12+1 Έλληνες επώνυμοι αναπολούν στο Youweekly.gr τον πρώτο τους έρωτα!

Αποκλειστικά στο Youweeky.gr!

12+1 Έλληνες επώνυμοι αναπολούν στο Youweekly.gr τον πρώτο τους έρωτα!

Πότε ερωτεύτηκαν οι σταρ για πρώτη φορά;

H αγνή, αθώα (παιδική) αγάπη είναι και η πιο δυνατή; Σίγουρα, αν λάβουμε υπόψη τις απαντήσεις που έδωσαν οι celebrities (με ελάχιστες εξαιρέσεις) στο άτυπο γκάλοπ του Yοuweekly.gr με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Διαβάστε παρακάτω..

Φλορίντα Πετρουτσέλι
«Τα πρώτα δυνατά αισθήματα για ένα αγόρι τα ένιωσα στη Γ' Δημοτικού. Ήταν στην Ιταλία, αφού εκεί πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Τον έλεγαν Κρίστιαν και ήταν ξάδερφος της κολλητής μου. Πηγαίναμε μαζί στα παιδικά πάρτι και ανυπομονούσα γενικά μέχρι να τον συναντήσω. Ζει στην Ιταλία, οπότε έχω να τον δω 25 χρόνια».

Ειρήνη Παπαδοπούλου
«Τον πρώτο μου έρωτα τον έζησα στη Γ' Λυκείου. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Ήμασταν μαζί από το Γυμνάσιο. Δεν ήταν πλατωνικός και η αλήθεια είναι ότι ήταν κυρίως δική του επιθυμία να ολοκληρώσουμε τη σχέση μας, γιατί εγώ είχα μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι αυτό γίνεται μόνο μετά τον γάμο».

Τζένη Μελιτά
«Mε τον Ιάκωβο ζήσαμε έναν πολύ δυνατό και μεγάλο έρωτα. Ήταν ξανθούλης και θυμάμαι ήμασταν και τα δύο νιάνιαρα του Γυμνασίου σε διακοπές, που έτρεχαν, έπαιζαν και κολυμπούσαν όλη μέρα μαζί. Ένα βράδυ στο πάρτι γενεθλίων του Ιάκωβου επειδή δεν είχα προλάβει να του αγοράσω δώρο, πήρα όλα τα χρήματα από το πορτοφόλι του πατέρα μου και του τα πήγα. Δεν το λες και πολύ έξυπνη κίνηση... Τον ξαναείδα πριν από 3 χρόνια, περπατώντας στην Πανεπιστημίου. Συναντηθήκαμε τυχαία κι από τότε ξεκίνησε μία πολύ δυνατή φιλία».

Υβόννη Ντόστα
«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν ΈΡΩΤΑΣ με όλη τη σημασία της λέξης... τον έζησα στο Δημοτικό με πολύ love, ανεμελιά, παιχνίδια, ενδιαφέρον... μου έχει αφήσει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Μου έχει αφήσει αυτή την ωραία αίσθηση του πρώτου έρωτα που όλα ήταν πιο αληθινά, όμορφα και ανέμελα!»

Φωτεινή Πετρογιάννη
«Ο πρώτος μου "έρωτας" ήταν στο Δημοτικό και τον έλεγαν Άγγελο. Νομίζω ήμουν 3-4 χρόνια "ερωτευμένη" μαζί του. Είχα φτιάξει ένα τεράστιο ημερολόγιο και είχα ζωγραφίσει μία τεράστια καρδιά που είχε μέσα μία φωτογραφία δική μου και μία δική του. Μια μέρα το είχα πάρει σχολείο και έπεσε στα χέρια του. Ντράπηκα πολύ, γιατί εκτός από αυτόν το είδε και όλη η τάξη μας...».

Ειρήνη Στεριανού
«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν ένα παιδί τρία χρόνια μεγαλύτερό μου από ένα χωριό στη Μυτιλήνη δίπλα από το δικό μου. Τον ήθελα από την πρώτη στιγμή και με ήθελε και αυτός το ίδιο. Ένα βράδυ, λοιπόν, περίμενα να κοιμηθούν οι γονείς μου για να βγω κρυφά να του δώσω ένα φιλί... Είχα βάλει κάτω από το πάπλωμα αρκουδάκια για να τους μπερδέψω. Πάνε χρόνια από τότε που έχω να τον δω, αλλά πάντα βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου και να μάθει νέα μου».

Μάγκυ Χαραλαμπίδου
«Οι πρώτοι έρωτες, οι παιδικοί είναι αυτοί που μας σημαδεύουν για μια ολόκληρη ζωή. Θυμάμαι ήμουν στη Γ' Δημοτικού, τον έβλεπα κι έλιωνα. Και πιστεύω πως έλιωνε κι εκείνος. Αλλά ποτέ δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Ήμασταν άλλωστε πολύ μικροί. Αυτή η ανάμνηση μού έχει αφήσει μια πολύ γλυκιά γεύση. Άλλωστε πιστεύω πως επειδή ήταν πλατωνικός ήταν και πολύ έντονος έρωτας. Όταν κάνεις σχέση με κάποιον τον απομυθοποιείς, οπότε αυτός ο παιδικός, αθώος έρωτας μείνει στο μυαλό μου ως... ο απόλυτος έρωτας».

Αποστολία Ζώη
«Αγαπούσα ένα αγοράκι στο Νήπιο, τον Ζήση. Τότε δεν καταλάβαινα το συναίσθημα του έρωτα, απλά είχα μεγάλη χαρά μόλις τον είδα δίπλα μου. Ήθελα να παίξουμε κρυφτό, κυνηγητό και φυσικά είχαμε κόντρα, σε αυτή την ηλικία τα παιδιά εκφράζουν τη συμπάθειά τους για κάποιον συνομήλικο... με το ξύλο. Έτσι κι εγώ. Είχε πολύ πλάκα όλο αυτό. Δεν τον ξαναείδα ποτέ και μπορώ να πω πως δεν θυμάμαι καθόλου τη μορφή του».

Σόφη Πασχάλη
«Εγώ αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, εκείνος αθλητής στο χόκεϊ επί πάγου. Είχαν προπόνηση ακριβώς μετά από εμάς και τρέχαμε εμείς τα κορίτσια για να τους δούμε να παίζουν. Εκείνοι ούτε που μας έδιναν σημασία, αφού ήμασταν αρκετά πιο μικρές. Η μεγαλύτερη τρέλα ήταν όταν είχαμε πάει αποστολή και οι δύο με τις ομάδες μας και τους είχαμε ακούσει ότι θα πάνε σε ένα μπαρ το βράδυ, οπότε μαζί με τη φίλη μου σκαρφιστήκαμε να ενώσουμε δύο σεντόνια και να πηδήξουμε από το παράθυρο για να τους βρούμε. Έλα όμως που όταν επιστρέψαμε μας περίμενε στο δωμάτιο η προπονήτρια κι έπεσε παντόφλα κανονική!».

Ελένη Τσολάκη
«O πρώτος μου έρωτας ήταν αυτό που λέμε πλατωνικός και ήταν στο Δημοτικό με κάποιον συμμαθητή μου. Τότε δεν καταλαβαίνεις τι θα πει έρωτας, αυτό που νιώθεις είναι ίσως μια μεγαλύτερη συμπάθεια γι’ αυτό το παιδί απ' ό,τι για κάποιο άλλο. Η μεγαλύτερη τρέλα που έκανα για εκείνον; Να του δώσω τη σειρά μου στο κυλικείο.... Δεν τον έχω ξαναδεί από τότε. Το μόνο που ίσως μου θυμίζει κάτι είναι τα λευκώματα που έχω κρατήσει από εκείνα τα χρόνια».

Γιάννης Σπαλιάρας
«Τον πρώτο μου έρωτα τον έζησα στα σχολικά μου χρόνια (δεν θέλω να προσδιορίσω το πότε ακριβώς) και ειλικρινά θυμάμαι με πολλή αγάπη τα ραντεβού μας, τα στέκια μας. Ήμασταν μαζί περίπου 1,5 χρόνο και περάσαμε όμορφα. Δεν την έχω ξαναδεί από τότε, αλλά όταν έμαθα πως μετά από μερικά χρόνια παντρεύτηκε και πως είναι ευτυχισμένη, χάρηκα πολύ».

Κατερίνα Στικούδη
«Μετά τον Βαγγέλη έγινε delete. Δεν θυμάμαι κανέναν πρώτο έρωτα. Ο ένας και μοναδικός έρωτας στη ζωή μου είναι εκείνος, τον παντρεύτηκα και είμαι τρελά ευτυχισμένη μαζί του!».

Δημήτρης Αλεξάνδρου
«Θέλεις να θυμηθώ τον πρώτο μου έρωτα για να ξεχάσω τον τωρινό; Δεν κολλάω στο παρελθόν και στις παλιές σχέσεις. Θέλω να ζω το τώρα και το σήμερα!».

Σωτήρης Καλυβάτσης
«Έζησα έναν πολύ δυνατό έρωτα με μια συμμαθήτριά μου από το Νήπιο. Πηγαίναμε μαζί στο Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μισή Γαλλίδα και οι μαμάδες μας έκαναν παρέα, οπότε είχαμε και τρομερή οικειότητα μεταξύ μας (ομολογώ πως την είχα δει πολλές φορές τόπλες). Μιλάμε για έναν πολύ δυνατό έρωτα που κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια μέχρι τη Β' Δημοτικού. Μετά χαθήκαμε και δεν την ξαναείδα από τότε. Τη φέρνω συχνά στον νου με τα μακριά ξανθά της μαλλιά, αλλά ειλικρινά αν την πετύχαινα στον δρόμο δεν θα την αναγνώριζα».

Βίκυ Κάβουρα
«Τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα τον ένιωσα στα 16 μου. Εκείνος ήταν συνομήλικος και άκουγε στο όνομα Βασίλης. Έκανα πολλά τρελά πράγματα για τα μάτια του! Όπως το να το σκάσω ένα Σαββατοκύριακο από το σπίτι μου αφήνοντας ένα απλό sms στους γονείς μου τού στυλ "είμαι καλά και θα περάσω το επόμενο διήμερο εκτός σπιτιού". Η μαμά μου τρελάθηκε, κατάφερε να βρει τα στοιχεία του και πήρε τηλέφωνο τη μαμά του. Ο έρωτάς μας κράτησε 2 χρόνια. Έχω να τον δω χρόνια. Το καλό που του θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος και να έχει οικογένεια. Του αξίζει κάθε ευτυχία!».

Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν πλατωνικός, τον ένιωσα μεταξύ Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και ομολογώ πως ήταν μονόπλευρος, αφού δεν υπήρχε ανταπόκριση! Πάντως, αυτά τα πρώτα αθώα σκιρτήματα τα θυμάμαι με νοσταλγία. Μετά χαθήκαμε, δεν τον έχω ξαναδεί από τότε. Δεν έτυχε. Άλλωστε, πιστεύω πως δεν έχει νόημα να επιστρέφουμε στο παρελθόν».