Flashback: Όταν ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε πως έμαθε ότι η Μαρία Λουίζα δεν είναι κόρη του! «Η μάνα της ήθελε να κάνει το κομμάτι της»!

Flashback: Όταν ο Γιάννης Βούρος αποκάλυψε πως έμαθε ότι η Μαρία Λουίζα δεν είναι κόρη του! «Η μάνα της ήθελε να κάνει το κομμάτι της»!

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μπορεί να έχει το ίδιο επίθετο με τον Γιάννη Βούρο όμως δεν είναι κόρη του! Ο ίδιος έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πως έμαθε ότι η ίδια δεν είναι κόρη του αλλά και την σχέση που έχει με την μητέρα της!

Τα όσα είπε πραγματικά συγκλόνισαν αφού μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι η μητέρα της τον είχε πείσει ότι είναι δικό του παιδί και ότι αρνούνταν να κάνει test dna μέχρι η ίδια να ενηλικιωθεί! Διαβάστε παρακάτω...

«Αυτό που με πείραξε και είναι η πρώτη φορά που το λέω, είναι ότι ήθελα από τη μάνα της ένα συγγνώμη ή κι ένα ευχαριστώ. Γιατί τότε έπεσαν δίπλα μου πολλοί δικηγόροι και μου είπαν ότι μπορώ να διεκδικήσω τη "μάνα μου και τον πατέρα μου". Για απάτη, για ηθική βλάβη και άλλα. Δεν μπήκα όμως σ' αυτή τη διαδικασία. Δε με αφορούσε», ανέφερε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που σκότωσαν άνθρωπο (κατά λάθος ή επίτηδες)

Δείτε ακόμη:Η συναρπαστική ζωή της «Ντένυ Μαρκορά»! Όσα δεν ήξερες για την Ντίνα Κώνστα!

Παράλληλα, αποκάλυψε και πώς του μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά: «Όταν ήταν τεσσάρων χρονών η Μαρία Λουίζα, ήρθε κάποια φίλη από ένα παιδικό πάρτι και μου λέει "επειδή είσαι φίλος, θέλω να σου πω κάτι". Και μου είπε όπως ήταν οι μαμάδες μαζί και συζητούσαν για παιδιά, για σχέσεις, για το ποιος μοιάζει, είπε μία κυρία στη μαμά ότι η Μαρία Λουίζα δε μοιάζει στον Γιάννη. Και μέσα στην ευφορία της στιγμής, ίσως και για να κάνει το κομμάτι της, εκείνη απάντησε "Ακόμα και αν μοιάζει στον Πέτρο ή στον Κώστα... ο Γιάννης το αναγνώρισε". Εκεί μπήκε ένα σαράκι, να διεκδικώ ένα dna που με δικηγόρους είχα αποφασίσει να το σκίσουμε και να μη μάθει ποτέ κανείς τίποτα, παρά μόνο να το ξέρουμε, απλά επειδή πριν κλείσω τα μάτια μου ήθελα να το ξέρω. Βεβαίως μέχρι που ενηλικιώθηκε η Μαρία Λουίζα, όλες τις φορές που εγώ το θέλησα απορρίφθηκε από την άλλη πλευρά. Κάποια στιγμή χαθήκαμε και όταν πια η Μαρία Λουίζα έγινε 20 χρονών, εκεί επάνω που συζητώντας και ξανασμίγοντας τη σχέση μας με πολύ συγκινητικό τρόπο, το συζητήσαμε και το λέω προς τιμήν της μου λέει "μπαμπά αύριο πάμε για dna οι δυο μας"».