Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η κουκλάρα κρητικιά αεροσυνοδός που έχει τρελαίνει τα Αραβικά εμιράτα!

Πιο καυτή... πεθαίνεις!

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η κουκλάρα κρητικιά αεροσυνοδός που έχει τρελαίνει τα Αραβικά εμιράτα!

Έχει τρελάνει τους πάντες μιας και κατάφερε το ακατόρθωτο!

Ο λόγος για τη Κυριακή Κατσογρεσάκη η οποία κατάγεται από τη Σητεία της Κρήτης και είναι αεροσυνοδός. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Σίγουρη διαρροή τώρα! Ποιος παίκτης φεύγει;

Το μεγαλύτερο όνειρό της, ήταν να εργάζεται ως μέλος του πληρώματος των αεροσκαφών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και το κατάφερε!

Η σέξυ Ελληνίδα αεροσυνοδός ξεκίνησε από την αεροπορική εταιρεία Emirates μιας και κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί με το υπερπολυτελές της αεροπλάνο!

Δείτε ακόμη: Τα ερωτικά σκάνδαλα Ελλήνων διασήμων! Τα τρίγωνα, οι καυγάδες και οι απιστίες...

Ξεχώρισε ανάμεσα σε 700 υποψήφιες και έτσι επιλέχθηκε να είναι στο στόλο της Emirates μιας και οι ικανότητές της ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Γνωρίστε τη καλύτερα μέσα από φωτογραφίες:

Δύο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δύο και τελικά η Κυριακή ήταν αυτή που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους. Ωστόσο, η Κρητικοπούλα δεν σταματά εκεί.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους, έχοντας βλέψεις για μεγάλη καριέρα

Δείτε τη καυτή αεροσυνοδό να γυμνάζεται στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.