Καρλ Λάγκερφελντ: Δείτε τον επί 19 χρόνια σύντροφό του!

Ο άντρας που λάτρεψε ο μετρ της μόδας!

Καρλ Λάγκερφελντ: Δείτε τον επί 19 χρόνια σύντροφό του!

Ο θάνατος του Καρλ Λάγκερφελντ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, σκόρπισε θλίψη στον χώρο της μόδας.


Ο Γερμανός σχεδιαστής απέφευγε να συνεργάζεται με άνδρες και προτιμούσε τις γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω....

«Εκτός από έναν βοηθό μου, δουλεύω αποκλειστικά με γυναίκες. Μόνο προβλήματα είχα όταν συνεργαζόμουν με άνδρες. Γίνονταν εγωκεντρικοί και έλεγαν στον εαυτό τους ότι αφού μπορώ να το κάνω εγώ, μπορούν και εκείνοι. Πολλοί άνδρες και αγόρια πίστεψαν ότι είναι πιο χαρισματικοί από εμένα αλλά τελικά απέτυχαν. Με τις γυναίκες δεν έχω τέτοιο πρόβλημα», είχε πει χαρακτηριστικά για το θέμα σε παλιότερη συνέντευξή του.

Στα προσωπικά του ο Καρλ Λάγκερφελντ ήταν αρκετά σταθερός: Διατηρούσε δεσμό επί 19 ολόκληρα χρόνια με τον Ζακ ντε Μπασέ. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 1970 μέχρι και το 1989, όταν ο δεύτερος έφυγε από τη ζωή.

Ο Γερμανός σχεδιαστής στο βιβλίο του είχε γράψει για τον σύντροφό του είχε γράψει:
«Στο βιβλίο του είχε γράψει για τον επί 19 χρόνια σύντροφό του: «Αγαπούσα απίστευτα αυτό το αγόρι, αλλά δεν είχα φυσική επαφή μαζί του. Φυσικά, ήμουν έκπληκτος από τη σωματική του γοητεία. Είμαι απόλυτα καθαρός, αλλά βρήκα τη διασκέδαση στον Ζακ. Δεν μπορούσαμε να είμαστε χώρια. Είμαι Καλβινιστής στον εαυτό μου και απόλυτα επιεικής στους άλλους. Φυσικά ήξερα για την υπόθεση με τον Saint Laurent».

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του Ζακ Ντε Μπασέ: