Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας της σειράς!

Για ποιον μιλάμε;

Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας της σειράς!

Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του Παρά Πέντε, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που ήξεραν πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει πεθάνει εδώ και περίπου δύο χρόνια!

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στην τηλεοπτική γιαγιά του Σπύρου - Γιώργου Καπουτζίδη καθώς η Ειρήνη Κουμαριανού έχει φύγει από την ζωή από το 2013! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βασίλης Κικίλιας: Θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας! Οι φωτογραφίες με τις τρυφερές στιγμές!

Ο λόγος γίνεται για τον πιο γλυκό ρόλο που είδαμε στο Παρά Πέντε (σε άνδρα) και δεν υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λάτρεψε!

Δείτε ακόμη: «Θεέ μου, δεν θέλω να πεθάνω»! Τα τελευταία λόγια που φέρνουν ανατριχίλα!

Πρόκειται για τον Βασίλη Τσάγκλο, τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο! Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη. Σημερινός σπιτονοικοκύρης του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού και επίδοξος εραστής της "Μελίνας", δηλαδή της Ζουμπουλίας, την οποία έβαλαν οι 5 να τον απασχολήσει για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου. Τελικά παραλίγο να πεθάνει και σώθηκε στο τσακ.

Δείτε ακόμη: Nomads διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (23/11) την Ασυλία;

Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από την ζωή στις 16 Φεβρουαρίου του 2017!

Στην μακρόχρονη πορεία του συμμετείχε σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Οι νεότεροι τον θυμούνται από την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, «Στο παρά πέντε».


Γεννήθηκε στην Πύλο της Μεσσηνίας στις 20 Ιουνίου 1939. O Βασίλης Τσάγκλος ήταν η «ψυχή» του Δημοτικού Θέατρου Μαραθώνα, καθώς μετά από δική του προτροπή, ξεκίνησε το θέατρο τις δραστηριότητες του, το 1989.

Ο Βασίλης Τσάγκλος, ήταν εκείνος που δημιούργησε τον πρώτο πυρήνα του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα. Δίδαξε, σκηνοθέτησε μέχρι το τέλος, στήριξε σε κάθε θεατρική απόπειρα της ομάδας.