εντατική και σε χειρουργεία ώσπου να αποκατασταθεί η υγεία της. Περιγράφοντας το συμβάν στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει αρχικά ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας την πυροβόλησε με πρόθεση.

«Ερχόταν βίαια προς το μέρος μου. Φοβήθηκα πολύ και άρχισα να ανεβαίνω τρέχοντας τη σκάλα προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτός με ακολούθησε κυνηγώντας με και πίσω του ήταν η Ολγα. Κάθισα στο κεφαλάρι του κρεβατιού, μαζεμένη από τον φόβο μου και με σκυμμένο το κεφάλι. Μου ζήτησε ξανά το σκυλί μου, τη Ζιζέλ, κι όταν αρνήθηκα ξανά με πυροβόλησε. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα τον Αγγλούπα να κρατά όπλο και να σημαδεύει, και κοιτώντας είδα την κοιλιά μου γεμάτη αίματα» είχε υποστηρίξει.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διπρόσωπη ή αφελής; Το "τέρας" και η αλήθεια για την "γλυκιά" παρουσιάστρια.

Στον αντίποδα, τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η αδελφή του θύματος Ολγα Φαρμάκη είχαν ισχυριστεί ότι επρόκειτο για ατύχημα και πως το όπλο εκπυρσοκρότησε την ώρα που ο Αλέξανδρος Αγγλούπας επιχείρησε να χαϊδέψει το σκυλάκι των δύο αδελφών.Το τελευταίο δικαστήριο μπήκε σε αναβολή τον Φλεβάρη ενώ οι σχέσεις των δύο αδερφών είχαν διαταραχθεί πολύ! Εντέλει αποκαταστάθηκαν λίγα χρόνια πριν....

Παρόλο που γράφτηκαν πολλά για την υπόθεση η ίδια το έχει αφήσει πίσω της! Μάλιστα όσοι την ξέρουν καλά λένε ότι στο Survivor 2 η Όλγα δείχνει τον πραγματικό της εαυτό με τους χαμηλούς και διακριτικούς τόνους που είναι στοιχείο του χαρακτήρα της.