Flashback: Όταν ο Γιώργος Σαμαράς έβαλε ντεντέκτιβ κι έπιασε στα "πράσα" την Φουρέιρα με τον...

Flashback: Όταν ο Γιώργος Σαμαράς έβαλε ντεντέκτιβ κι έπιασε στα

Πριν αρκετό καιρό δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα χώρισαν επεισοδιακά!

Το ζευγάρι, το οποίο ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο βελούδινα δεν χώρισαν και μάλιστα στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας λοιπόν, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν από ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια ήταν ψυχρή απέναντι στον σύντροφος της. Τότε, αρκετοί καλοθελητές ενημέρωσαν το διεθνή ποδοσφαιριστή για την παρέα που έκανε η αγαπημένη του με τον Σπυράγγελο Λυκούδη.

Ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να το ψάξει παραπάνω το θέμα και έτσι προσέλαβε ντετέκτιβ, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ελένη Φουρέιρα.

Τελικά, οι υποψίες του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκαν, όταν ο ντετέκτιβ τον ενημέρωσε πως όντως η Ελένη Φουρέιρα συνοδευόταν από τον γοητευτικό εφοπλιστή.

Πάντως, ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Βρετανία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, δεν "έσκασε" για την πρώην του και το βράδυ της ίδιας ημέρας διασκέδασε με την… Άννα Λορένη! Η Άννα είναι τραγουδίστρια και… φίλη με την Ελένη Φουρέιρα!

Με αφορμή αυτό... το Youweekly.gr αποφάσισε να θυμηθεί μαζί σας τις σχέσεις της Ελένης Φουρέιρα που είχαν μονοπωλήσει τότε τα εξώφυλλα και τους επεισοδιακούς χωρισμούς, πριν τον Αλμπέρτο Μποτία που πλέον πάνε σοβαρά.

Καθίστε αναπαυτικά... Ξεκινάμε:

Ξεκινάμε από το μακρινό 2010, όταν η Ελένη είχε αρχίσει να ακούγεται λίγο στα Μέσα. Τότε τον έρωτα της απολάμβανε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Γαλανός.

Στην αρχή έκρυβαν την σχέση τους όμως κάποιες κοινές εμφανίσει το επιβεβαίωσαν. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος, είχε μιλήσει για τον έρωτα τους δημόσια όταν πια έγινε γνωστός ο δεσμός και είχε πει για την αγαπημένη του -τότε- Ελένη: «Η Φουρέιρα έχει εσωτερική ομορφιά, είναι καλός άνθρωπος και τη συμπαθώ πολύ».

Ο έρωτας δεν κράτησε όμως... αφού οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό τι ακριβώς γινόταν!

Ελένη Φουρέιρα - Δημήτρης Πελέκης:

Το 2012 η Ελένη και ο Δημήτρης έγιναν από τα πιο φωτογραφισμένα ζευγάρια. Η σχέση τους κράτησε σχεδόν έναν χρόνο και στην συνέχεια... χώρισαν!

«Η Ελένη και ο Δημήτρης χώρισαν εδώ και λίγες ημέρες όμως οι σχέσεις τους είναι άψογες. Δεν υπήρξε καμία ένταση και κανένα «παρατράγουδο», είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον τους τότε, όταν οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να χώρισε μετά από θερμό επεισόδιο!

Ελένη Φουρέιρα - Γιώργος Σαμαράς:

Και πάμε στο 2013... Ιστορία μου αμαρτία μου! Η σχέση που είχε συζητηθεί όσο τίποτα άλλο! Ο φρεσκοχωρισμένος Γιώργος Σαμαράς από την Κατερίνα Καινούργιου η οποία σε όλες τις εκπομπές φαινόταν ράκος, για το "κακό" που της συνέβη,.. ερωτεύθηκε την Ελένη Φουρέιρα και άνοιξε πόλεμος!

Μπορεί πλέον οι δύο κυρίες να έχουν άψογες σχέσεις όμως τότε... ο ποδοσφαιριστής είχε βάλει τον ανταγωνισμό ανάμεσα τους! Που δεν υπάρχει σύγκριση βέβαια...

Οι δυο τους πέρασαν μία παθιασμένη σχέση... όμως... δεν κράτησε πολύ αφού ακολούθησαν τελικά χωριστούς δρόμους με την Ελένη να βρίσκει την παρηγοριά σε άλλον... γοητευτικό άντρα....

Μάλιστα, δημοσίευμα έφερε φωτιά, το οποίο ανέφερε ότι ο Σαμαράς είχε βάλει ντέντεκτιβ και έπιασε την Ελένη Φουρέιρα με τον Σπυράγγελο Λυκούδη! Αυτό έφερε έναν τεράστιο καυγά μεταξύ τους, έντονο διάλογο από το κινητό και τελικά η ρήξη ήταν οριστική αφού η Ελένη μετά τα ντοκουμέντα που είχε στα χέρια του ο Σαμαράς δεν μπορούσε να κάνει πίσω...

Σπυράγγελος Λυκούδης!

Ο γοητευτικός Κεφαλλονίτης εφοπλιστής! Πολύ καλός... για να είναι αληθινός όμως...

Ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο θεωρούσαμε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει σχέση. Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει γι'αυτόν, πόσο καλά είναι, πόσο τον αγαπάει, αποκάλυψε ότι μένουν μαζί όμως...

.... δημοσιεύματα ήθελαν τους γονείς του Σπυράγγελου να μην θέλουν την Ελένη για νύφη κάτι που έφερε σε ρήξη το ζευγάρι αφού η Ελένη ... δεν τα σηκώνει αυτά!

Αλμπέρτο Μποτία...

Ήρθε και τους έκανε όλους παρελθόν! Έκανε την Ελένη Φουρέιρα να ερωτευθεί και όλοι έφαγαν την σκόνη του.

Τι να λέμε για τον Αλμπέρτο; Η τραγουδίστρια προστατεύει πολύ την σχέση του και όπως όλα δείχνουν.. Μπορεί να μην αργήσουμε να την δούμε ντυμένη νυφούλα!