Διάσημες Ελληνίδες που «λαχτάρισαν» με εμμονικούς θαυμαστές!

Ποιες είναι στη λίστα;

Διάσημες Ελληνίδες που «λαχτάρισαν» με εμμονικούς θαυμαστές!

Πώς θα αισθανόσουν αν υπήρχε κάποιος που σε σκεφτόταν μέρα νύχτα, ακόμα και αν εσύ δεν τον/την γνωρίζεις; Πως θα ένιωθες αν αυτός ο κάποιος έμπαινε μέσα στο σπίτι σου και σε περίμενε να γυρίσεις.


Είναι πολλές οι φορές που οι γνωστοί και επώνυμοι αντιμετωπίζονται σαν άνθρωποι που τα έχουν όλα. Όμως η αναγνωρισιμότητα για πολλούς είναι δίκοπο μαχαίρι. Διαβάστε παρακάτω...εχθρούς που φέρνουν τον φόβο μέσα στην ζωή των επωνύμων. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Πέθανε γνωστή ηθοποιός!


Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Καλοκαίρι Μαζί, η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία! «Όταν ήμασταν στη Θεσσαλονίκη, ένας τύπος ερχόταν στο Μακεδονία TV και έβγαζε φωτογραφίες στην είσοδο για να δείξει ότι ήταν εκεί. Μου το είχε πει και η Έβελυν Καζαντζόγλου, γιατί έκανε το ίδιο και με εκείνη. Δεν είναι κολακευτικό αυτό. Είναι τρομακτικό…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Ράλλη.

Πρόσφατα, η Σοφία Τουντούρη μοιράστηκε με το Youweekly.gr και τη δική της... εμπειρία! «Είχα τα γενέθλια μου και θαυμαστής έστειλε στο κανάλι λουλούδια! Αμέσως, βρήκε και τη διεύθυνση του σπιτιού μου και μου έστελνε και εκεί τριαντάφυλλα» είπε η Σοφία!


Δύο ακόμα περιπτώσεις επί Ελληνικού εδάφους είναι αυτές της Πέγκυ Ζήνα και της Έλενας Παπαρίζου, την εποχή που ήταν ακόμα με τον Τόνυ Μαυρίδη. Κλήσεις από άγνωστους αριθμούς και μηνύματα στο κινητό τα οποία εξελίχθηκαν σε απειλές και βωμολοχίες απέναντι στις δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!


Μια παρόμοια περίπτωση έζησε και η Χριστίνα Παππά, η οποία ενώ στην αρχή δεν έδωσε σημασία στις κλήσεις και τα παθιασμένα μηνύματα που δεχόταν, όταν έδειξε ανοιχτά ότι το απεχθανόταν και ότι ήθελε να σταματήσει, ξεκίνησαν οι βωμολοχίες και οι απειλές για την ζωή της.


Όμως ακόμα πιο τρομακτικό, αν μπορούμε να το κρίνουμε, ήταν η ιστορία της Έλλης Κοκκίνου με έναν θαυμαστή από την Κατερίνη. Ο κύριος, ο οποίος δήλωνε ερωτευμένος, την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της για να εξομολογηθεί τον έρωτα του. Όταν με τρόπο του εξήγησε ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι βρίσκετε σε σχέση, εκείνος άρχισε να στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην μητέρα της, τρομοκρατώντας και τις δύο. Η Έλλη Κοκκίνου κινήθηκε αμέσως δια της δικαστικής οδού αλλά ο εμμονικός θαυμαστής θεώρησε πως με αυτό τον τρόπο τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί μαζί της.


Σήμερα είναι πιο εύκολο για τον οποιοδήποτε να παρακολουθήσει την ζωή σου είτε είσαι επώνυμος είτε όχι. Τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν σε όλους την δυνατότητα να βλέπουν την ζωή σου χωρίς να είστε απαραίτητα φίλοι. Ακόμα και εκεί όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ξεφεύγουν από τα όρια. Έχει γίνει σχεδόν της μόδας κάποιοι άνθρωποι να χακάρουν ή να δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς επωνύμων με το όνομα και τις φωτογραφίες των πραγματικών προσώπων. Γίνονται «φίλοι» και συνομιλούν με κόσμο αποσπώντας προσωπικές ή επαγγελματικές πληροφορίες για τον πραγματικό πρόσωπό.

Δείτε ακόμη: Επιστροφή στη φύση! Η κατσίκα του Παπαργυρόπουλου γκρέμισε το διαδίκτυο!

Συχνά θύματα τέτοιας περίπτωσης είναι πολλοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι λόγω της φύσης της δουλειάς τους. Με αυτό τον τρόπο έχει εξαπατηθεί χιλιάδες κόσμος, ανάμεσα στους οποίους και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Χάρης Σιανίδης αλλά και ο Νίκος Χατζηνικολάου.


Η λογική του «δεν θα του δώσω σημασία και θα εξαφανιστεί», την οποία ακολουθούν οι περισσότεροι όταν έχουν υπάρξει θύματα κάποιου είδους παρενόχλησης δυστυχώς δεν είναι αποτελεσματική. Η άμεση ενημέρωση των αρχών είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι άνθρωποι που εισβάλλουν σε ξένες ζωές και να μην οδηγηθεί η κατάσταση σε δολοφονίες ή αυτοκτονίες, όπως έχουμε δει σε αρκετά περιστατικά στο εξωτερικό.