Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη», εξομολογείται ο αδερφός της

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, χτυπημένη από τον καρκίνο αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο, στις 23 Ιουλίου του 1996. Εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο δωμάτιο και ο προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος με άδεια της οικογένειας φωτογραφίζει την πρωταγωνίστρια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Μάρως Κοντού! Την έπιασε με τον άντρα της...

Σήμερα είκοσι χρόνια μετά, ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo: «Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

Δείτε ακόμη: Ο άγνωστος γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν ήρθε στην δημοσιότητα!

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της, Αλίκης Βουγιουκλάκη, βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».