Μάριος Βραχάτης: Η απίστευτη ιστορία ζωής του και η εξομολόγηση που συγκλόνισε την Μελέτη!

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η εγκατάλειψη από την μητέρα του!

Μάριος Βραχάτης: Η απίστευτη ιστορία ζωής του και η εξομολόγηση που συγκλόνισε την Μελέτη!

Συγκλονιστική εξομολόγηση ζωής έκανε ο Μάριος Βραχάτης μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει περάσει.


Ο πρώην διαγωνιζόμενος του Masterchef αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή του και σε όλες τις άγνωστες πτυχές της. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν πέρναγα και τόσο ωραία σπίτι. Δεν μας ήθελε ο πατριός μου. Ήδη κάποια βράδια κοιμόμουν στους δρόμους: οπότε απλά μπήκα στο τρένο και έφυγα. Απλώς πρώτα άφησα τα ψώνια στην εξώπορτα. Σκέφτηκα, βλέπεις, ότι μπορούν να μην έχουν τίποτα άλλο να φάνε. Στο μοναστήρι πήγα γιατί ήξερα τις καλόγριες, επειδή από τα 4 μου πηγαίναμε εκεί οικογενειακώς και μέναμε τις ημέρες του πανηγυριού» τόνισε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Εκεί, στη Σαλαμίνα, ο -γεννημένος στην Κρήτη- Μάριος Βραχάτης θα περάσει, στη ζεστή αγκαλιά μιας θετής θρησκευόμενης οικογένειας, τα επόμενα ευτυχισμένα δύο χρόνια της ζωής του. Καταφέρνοντας, πριν αναγκαστεί να γυρίσει -παρά τη θέληση του- στη μητέρα του, να τελειώσει το δημοτικό. «Δεν μπόρεσα ποτέ να πάω γυμνάσιο γιατί έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Πρώτη μου δουλειά ήταν στην 4η δημοτικού, ως σερβιτόρος σε καφενείο.

Στη συνέχεια υπήρξα διαδοχικά εργάτης στα χωράφια, βοηθός πλανόδιου μανάβη, βοηθός μηχανικού σε συνεργείο, υπεύθυνος για το κάψιμο των νεκρών κοτόπουλων σε πτηνοτροφείο. Και, αφού έγινα 18, εργάτης σε οικοδομή, αποθηκάριος σε σούπερ μάρκετ και χασάπης». Ο ίδιος, βρέθηκε χτες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και συγκίνησε!


«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν πολύ μικρός και στην επόμενη σχέση της μητέρας μου δεν με ήθελε ο πατριός μου»


«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν πολύ μικρός και στην επόμενη σχέση της μητέρας μου δεν με ήθελε ο πατριός μου. Τον πατέρα μου τον γνώρισα πριν τρία χρόνια. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τη μάνα μου γιατί ήταν μόνη της με δύο παιδί. Η μητέρα μου είχε εμένα και άλλα δύο παιδιά όταν βρήκε τον νέο της σύντροφο. Με τον πατριό μου απέκτησε ακόμη ένα παιδί. Έμειναν μαζί τρία χρόνια.

Αισθανόμουν ότι ήμουν βάρος στη μητέρα μου και τον πατριό μου. Διάλεξα να φύγω. Οκτώ χρονών έφυγα από το σπίτι και πήγα να ζήσω σε μοναστήρι. Δεν το κατάλαβαν πως έφυγα. Ήξεραν που θα πάω. Τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα. Στο μοναστήρι τους ήξερα.

Στα 14 μου έμενα για δύο χρόνια μόνος μου σε δάσος, μέσα σε σκηνή. Λίγο πριν το τέλος της ζωής της, η μητέρα μου, μου ζήτησε συγγνώμη. Από το Facebook ανακάλυψα που βρίσκεται ο πραγματικός μου πατέρας. Έκανα αρκετές φορές απόπειρα να τα ξαναβρω με τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Βραχάτης στην Ελεονώρα και στο Μετά τα μεσάνυχτα! Δείτε το σχετικό βίντεο: