7+1 Έλληνες διάσημοι με... πτυχία! Ποιοι πέρασαν στις πανελλήνιες στην ίδια σχολή με εσένα;

Δεν πάει το μυαλό σας!

7+1 Έλληνες διάσημοι με... πτυχία! Ποιοι πέρασαν στις πανελλήνιες στην ίδια σχολή με εσένα;

Έχουμε και διάσημους, που έχουν σπουδάσει και οικονομικά και πολιτικές επιστήμες και θα μπορούσαν μέχρι να σώσουν τη χώρα.


Ορθούλα Παπαδάκου: Δείχνει σκληραγωγημένη και «αντράκι» και φαίνεται να ξέρει καλά όλους τους κανόνες της showbiz, όχι άδικα, αφού έχει στα χέρια της πανεπιστημιακό πτυχίο marketing. Διαβάστε παρακάτω....


«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Τορόντο του Καναδά μέχρι και τα 17 μου. Ο πατέρας μου είχε εκεί αλυσίδα εστιατορίων. Στα 17 μου χρόνια, λοιπόν, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με έφερε στην Ελλάδα. Λίγοι ξέρουν ότι εργαζόμουν ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια μέχρι και τη στιγμή που συμμετείχα στο Survivor, ενώ παράλληλα σπούδασα στο πανεπιστήμιο Μarketing»,είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν η Ορθούλα.

Δείτε ακόμη: Μετά το Power of Love ... μπαίνει στο Μy Style Rocks; Όσα αποκάλυψε η ίδια....


Γιώργος Μανίκας: Το νεαρό μοντέλο είναι και σπουδαγμένο. το νεαρό μοντέλο έχει ήδη κάνει αρκετά επαγγελματικά βήματα.

«Μια φίλη μου, που ήταν παλιότερα μοντέλο, μου έριξε την ιδέα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Μέχρι τότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, γιατί ήμουν και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις σπουδές μου στη Στατιστική και Ασφαλιστική, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά».

Δείτε ακόμη: Bασάλος- Βαλαβάνη: Ποιος τους χώρισε... Μια γυναίκα από τον ΣΚΑΙ ανάμεσα τους!

Ο Αύγουστος Κορτώ (ψευδώνυμο του Πέτρου Χατζόπουλου, Θεσσαλονίκη, 1979) είναι Έλληνας συγγραφέας και μεταφραστής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική σχολή του ΑΠΘ, χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του.


Κέλλυ Κελεκίδου: Η ξενιτεμένη Κέλλυ ήταν τραγουδίστρια από κούνια. Πριν της χτυπήσει την πόρτα η επιτυχία των μουσικών σουξέ εκείνη μοίραζε γλύκα σε όλους τους ασθενείς και οδοιπόρους της Θεσσαλονίκης, αφού έχει τελειώσει τη Νοσηλευτική και έχει εργαστεί μάλιστα και ως νοσοκόμα σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της συμπρωτεύουσας.

Μιχάλης Εμιρλής: Ο τραγουδιστής ανήκει στην κατηγορία εκείνων των celebrities που γι αλλού ξεκίνησαν και αλλού τους βρήκε η ζωή.

«Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Πήρα το πτυχίο μου, αλλά όχι στα τέσσερα χρόνια. Το κούρασα ενάμιση χρόνο παραπάνω. Πάντοτε έγραφα στίχους και μουσική, χωρίς όμως να έχω σκεφτεί να γίνω τραγουδιστής».


Δούκισσα Νομικού: Στα 20 της χρόνια είχε πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, είχε περάσει με 18,5 στην ΑΣΟΕΕ και ήταν πάντα η απουσιολόγος της τάξης.Τι λέει η ίδια; «Μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα, μετά επηρεάστηκα από τον αδελφό μου, που είχε περάσει ένα χρόνο πριν στη σχολή της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, και άρχισα να ξεφυλλίζω τα βιβλία του. Τα βρήκα ενδιαφέροντα κι έτσι έδωσα εξετάσεις για εκεί».

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Κίνηση ματ! Ποια κορυφαία αστρολόγος μπαίνει στην εκπομπή της;

Γιώργος Τσαλίκης: «Τι έχω, γιατρέ μου;». Αυτή θα ήταν μάλλον η καθημερινή ατάκα που θα άκουγε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έχει τελειώσει επιτυχώς τις σπουδές του σε πανεπιστημιακή σχολή της Ρουμανίας. Και δεν του βγήκε σε κακό, αν υπολογίσουμε ότι εκεί ήταν που γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του Δώρα.

Γιώργος Λιάγκας: Πέτυχε στις Πανελλαδικές και σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Πήρε μάλιστα το πτυχίο του απ’ τη Σχολή Μηχανολογων Μηχανικών.

Βαγγέλης Σερίφης: Ο άντρας της Κατερίνας Στικούδη ασχολείται με τη μουσική αλλά έχει σπουδάσει φιλολογία!