"Πες καμιά μ...α να γελάσουμε!" - Το άγνωστο περιστατικό από το "Οι Μεν και Οι Δεν" που "σκάλωσε" τον Στέλιο Μάινα!

Ο Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν"!

Το σήριαλ "έσπαγε" τα μηχανάκια της τηλεθέασης κάθε βράδυ που παιζόταν και οι πρωταγωνιστές γνώρισαν απίστευτη δημοσιότητα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of love: Άγριο ξεφτίλισμα των Ελλήνων παικτών στην Τουρκία!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών και μίλησε φυσικά και για την σειρά και μοιράστηκε ένα άγνωστο περιστατικό από εκείνη την εποχή!

Δείτε ακόμη: "Nα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να ρίξουμε πολύ γέλιο..." - Η ατάκα δηλητήριο για την Queen! Ποιος την... "κάρφωσε"; (βίντεο)

"Θυμάμαι ήταν Χριστούγεννα και με έχουν καλέσει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Πηγαίνω στον Πειραιά που ήταν το γύρισμα. Παίρνω το αυτοκίνητο μου, ένα παλιό Ρενό, Κυριακή 7 η ώρα το πρωί. Είμαι στα φανάρια και σταματάει δίπλα μου ένα Ντάτσουν με έναν Ρομά.

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για τον Δημήτρη Ουγγαρέζου και το Ougachallenge που δεν γνωρίζαμε! (Βίντεο)

Με κοιτάει καλά καλά, σε στιλ κάπου τον ξέρω αυτόν. Κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει «μεγάλε, πες καμιά μ@λ@κία να γελάσουμε!» Και του λέω «μεγάλε, τώρα είπες σοφή κουβέντα, ακόμα και αν δεν το ξέρεις!». Εκεί σε ισορροπούν τα πράγματα για να μη νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο!" είπε ο ηθοποιός και αποκάλυψε το περιστατικό που τον... γείωσε!