Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

4 κολλητοί Έλληνες παρουσιαστές που πλέον είναι εχθροί! Οι επικοί καβγάδες και οι κρυφοί λόγοι!

Είναι πολλά τα λεφτά και όταν μπαίνει στη μέση η δουλειά, φιλία τέλος!

4 κολλητοί Έλληνες παρουσιαστές που πλέον είναι εχθροί! Οι επικοί καβγάδες και οι κρυφοί λόγοι!
STORIES 19.12.2018 13:59

Ήταν αχώριστοι και στη ζωή και στη δουλειά και κατέληξαν ως δίδυμο να μοιράζονται μεταξύ άλλων και την επαγγελματική τους επιτυχία.


Τα Μέσα ασχολήθηκαν πολύ με το παρασκήνιο του τσακωμού τους, κανείς ποτέ, όμως, δεν πήρε σαφή απάντηση για τον λόγο που οι 4 αυτές αντρικές φιλίες έληξαν σε χρόνο ρεκόρ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαχαιριά στην καρδιά για τη Μενεγάκη! Η προδοσία από τον γιο της και η παρέμβαση του Γιάννη Λάτσιου!


Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης


Υπήρξαν χρόνια φίλοι και μοιράστηκαν την επιτυχία του «Α.Μ.Α.Ν» ως το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο. Ωστόσο, η σχέση τους χάλασε ξαφνικά, με τους δυο τους να είναι κατηγορηματικοί: Η φιλία αυτή έχει λήξει.

Ο Κανάκης από τη μεριά του χαρακτήρισε το θέμα ως «λεπτό κι ευαίσθητο».

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση ως ζευγάρι! Πιο λαμπεροί από ποτέ...


Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης


Αυτός κι αν ήταν «χωρισμός». Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα μέσα από το «World Party». Ήταν κολλητοί φίλοι και δεν το έκρυβαν, γι’ αυτό και οι είδηση του μεταξύ τους τσακωμού αρχικά δεν έγινε πιστευτή.

«Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από τη στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας.

Τα γεγονότα, όμως, απέδειξαν πως το πρώην τηλεοπτικό δίδυμο είχε αποφασίσει για τα καλά να πάρει χωριστούς δρόμους. Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Μαυρίδη για τον πάλαι ποτέ κολλητό του, όταν ο Σάκης αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση παρουσίασης του Survivor αλλά και όταν δεν τον κάλεσε στο γάμο του!

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης

Δεν τον λες και τυχερό τον Αντώνη Κανάκη στο θέμα της φιλίας μιας και ακόμα ένας κολλητός του έκοψε λάσπη!

Ο λόγος φυσικά για τον φίλο και συνέταιρό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο πλέον δε μιλιούνται. Πολλοί υποστήριξαν πως η καυστική σάτιρα του Κανάκη απέναντι στον Γρηγόρη στο «Ράδιο Αρβύλα» αποτέλεσε την αιτία που οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Δείτε ακόμη: Τα έτσουξε η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής! Το συλλεκτικό βίντεο που πρέπει να δείτε!

Φοίβος – Γιώργος Λεμπέσης

Ποιος, μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει το καλλιτεχνικό δίδυμο Φοίβος – Λεμπέσης που μας χάρισε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των ‘90s – ‘00s; Ο Γιώργος Λεμπέσης χρωστά αναμφίβολα την επιτυχία του στον γνωστό συνθέτη και στιχουργό, δεν παύει όμως να δηλώνει μέχρι σήμερα πικραμένος για τη συμπεριφορά που ο Φοίβος κατέληξε να έχει απέναντί του.

«Κατανοώ πλήρως ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν κατανοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνει τα τηλέφωνα. Όταν βρεθήκαμε -μετά από μια πενταετία που είχαν γίνει όλα αυτά- και προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα. Αν τον έχει πειράξει κάτι θα ήθελα να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Δεν έγινε ποτέ και αυτό είναι που με έχει πειράξει παραπάνω.

Προφανώς κάτι πάνω στην συνεργασία μας τον είχε πειράξει. Ή ότι μπορεί επειδή είχαμε αλλάξει εταιρεία, ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τις εταιρείες που μπορεί να μη τα γνωρίζω. Όταν στήθηκε η Heaven άρχισαν τα τηλεπαιχνίδια και όλα αυτά και ίσως πίστευα ότι έπρεπε να έχω λίγο παραπάνω προβολή… Όχι προβολή, γιατί μου έδωσε. Ο Φοίβος θέλει τον χρόνο του για να κάνει κάποια πράγματα, εγώ κάποια εποχή πίεζα για να γίνει ο δίσκος πιο γρήγορα» είχε αναφέρει ο ίδιος!

Share