Βικτώρια Καρύδα - Γιάννης Μακρής: Γιατί τον δολοφόνησαν άνανδρα.... Ο γάμος η χλιδή, τα ναρκωτικά!

Η λαμπερή ζωή και η δραματική κατάληξη του ζεύγους!

Βικτώρια Καρύδα - Γιάννης Μακρής: Γιατί τον δολοφόνησαν άνανδρα.... Ο γάμος η χλιδή, τα ναρκωτικά!

Ποια η άγνωστη ζωή του Γιάννη Μακρή και της Βικτώριας Καρύδα;


Νεκρός μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας 16 στο Πανόραμα Βούλας έπεσε ο 46χρονος Γιάννης Μακρής, σύζυγος της πρώην playmate Βικτώριας Καρυδά που βλέπουμε όλοι μέσα στο My Style Rocks.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: The Voice: Η παίκτρια που άφησε κάγκελο τους κριτές και εκείνη που... δεν ήξεραν τι γλώσσα τραγουδάει! (Βίντεο)


Ο Ελληνοαυστραλός Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές της Αυστραλίας για εμπόριο ναρκωτικών! Στην Ελλάδα ωστόσο ήταν ένας από τους 3 μέτοχους της εταιρίας My Services!


Ο παραμυθένιος γάμος
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά.

Να σημειωθεί, ότι μέσα από καταθέσεις, της συζύγου η οποία μετέβη αργά χθες το βράδυ στην Ασφάλεια και των ατόμων του στενού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές, αν δεχόταν απειλές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία του.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 01 Νοεμβρίου;


Αξιοσημείωτο είναι ότι το μοντέλο έχει αρκετούς τίτλους ομορφιάς, ενώ έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.