Γιορτή του πατέρα: Οι πιο τρυφεροί χαζομπαμπάδες της showbiz!

Γιορτή του πατέρα: Οι πιο τρυφεροί χαζομπαμπάδες της showbiz!

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή του πατέρα σας παρουσιάζουμε διάσημους Έλληνες και ξένους μπαμπάδες που κλέβουν τις παραστάσεις όταν κυκλοφορούν ή φωτογραφίζονται με τα παιδία τους.

Μπορεί να είναι διάσημοι και αναγνωρίσιμοι στο ευρύ κοινό αλλά η αγάπη για τα παιδιά τους δεν αλλάζει. Οι μπαμπάδες τησ ελληνικής και της ξένης showbiz δεν διαφέρουν πολύ από τους υπόλοιπους σε κάθε γωνία του κόσμου όσων αφόρα τη σχέση που έχουν με τα μικρά τους. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι από την ελληνική showbiz ξεχωρίζουμε τους:

-Σάκης Ρουβάς
O γνωστός τραγουδιστής έχει τέσσερα παιδιά μαζί με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και τα τέσσερα ονόματα των παιδιών τους ξεκινούν από το γράμμα Α. Ο Σάκης λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί με τα παιδιά του έτσι και Τετάρτη που μας πέρασε πήγε στον κινηματογράφο μαζί με την μικρή Αναστασία και το γιό του Αλέξανδρο.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Οι έρωτες που τη στιγμάτισαν, οι χωρισμοί βόμβα και η επαγγελματική επιτυχία με το Power of Love!

Στέλιος Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από παιχνίδι επιβίωσης του Σκάι Survivor. Πολλές φορές τον είδαμε να λυγίζει και να ξεσπάει σε κλάματα μέσα στο παιχνίδι καθώς του έλειπαν πολύ τα δυο παιδιά του. Μετά το Survivor ο Στέλιος αναπληρώνει το χαμένο χρόνο μαζί με τον αγαπημένο του γιο Μανώλη και με την κορούλα του Μαλένα.

-Αποστόλης Τοτσικάς

Ο γνωστός ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας και η σύζυγος του Ρούλα Ρέβη απέκτησαν δίδυμα τον μικρό Άγγελο Μιχαήλ και την Ειρήνη Χρυσή. Στην ερώτηση αν δηλώνει χαζομπαμπάς, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Ναι, ναι! Γιατί όχι;»,

-Kώστας Βουτσάς
Ο γνωστός ηθοποιός έχει συνολικά πέντε παιδιά καθώς απέκτησε κι ένα υγιέστατο αγοράκι που λέγεται Φοίβος μαζί με τη σύζυγο του Αλίκη Κατσαβού. Όσον αφορά την επιθυμία του για την απόκτηση κι άλλου παιδιού, ο Κώστας Βουτσάς είχε εξομολογηθεί : «Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε».

Από την ξένη showbiz ξεχωρίζουμε τους:

Cristiano Ronaldo

O γιος του με το όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ τον εμπνέει με αποτέλεσμα να θέλει να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης της Ρεάλ μίλησε για την ευτυχία που του δίνει η πατρότητα γι’ αυτό άλλωστε και σε κάθε ευκαιρία μοιράζεται με τους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα που δείχνουν πόσο καλά περνούν μαζί πατέρας και γιος.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο χαρούμενος ποδοσφαιριστής και μπαμπάς Ντέιβιτ Μπέκαμ.

-George Clooney
Από αμετανόητος εργένης ο George Clooney έχει εξελιχθεί σε τρυφερός σύζυγος και ένας νοιαστικός μπαμπάς! Πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγος του απέκτησαν ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Περίμεναν και οι δυο πώς και πώς αυτή την στιγμή.

-Ζεράρ Πικέ
Πικέ και Σακίρα αποτελούν ένα από τα λαμπερότερα ζευγάρια της σόου μπιζ, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Οι δύο γιοι του Πικέ, μέχρι στιγμής δεν του μοιάζουν…είναι φτυστοί η Σακίρα.

mommysblog.net