Με ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια ήταν παντρεμένος ο δημοσιογράφος γκαφατζής που προσέβαλε on air την συνάδελφο του!

Με ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια ήταν παντρεμένος ο δημοσιογράφος γκαφατζής που προσέβαλε on air την συνάδελφο του!

Ένα απόσπασμα από τα ευτράπελα της τηλεόρασης προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day!

Συγκεκριμένα, σε δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος, Αντώνης Αλαφογιώργος μίλησε "άσχημα" σε συνάδελφό του! (Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα σχόλια του Happy Day εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Ο εν λόγω δημοσιογράφος λοιπόν, ήταν παντρεμένος με την Μαρία Σαράφογλου και μαζί έχουν αποκτήσει και ένα παιδί! Ο γιος τους, Δημήτρης, είναι ο καρπός του έρωτά τους, στον οποία η Μαρία έχει τρελή αδυναμία!

Οι δυό τους γνωρίστηκαν σε ένα ρεπορτάζ και σιγά-σιγά το ειδύλλιο φούντωνε μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, μιας και οι δύο εργαζόντουσαν κάτω από τη στέγη της ΕΡΤ. Και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, εφόσον δεν είχαν δώσει ποτέ τροφή για σχόλια. Η Μαρία θαύμασε στον Αντώνη την ευστροφία και την ευγλωττία του.

Δείτε ακόμη: Οι 5 καλύτερες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό! Που μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια που έγραψαν ιστορία!

Ο ερχομός του γιου τους τούς ένιωσε ακόμη περισσότερο, ωστόσο η Μαρία άρχισε να στρέφει την προσοχή της κυρίως στο παιδί, μετά στη δουλειά της και τέλος στον σύντροφό της. Οι πρώτοι καυγάδες δεν άργησαν να ταράξουν τη σχέση τους.

Σε παλιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον σύζυγό της, λέγοντας πως είναι ο άντρας της ζωής της, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν επηρεάζει τη σχέση τους η δουλειά, δήλωσε: «Το καλό είναι ότι ανταλλάσσονται δημοσιογραφικές απόψεις, αν και τις περισσότερες φορές υπάρχουν παράλληλες εκτιμήσεις για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο μας. Το μεγάλο δημοσιογραφικό γεγονός στο σπίτι είναι η εξέλιξη του γιου μας, Δημήτρη! Καθετί που έχει να κάνει με αυτόν αποτελεί είδηση». Οσο για το αν νιώθει ενοχές που δεν αφιερώνει τον χρόνο που θα ήθελε στον γιο της, έχει πει: «Οι απαιτήσεις είναι πολλές, και από το παιδί και από τη δουλειά, και προσπαθώ με κόπο να κρατήσω τις ισορροπίες. Σημασία έχει ο χρόνος που περνάω με τον γιο μου να είναι ποιοτικός».

Δείτε ακόμη: Οι 10 πιο ισχυρές οικογένειες στον κόσμο! Μια λέξη τους και έγιναν.... όλα! (Βίντεο)

Φαίνεται, όμως, πως αυτή την πίεση δεν άντεξε για πολύ η σχέση της με τον σύζυγό της, αφού και οι δύο είναι άνθρωποι καριέρας. Αρχικά, άρχισαν να μένουν χωριστά, δεν άργησε όμως να έρθει και το διαζύγιο πριν από περίπου δύο χρόνια. Αποφάσισαν να χωρίσουν πολιτισμένα και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, όμως η καλή του σχέση χάλασε, καθώς ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να καταβάλλει διατροφή. Ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν οικονομικά προβλήματα. Όταν όμως ο Αντώνης Αλαφογιώργος επαναπροσλήφθηκε από την ΕΡΤ, η δημοσιογράφος κινήθηκε νομικά ζητώντας αναδρομικά την διατροφή της.