Flashback: Η εικόνα της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη στο φέρετρο από την ημέρα της κηδείας της! Το τελευταίο φιλί του Σπυρόπουλου!

22 χρόνια πριν!

Flashback: Η εικόνα της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη στο φέρετρο από την ημέρα της κηδείας της! Το τελευταίο φιλί του Σπυρόπουλου!

Η Αλίκη πριν τρεις μέρες θα είχε τα γενέθλια της μιας και γεννήθηκε στις 20 Ιούλη του 1934. Δυστυχώς όμως αντι να γιορτάζουμε τα γενέθλια της, ενώ σήμερα, στις 23 Ιούλη, συμπληρώνονται 22 χρόνια χωρις αυτήν.

Ήμουν μόλις 6 ετών εκείνη την ημέρα κι όμως θυμάμαι την κάθε στιγμή κι όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όλη η Ελλάδα έκλαψε για την Αλίκη. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους που την σόκαρε!

Με αφορμή τα γενέθλια της αλλά και την συμπλήρωση 21 χρόνων χωρίς αυτήν, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο πολλοί είδαν τότε, αλλά λίγοι θυμούνται σήμερα. Ευκαιρία και η νεότερη γενιά να έχει εικόνα για το πόσο τεράστια οντότητα ήταν η Αλίκη και πόσο αισθητή ήταν η απώλειά της εκείνη την εποχή.

Δείτε ακόμη: Zωή σαν παραμύθι! Τα πλουσιοκόριτσα και η χλιδάτη ζωή! Φωτογραφίες που θα σας ταξιδέψουν!

Βουγιουκλάκη

Δείτε ακόμη: Δείτε πώς είναι ο 90χρονος που δεν έφυγε ποτέ από το Τσέρνομπιλ! (photos)

Το βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο μακάβριο καθότι περιέχει πλάνα από την κηδεία της. Γι’αυτό προτείνουμε να το δουν μόνο όσοι αντέχουν:

Athensmagazine.gr