Σκάνδαλο στο Deal! Οι καταγγελίες των παικτών και τα χρωστούμενα! Η παραγωγή κάνει την πάπια!

Για αυτό κόπηκε το παιχνίδι; Βόμβα!

Σκάνδαλο στο Deal! Οι καταγγελίες των παικτών και τα χρωστούμενα! Η παραγωγή κάνει την πάπια!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι κόβεται το ομολογουμένως πολύ επιτυχημένο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο! (Alpha: Κόβεται το deal! Σοκ για τον Χρήστο Φερεντίνο!)


Το project του Alpha που συζητήθηκε όσο λίγα, ρίχνει αυλαία και εμείς θυμηθήκαμε ένα ρεπορτάζ μας που είχε κάνει πάταγο το 2017! Διαβάστε παρακάτω...


Σας το παραθέτουμε λοιπόν, όπως ακριβώς το είχαμε δημοσιεύσει τότε:

Ποιος θα περίμενε από ένα τηλεοπτικό project που σημειώνει τόσο υψηλά νούμερα και είχε τρομερή απήχηση στον κόσμο, ότι θα αποδεικνυόταν πως ήταν… μπλόφα; Έτσι τουλάχιστον καταγγέλλουν οι ίδιοι οι παίκτες που συμμετείχαν την προηγούμενη χρονιά, στέλνοντας μηνύματα στο Youweekly.gr, ώστε να μάθει ο κόσμος αυτό που αντιμετώπισαν και οι ίδιοι.


Γνωρίζετε πολύ καλά πως στο Youweekly.gr δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις ειδικά όταν οι καταστάσεις, τα φαινόμενα και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές μιλούν ανοιχτά για κάποια περιστατικά… Ο λόγος; Για το περίφημο τηλεπαιχνίδι του Alpha, ένα πολύ δυνατό project του καναλιού το οποίο μοίραζε λεφτά στους παίκτες..

Μοίραζε… τουλάχιστον έτσι θεώρησαν οι ίδιοι μιας και οι άνθρωποι της παραγωγής του παιχνιδιού είναι εξαφανισμένοι και δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ σε κανέναν από τους παίκτες! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο Youweekly.gr και σας αποκαλύπτω σήμερα, όχι απλά δεν τους έχουν δώσει, αλλά πέρασε και το χρονικό όριο που θα έπρεπε να είχαν καταθέσει τα χρήματα στους παίκτες. Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο, αναφερόταν πως τα λεφτά θα έπρεπε να παραδοθούν στους ανθρώπους μέχρι τον Ιούνιο, κάτι που φυσικά δεν έγινε… Και δεν σταματάει εκεί… Στα τηλέφωνα που έχουν δώσει να επικοινωνήσουν για όποια εκκρεμότητα, δεν απαντάει κανείς! Καθόλου παράξενο… γιατί άραγε;

Συγκεκριμένα, ο Σότος Σοφρονίου, ένας από τους παίκτες του περσινού ριάλιτι, επικοινώνησε μαζί μας και συγκεκριμένα κατήγγειλε:

O κύριος ποζάρει δεξιά από τον Χρήστο Φερεντίνο


«Φίλοι μου θέλω να κάνω και εγώ την καταγγελία μου. Το παιχνίδι DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο και το κανάλι Άλφα Ελλάδας, που το μετέδωσε και το μεταδίδει ακόμα σε επανάληψη, κύριοι αυτοί οι τύποι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους . Εδώ και 9 και μισό μήνες περιμένουμε να πάρουμε αυτά που έχουμε κερδίσει ο κάθε ένας παίχτης από εμάς . Το συμβόλαιο που υπογράψαμε υποτίθεται θα ήταν μόνο για 8 μήνες! Τους παίρνουμε τηλέφωνο και μας κοροϊδέυουνε όλους, μέρα και νύχτα. Θα αποταθούμε όλοι δικαστικώς . Να ξέρει ο κόσμος και με τι είδους … Κόσμο έχουνε να κάνουνε. Θέλουνε μόνο να έχουνε τηλεθέαση εις βάρος μας. Πρέπει να ξέρετε όλοι αυτοί που θα λάβετε μέρος ότι θα μπλέξετε με άτομα που λένε ψέματα . Αυτό καντέ το σας παρακαλω κοινοποίηση να το δει ο κόσμος. για να ξέρουν όλοι πριν την πατήσουν όπως την πατήσαμε κι εμείς!»

Την συγκεκριμένη καταγγελία στην συνέχεια, επιβεβαίωσε και άλλος συμπαίκτης του στο Deal, ο Δημήτρης Μουλόπουλος, ο οποίος επικοινώνησε κι εκείνος με το Youweekly.gr για να συμφωνήσει στα όσα έγραψε ο Σότος, αλλά και να επισημάνει πως κανένας παίκτης από το παιχνίδι δεν έχει λάβει το παραμικρό από την παραγωγή…»Ισχυει αυτό που είπε ο Σοτος, είμαστε όλοι εξαγριωμένοι! Μιλάμε και με τα 11 παιδιά για το πως θα κινηθούμε γιατί τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουν!«, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πραγματικά είναι απίστευτο μία τόσο μεγάλη παραγωγή να εκθέτει ανεπανόρθωτα το κανάλι και στην ουσία να κοροϊδεύει τους ανθρώπους που συμμετέχουν! Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που για το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνονται τέτοιες αναφορές. Σε αυτή την περίπτωση για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο youweekly.gr, δεν γνωρίζουμε ποιος ευθύνεται, το κανάλι ή η παραγωγή, όπως και να έχει όμως είναι απαράδεκτο…

Ας ελπίσουμε πως το ζήτημα σύντομα θα διευθετηθεί και πως οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους 11 παίκτες του Deal σύντομα θα κλείσουν! Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, αλλά αν δεν σκόπευαν να τους δώσουν τα χρήματα που κέρδισαν δεν χρειαζόταν να τους βάλουν καν στην διαδικασία να λάβουν μέρος… Θλιβερό…

Φυσικά, πήραμε την σχετική άδεια από τους παίκτες για να δημοσιευθούν τα ονόματα τους μιας και ήθελαν ο κόσμος να γνωρίζει τι συμβαίνει!