Έλληνες και ξένοι που έκαναν σχέση με τις... «κόρες» τους! (Photos)

Έλληνες και ξένοι που έκαναν σχέση με τις... «κόρες» τους! (Photos)

Σίγουρα τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουν περάσει πλέον στα «μάτια» του κόσμου ως απενοχοποιημένα.

Παρά το φαινομενικά τεράστιο κενό γεννεών που τους χωρίζει, αυτά τα ζευγάρια δείχνουν να έχουν βρει τις ισορροπίες τους με τα περισσότερα από αυτά να έχουν δημιουργήσει μάλιστα οικογένειες με γάμους που κρατούν χρόνια... Διαβάστε παρακάτω...

Ποιοι stars τόσο της εγχώριας, όσο και της διεθνούς showbiz όμως έχουν επιλέξει να έχουν συντρόφους με μεγάλη διαφορά ηλικίας; Ας δούμε αναλυτικά.

Δείτε ακόμη: Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό! Που μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια που έγραψαν ιστορία!



Στα μάτια την κοιτά την αγαπημένη του Λουσίλα Σόλα ο Αλ Πατσίνο. 38 ετών εκείνη, 77 εκείνος. Ε και;;;



56 ετών ο Σον Πεν 24 η αγαπημένη του Λάιλα Τζορτζ, κόρη των επίσης ηθοποιών και φίλων του Πεν, Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο και Γκρέτα Σκάκι.

Δείτε ακόμη: Οι Ελληνίδες celebrities που έχουν "πατήσει" τα 50 και εντυπωσιάζουν με τα μαγιό τους!





Ντένις Κουέιντ & Σάντα Οζίνα: 62 ετών εκείνος, 30 εκείνη. Ε και;;;



Ροντ Στιούαρτ & Πένι Λάνκαστερ: 71ός ετών ο θρυλικός ροκάς, στα 26 χρόνια η διαφορά με την τελευταία σύζυγό του.



Μπρους Γουίλις & Έμα Χέμινγκ: 24 χρόνια διαφορά για τον 61χρονο σταρ και τη νυν σύζυγό του, με την οποία έχει δυο κόρες.



Χιου Χέφνερ & Κρίσταλ Χάρις: 90 ετών ήταν ο θρυλικός ιδρυτής του Playboy, 60 χρόνια νεότερη η πρώην σύζυγός του, η οποία υπήρξε -φυσικά- Playmate.



Κώστας Βουτσάς & Αλίκη Κατσαβού: 50 τα χρόνια της διαφοράς και εκείνη τον έκανε ξανά μπαμπά στα 84 χρόνια του.

Δείτε ακόμη: Τραγικό: 12 διάσημοι Έλληνες που έμειναν ορφανοί από μικρή ηλικία! (Photo)





Άλεκ & Χιλάρια Μπόλντουιν: 26 χρόνια διαφορά για τον διάσημο 58χρονο σταρ και τη νυν σύζυγό του η οποία μόλις του χάρισε το τρίτο του παιδί -μαζί της, δηλαδή γιατί εκείνος έχει μια μεγαλύτερη κόρη από τον γάμο του με την Κιμ Μπέισινγκερ, την Άιρλαντ. Πρόσφατα μάλιστα, η Χιλάρια αποκάλυψε ότι είδε πρώτη φορά τον νυν σύζυγό της σε ταινία όταν ήταν 4 ετών.





Τζέισον Στέιθαμ & Ρόζι Χάντινγκτον Γουίτλεϊ: 20 χρόνια διαφορά για τον 48χρονο σκληρό του σινεμά και το κορίτσι του.







Νίκος Γαλανός & Έλενα Σαγανά: 30 χρόνια διαφοράς ανάμεσα στον 70χρονο παλαι ποτέ ζεν πρεμιέ και νυν γοητευτικότατο διάσημο ηθοποιό και τη σύντροφό του, οι οποίοι διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.





Τζέιμς Γουντς & Κρίστεν Μπάουγκες: 69 εκείνος, 23 εκείνη. 46 τα χρόνια διαφοράς και πράγματι, ο έρως χρόνια δεν κοιτά.





Μάικλ Ντάγκλας & Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: 24 χρόνια διαφορά για τον 71χρονο σταρ και την καλή του με την οποία μετρούν 16 χρόνια γάμου και δυο παιδιά.



Στάθης & Χριστίνα Ψάλτη: 22 τα χρόνια που τους χωρίζαν όμως ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο, μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής εκείνου. Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή στις 21/4/2017



Σελίν Ντιόν & Ρενέ Αντζελίλ: 26 τα χρόνια που χώριζαν τη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της, ο οποίος "έφυγε" πριν από 4 μήνες. Εκείνοι, ουδέποτε ένιωσαν αυτή τη διαφορά και το έλεγαν ανέκαθεν.



Φώτης Μεταξόπουλος & Σοφία Τρανά: 44 τα χρόνια που τους χωρίζουν όμως η 36χρονη Σοφία αποκαλεί τον 80χρονο θρυλικό χορευτή "πρίγκιπα" της και ονειρεύεται να του χαρίσει ένα παιδί.



Ανέτ Μπένινγκ & Γουόρεν Μπίτι: 21 χρόνια διαφορά έχουν ο 79χρονος σταρ και θρυλικός καρδιοκατακτητής με τη γυναίκα που κατάφερε να τον "νοικοκυρέψει" πριν από το 1992.



Γιώργος Βογιατζής & Νάντια Σκόριτς: Ο 70χρονος ηθοποιός που ερμηνευσε τον ρόλο του "Ιωσήφ" στη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σέρβικης καταγωγής καλλονή. Χωρίς να είναι ξεκάθαρη η ηλικία της Ντιάνα, λέγεται ότι η διαφορά μεταξύ τους αγγίζει τα 30 χρονια.



Κλιντ Ίστγουντ & Κριστίνα Σαντέρα: 34 χρόνια διαφορά για τον 85χρονο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος γενικότερα αρέσκεται στις νεότερες γυναίκες.



Χάρισον Φόρντ & Καλίστα Φλόκχαρντ: 22 χρόνια διαφορά για τον 73χρονο ηθοποιό και τη σύζυγό του.



Γούντι Άλεν & Σουν Γι Πρεβίν: 35 χρόνια διαφορά ανάμεσα στον 80χρονο σκηνοθέτη και τη σύζυγό του, σε μια σχέση που ξεκίνησε από ένα τεράστιο σκάνδαλο. Εκείνη ήταν η υιοθετημένη κόρη του Άλεν με την Μια Φάροου, η σχέση των οποίων τελείωσε όταν εκείνη ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της 20χρονης τότε Σου Γιν - βγαλμένες από τον σκηνοθέτη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997, έχουν δυο κόρες και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.



Ντόναλντ & Μελάνια Τραμπ: 24 χρόνια διαφορά για τον 69χρονο υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ και την καλλονή σύζυγό του.





Γιώργος Οικονόμου & Κυβέλη Μελετοπούλου: 32 χρονια διαφοράς για τον 63χρονο εφοπλιστή και την καλλονή αγαπημένη του η οποία του έχει ήδη χαρίσει το έκτο του παιδί. Για την ιστορία, η Κυβέλη ήταν κολλητή της κόρης του Οικονόμου.



Μελ Γκίμπσον & Ρόζαλιντ Ρος. 35 χρόνια διαφοράς για τον 60χρονο σταρ και τη νυν αγαπημένη του, η οποία πρόκεται σύντομα να τον κάνει πατέρα για 9η (!) φορά.