Αυτές είναι οι Ελληνίδες που δεν... έκρυψαν την κυτταρίτιδα τους! Ποιες έχουν την περισσότερη;

Ποιες ειναι στην λίστα;

Αυτές είναι οι Ελληνίδες που δεν... έκρυψαν την κυτταρίτιδα τους! Ποιες έχουν την περισσότερη;

Νομίζεις ότι μόνο εσύ υποφέρεις από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που σου χαλάει τη διάθεση και το κορμάκι σου;

Νομίζεις ότι μόνο εσύ υποφέρεις από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που σου χαλάει τη διάθεση και το κορμάκι σου; Ρίξε μιαματιά στις εγχώριες σταρ που αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα και πάρε κουράγιο…Κυτταρίτιδα είναι θα περάσει…Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό! Που μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια που έγραψαν ιστορία!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι λάτρης του καλού φαγητού και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι και δεν στερείται λίγο από το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό της εκπομπούλας της. Το αποτέλεσμα είναι η όψη φλοιού πορτοκαλιού που όμως την πολεμάει με κάθε τρόπο και τελικά καταφέρνει να βγει πάντα ανανεωμένη στην παραλία!

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει κορμάκι καλογυμνασμένο και σέξι όμως η κυτταρίτιδα διακρίσεις δεν κάνει και έχει χτυπήσει και την δική της πόρτα αποδεικνύοντας πως και οι διάσημες υποφέρουν από την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Δείτε ακόμη: Οι Ελληνίδες celebrities που έχουν "πατήσει" τα 50 και εντυπωσιάζουν με τα μαγιό τους!

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να έχει μεταλλαχτεί τελείως αφού έχει αλλάξει κατά πολύ η εμφάνιση της όμως δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κυτταρίτιδα και στραβά δόντια! Δεν νιώθεις ήδη καλύτερα;

Η Βάνα Μπάρμπα έχει και αυτή κυτταρίτιδα όπως και οι περισσότερες γυναίκες και δεν το αρνείται ως κοινή θνητή. Μάλιστα το πιστοποιεί και η κορούλα της που την απέτρεψε από το να πάει σε γνωστό τάλεντ σόου λόγω κυτταρίτιδας!

Δείτε ακόμη: Τραγικό: 12 διάσημοι Έλληνες που έμειναν ορφανοί από μικρή ηλικία! (Photo)

Μαρία Κορινθίου: Η επίμαχη φωτογραφία που είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων! Όταν η Μαρία αναγκάστηκε από τα σχόλια που έγιναν να δείξει το κορμι της γυμνό και αρετουσάριστο, αποδεικνύοντας ότι... η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις!