5 χρόνια YOU!!! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σβήνει τα κεράκια και άλλοι 43 επώνυμοι μας εύχονται "Χρόνια Πολλά"!

5 χρόνια YOU!!! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σβήνει τα κεράκια και άλλοι 43 επώνυμοι μας εύχονται

Το περιοδικό YOU, το πρώτο σε πωλήσεις περιοδικό από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του, γιορτάζει σήμερα και κλείνει... 5 χρόνια!

5 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, με αγαπημένους επώνυμους ανθρώπους να φιλοξενούνται στις σελίδες του και να παραχωρούν αποκλειστικές και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις! Διαβάστε παρακάτω...

Τα γενέθλια μας σήμερα τα γιορτάζουμε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κεντρικό πρόσωπο της φωτογράφισης, η οποία σβήνει τα κεράκια των 5 χρόνων του YOU και εύχεται: «You, εσύ, ο εαυτός σου, που πρέπει να τον αγαπάς και να τον αποδέχεσαι... Θέλω να ευχηθώ στο περιοδικό να αγαπάει όλους εμάς που φιλοξενεί και να μας χαρίζει την αισιόδοξη, τη θετική πλευρά της ζωής!»

Εκτός την Κωνσταντίνα που μας τίμησε στα γενέθλια μας με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση, άλλοι 43 επώνυμοι μας εύχονται "Χρόνια Πολλά!"

Κατερίνα Καραβάτου
«Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορείτε να συνεχίζετε, να χαίρεστε, να αισθάνεστε δημιουργικοί, να είστε γεροί, δυνατοί, χαρούμενοι και με μεγάλη όρεξη και πάθος για τη δουλειά σας! Μεγάλες και πολλές επιτυχίες για πολλά πολλά χρόνια!».

Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Εύχομαι στο αγαπημένο μου YOU να τα εκατοστίσει, να είναι πάντα ενημερωμένο, λαμπερό, με πολλές πολλές επιτυχίες!».

Κάτια Δανδουλάκη
«Χρόνια πολλά YOU! Χρόνια γεμάτα χαρούμενες ειδήσεις, αποκαλύψεις, εκπλήξεις! Χρόνια γεμάτα… νιάτα όλων των ηλικιών! Χρόνια γεμάτα δουλειά, αισιοδοξία, επιτυχίες! Σ’ αγαπάμε!».


Γιώργος Λιάγκας

«Εύχομαι πολλές επιτυχίες, δυνατές αποκλειστικότητες και υψηλές πωλήσεις. Να δίνετε χαρά και αισιοδοξία στους αναγνώστες σας σ’ αυτές τις γκρίζες εποχές!»


Φαίη Σκορδά

«Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστίσετε, με ωραίες και αποκλειστικές εικόνες και ειδήσεις!».

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Πολλές πολλές γλυκές και όμορφες ευχές για τα γενέθλια του YOU! Τα 5 να γίνουν 1.000 με χαρές, επιτυχίες και χαμόγελα!».


Μάκης Πουνέντης

«Να τα χιλιάσετε! Συνεχίστε να μας εκπλήσσετε με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και αποκλειστικότητες! Με έμπνευση και δύναμη που θα σας εκτοξεύσουν στο επόμενο επίπεδο επίτευξης!».

Κατερίνα Καινούργιου

«Χρόνια πολλά αγαπημένο YOU! Εύχομαι πραγματικά να ξεφυλλίζουμε όλοι μας τις απολαυστικές σελίδες για πάρα πολλά χρόνια ακόμα! Να συνεχίσετε τα υπέροχα εξώφυλλα και τις μοναδικές σας συνεντεύξεις!».


Μαρία Μπακοδήμου

«Χρόνια πολλά και δημιουργικά αγαπητό YOU, με πολλές αποκλειστικότητες και όμορφα πρωτοσέλιδα!».

Ελευθερία Ελευθερίου

«Να τα εκατοστίσεις YOU και να είσαι πάντα τόσο επίκαιρο όσο κάθε εβδομάδα τα τελευταία 5 χρόνια! Σε διαβάζουμε!».

Μελίνα Μακρή

«Πότε πέρασαν κιόλας 5 χρόνια; Εμένα μου φαίνεται σαν προχθές που κάναμε την πρώτη μας συνέντευξη στο περιοδικό μαζί με τους Vegas και σαν χθες που φωτογραφήθηκα solo για το νέο μου τραγούδι, το “Θηρίο”. Χρόνια πολλά!».


Ελένη Χατζίδου

«Πάντα στην κορυφή! Να συνεχίσετε με αποκλειστικότητες και όμορφα θέματα να μας κρατάτε συντροφιά. Όλη η ομάδα να είστε γεροί και δυνατοί!».

Νατάσα Θεοδωρίδου

«Εύχομαι πολλά χρόνια ακόμη κυκλοφορίας, σωστής ενημέρωσης και πάντα με αγάπη και σεβασμό προς όλους!».


Νικολέττα Καρρά

«Συγχαρητήρια, να συνεχίσετε για πολλά πολλά ακόμα χρόνια με το ίδιο ήθος, την ίδια ποιότητα, την ίδια αγάπη για ό,τι κάνετε και με πολλές επιτυχίες! Χρόνια πολλά!».


Χριστίνα Λαμπίρη

«Αγαπημένο μου YOU, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εκτός από το να τα εκατοστίσεις, να παραμείνεις για πάντα το απόλυτα ΔΙΚΟ ΜΑΣ περιοδικό. Άμεσο, γήινο, με πραγματικά ρεπορτάζ και υπέροχες συνεντεύξεις με αποκαλύψεις και αλήθειες που γίνονται... talk of the town! Και βέβαια μεγάλη αγκαλιά στους υπέροχους συναδέλφους, με ξεχωριστές ευχές για μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες!!!».

Ρίτσα Μπιζόγλη

«Χρόνια πολλά, με επιτυχίες, αποκλειστικότητες και δημιουργική διάθεση! Εύχομαι κάθε χρόνος που περνάει να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο!».


Μαρία Ανδρούτσου

«Εύχομαι στο YOU πολλές πολλές χιλιάδες χρωματιστά τεύχη με όμορφους ανθρώπους, μόδα, όμορφα νέα, διασκέδαση, να μας ενημερώνει για την καλή πλευρά της ζωής, να μας μεταφέρει χαρά και αισιοδοξία! Χρόνια πολλά, με δύναμη, ομορφιά, χρώματα, κουράγιο και αγάπη!».


Κώστας Φραγκολιάς

«Εύχομαι να τα χιλιάσει, να μεγαλώσει και από YOU να γίνει US...».


Δημήτρης Παπανώτας

«Να είστε άλλα 500 χρόνια δημιουργικοί, αντικειμενικοί και με πολλές επιτυχίες!».


Έμη Λιβανίου

«Εύχομαι στο YOU χρόνια πολλά! Να τα χιλιάσει! Με επιτυχίες, αποκλειστικότητες και πάντα καλές πωλήσεις! Το αγαπάμε και μας αγαπάει! Και κυρίως αγαπάμε την ομάδα του! Keep going like this!».


Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Εύχομαι όμορφα εξώφυλλα, χαρούμενες ειδήσεις, υψηλές κυκλοφορίες, ΚΑΙ στα εκατοστά πέμπτα»


Μαριάντα Πιερίδη

«Να τα εκατοστίσεις YOU! Nα είσαι πάντα Νο1 και στην κορυφή!».


Mαρία Λουίζα Βούρου

«Να φτάσετε όσο περισσότερα τεύχη γίνεται και να έχετε πάντα όμορφα εξώφυλλα και φωτογραφίσεις! Όσοι δουλεύετε στο περιοδικό να είστε υγιείς πάνω απ’ όλα!».


Τάκης Ζαχαράτος

«Χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσετε, να έχετε υγεία, έμπνευση, καλή κρίση και να δίνετε στους αναγνώστες το καλύτερό σας για να σας γυρίζει πίσω! Φιλιά πολλά και την αγάπη μου!».


Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Αγαπημένο μου YOU, χρόνια πολλά! Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες, όμορφα εξώφυλλα και τα πιο λαμπερά πρόσωπα να συνεχίσουν να σας δίνουν αποκλειστικές συνεντεύξεις. Σε χαζεύουμε και μας κρατάς συντροφιά!».


«Ζήνα Κουτσελίνη

«Εύχομαι τα 5 χρόνια να είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού γεμάτου χαμόγελα, επιτυχίες και πολλά αποκλειστικά!».


Σίσσυ Χρηστίδου

«Χρόνια πολλά στο YOU. Να είναι πάντα λαμπερό και πρώτο, όπως άλλωστε είναι και τώρα!».


Χριστίνα Παππά

«Εύχομαι να είστε πάντα λαμπεροί όπως τώρα! Χρόνια πολλά, λαμπερά, όμορφα, εντυπωσιακά!».

Σάσα Σταμάτη

«Οι άνθρωποι που φέρουν αριθμολογικά τον αριθμό 5 είναι χαρούμενοι, όμορφοι, αναλυτικοί, ευχάριστοι, δυναμικοί, απρόβλεπτοι, εύγλωττοι, βιαστικοί, ευέλικτοι, ανεξάρτητοι, χαλαροί, διασκεδαστικοί, δημιουργικοί, επικοινωνιακοί, φιλόδοξοι, κοινωνικοί, ερωτύλοι. Ό,τι καλύτερο λοιπόν!

Χρόνια πολλά ΥΟU!».

Γρηγόρης Αρναούτογλου
«Χρόνια πολλά, το 5 είναι ένας πάρα πολύ ωραίος αριθμός γιατί 5 γίνεται σε λίγους μήνες ο γιος μου. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές επιτυχίες και χρόνια πολλά σε όλους όσοι εργάζεστε στο YOU!».

Ντορέττα Παπαδημητρίου
«Happy birthday to… YOU! Με χαρούμενες ειδήσεις και όμορφες, αληθινές συνεντεύξεις!».

Κατερίνα Γερονικολού
«Εύχομαι ολόψυχα τα 5 πρώτα χρόνια να είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης πορείας με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ζωηρά θέματα και η “οικογένεια” του YOU να είναι πάντα δεμένη!».

Δούκισσα Νομικού
«Εύχομαι τα 5 χρόνια επιτυχίας να γίνουν 105! Χρόνια πολλά και καλά!!!».

Πηνελόπη Πλάκα
«Χρόνια πολλά YOU. Επιτυχίες, πρωτιές, αποκλειστικά! Συνέχισε να μας φροντίζεις και να μας βγάζεις λαμπερούς!».

Δημήτρης Ουγγαρέζος
«Σε μια εποχή που δεν πουλάει η αληθινή είδηση ή τουλάχιστον δεν αναπαράγεται, καταφέρατε με συνέπεια να την αναδεικνύετε στα εξώφυλλά σας εδώ και 5 χρόνια. Χρόνια πολλά στο YOU και σε μια παρέα ανθρώπων που επιμένουν να “βγάζουν” το καλό ακόμη κι από μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που ζούμε. Να τα χιλιάσετε...».

Ελένη Τσολάκη
«Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μου YOU! Να συνεχίσετε την ωραία δουλειά, τις τέλειες φωτογραφίσεις και τα αποκλειστικά θέματα!!! Χίλιες ευχές!».

Βαγγέλης Περρής
«Ζούμε στην εποχή των "Ισοδύναμων". Πέντε χρόνια συνεχούς έκδοσης σε αυτές τις δύσκολες ημέρες ισοδυναμούν με αιώνα. Χρειάζεται αντοχή, έμπνευση και ενίοτε αυτοθυσία για να μείνει ένα έντυπο στο περίπτερο. Εύχομαι να το διατηρήσετε και για τον επόμενο αιώνα, που αυτή τη φορά θα είναι πραγματικός!».

Μιμή Ντενίση

«YOU σημαίνει εσύ. Δηλαδή εσύ, ο κάθε αναγνώστης. Εύχομαι πάντα να νιώθετε όπως τώρα, τι θέλει ο κόσμος και να του το χαρίζετε απλόχερα!».