Ιβάν Σαββίδης: Η Ρωσίδα «Μπουμπουλίνα» που κρύβεται πίσω από τον σκληρό του Open! Ποια είναι η γυναίκα του...

Την εμπιστεύεται απόλυτα και δεν φαντάζεστε πως την φωνάζει!

Ιβάν Σαββίδης: Η Ρωσίδα «Μπουμπουλίνα» που κρύβεται πίσω από τον σκληρό του Open! Ποια είναι η γυναίκα του...

Πίσω από ένα "ισχυρό άνδρα" και επιτυχημένο στη δουλειά του βρίσκεται μία γυναίκα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίπλα του μία πολύ δυναμική παρουσία, η οποία με το μυαλό και την διπλωματία θέλει να κάνει το ΠΑΟΚ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό club. Διαβάστε παρακάτω...

Ήδη μερικοί στη Θεσσαλονίκη έχουν αρχίσει να την αμφισβητούν για τους δικούς τους λόγους. Αυτή, όμως, έχει αποδείξει ότι δίκαια ο Σαββίδης την χαρακτηρίζει: "ο άνθρωπός μου".

Δείτε ακόμη: Nomads 3 - Διαρροή: Όλα τα ονόματα από τους παίκτες του Survivor 2 που πάνε Μαδαγασκάρη!

Η Ρωσίδα έχει "ξελασπώσει" ουκ ολίγες φορές τον ομογενή επιχειρηματία στις δραστηριότητες του σε όλο τον κόσμο. Είναι πανέξυπνη, μεθοδική και ρεαλίστρια στις τοποθετήσεις της. Τα οικονομικά είναι το μεγάλο πλεονέκτημά της και γι' αυτό το λόγο, ο Ιβάν Σαββίδης τη στέλνει για να σώσει εταιρίες, τις οποίες αγοράζει και θέλει να τις κάνει βιώσιμες. Το τελευταίο της... επίτευγμα ήταν μία εταιρία από το Κίεβο. Η απόδοση της ήταν για ακόμη μία φορά εκπληκτική, αναγκάζοντας τον Σαββίδη να της δώσει υψηλό bonus.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 30/10: Απίστευτα τα σημερινά νούμερα, ποιοι κλαίνε, ποιοι γελάνε, ποιοι καταστρέφονται!



Θέλει να συμμαζέψει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να επιβάλει διαφορετικό μοντέλο διοίκησης
Η Μαρία Γκοντζαρόβα έμεινε έκπληκτη από τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι της στα γραφεία. Θέλει και μάλλον μπορεί να τα αλλάξει όλα. Επίσης, δεν της άρεσε καθόλου η συμπεριφορά και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την εργασία τους, ορισμένοι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Είναι αποφασισμένη να έρθει σε ρήξη, προκειμένου να επιβάλει το μοντέλο διοίκησης που επιθυμεί η ίδια αλλά και το "αφεντικό" της ομάδας.



Αποφεύγει τους δημοσιογράφους. Δεν δίνει συνεντεύξεις και δεν υπάρχουν διαρροές στον Τύπο
Η... "αν' αυτού" δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις και δεν μιλά ποτέ με δημοσιογράφους. Μάλιστα, θέλει και μέχρι στιγμής το έχει κάνει, να κρατά σε απόσταση τους εκπροσώπους του Τύπου. Θεωρεί ότι πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να μην προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας και ότι για την προβολή του ΠΑΟΚ, υπεύθυνο είναι το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ. Ωστόσο, τη "γραμμή" για το επικοινωνιακό κομμάτι της ομάδας τη δίνει η ίδια και δεν δέχεται παρεμβάσεις από κανέναν. Ο Ιβάν Σαββίδης της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι και να πράξει.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Οι επίσημες ανακοινώσεις του Alpha για τη συνεργασία με το Star!



Η λατρεία στον Πάμπλο Γκαρσία, η ενημέρωση στον Σαββίδη και ο Γιώργος Δώνης
Η Μαρία Γκοντζαρόβα πριν έρθει στην Ελλάδα είχε μάθει με κάθε λεπτομέρεια τι σημαίνουν για την ομάδα και τον κόσμο τα ονόματα Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργος Δώνης. Όπως έκανε πάντα, έτσι και τώρα ενημέρωσε τον νέο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Η οικονομολόγος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη λατρεία των οπαδών για τον Ουρουγουανό μέσο με οποιοδήποτε τρόπο. Και στην παρούσα φάση στην οποία ο παίκτης έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, αλλά και στο μέλλον από άλλο πόστο. Ο Σαββίδης το ένιωσε στο "πετσί" του κατά την άφιξή τους στο κλειστό της Πυλαίας, όταν οι οπαδοί αποθέωσαν το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Η ίδια είχε διαβιβάσει στον ομογενή επιχειρηματία τις σκέψεις του Πάμπλο Γκαρσία, όταν ο ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα. Για τον προπονητή του "δικεφάλου" του Βορρά, πάντως, δεν έχει σχηματίσει ακόμη άποψη. Η Μαρία Γκοντζαρόβα μαζί με τον εξ απορρήτων σύμβουλο του Σαββίδη, Ζέρμαν Κιστιάκοφ, θα αποτελέσουν την "αιχμή του δόρατος" για τον νέο ΠΑΟΚ.

contra.gr