Η "χρυσή" επταετία της Ζέτας Μακρυπούλια! Πώς η Αγορίτσα - Ζωή από τον Κεραμεικό έγινε η απόλυτη σταρ - παγοκολώνα της ΤV!

Αυτά καλύτερα να μην τα διαβάσει η Ζέτα...

Η

Τα φλας, η δόξα, οι παπαράτσι βρίσκονται στο ορντέβρ, στο κυρίως πιάτο αλλά και στο επιδόρπιο της 34χρονης Ζέτας Μακρυπούλια.

Η καλλονή που μας έκλεισε το μάτι ως Αμαλ(λ)ία του «Παρά Πέντε», κάνοντας το ρόλο της την πιo fun μόδα των '00s, και αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη παραμένει στην κορυφή της σόουμπιζ. Όλοι θέλουν μια συνέντευξη, μια ατάκα, ένα ενσταντανέ της και ακόμα καλύτερα δίπλα στον Μιχάλη (Χατζηγιάννη) της. Πού να φανταζόταν τέτοια μεγαλεία ως έφηβη η... Αγορίτσα από τον Κεραμικό! Διαβάστε παρακάτω...

Είναι το «χρυσό κορίτσι» της TV, έστω κι αν το κασέ της προσαρμόστηκε λόγω κρίσης, αφού οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της βιομηχανίας του τηλεοπτικού θεάματος παραμένουν ψηλά.

Ακριβοθώρητη τα τελευταία χρόνια -το κινητό της χτυπάει όλο το 24ωρο αλλά σπάνια το σηκώνει κι ας έχει γίνει ο κακός δαίμονας στα αυτιά της-, παραμένει το αγαπημένο cover girl, ειδικά των περιοδικών. Με 6.070 likes στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, που αυξάνονται καθημερινά, είναι ηλίου φαεινότερον ότι η δημοτικότητά της είναι μεγάλη. Η Ζέτα πουλάει, και πουλάει τρελά!

Από το φθινόπωρο του 2011μέχρι και την προπερασμένη Κυριακή (την άνοιξη της περασμένης χρονιάς ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του «Dancing With the Stars»), τηλεοπτικά ήταν απούσα, έστω κι αν έφερνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Φέτος ξεκίνησε με ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα του «Dancing With the Stars» της τάξης του 26,8% (στο μέσο όρο) και 43,6% (στο αγαπημένο κοινό των διαφημιζομένων, στις ηλικίες 15-44).

«Δεν θα το καταλάβεις ποτέ»

Το παιχνίδι μεταξύ του Κριού Λάτσιου και της Λέαινας Μακρυπούλια, οι συνεχείς αντιπαραθέσεις τους είναι πια συνηθισμένα σε ένα σόου που πουλάει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Για αρχή, ο Γιάννης Λάτσιος σχολίασε για τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα πως «είχε μια θεατρικότητα ξένη από αυτό το χορό» και η Ζέτα τού ζήτησε να της εξηγήσει τι εννοεί.

Ο «ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1» έδειξε(;) ενοχλημένος! «Δεν γίνεται να νευριάζετε κάθε φορά που λέω κάτι. Γίνεται διάλογος εδώ Γιάννη μου. Πραγματικά, δεν το κατάλαβα αυτό μου είπες», του απάντησε εκείνη μετά το μορφασμό του, για να εισπράξει την απάντηση-«καρφί»: «Και δεν θα το καταλάβεις ποτέ».

Εκείνη μειδίασε λέγοντας: «Θα φύγω κάποια μέρα, θα φύγω»...

Απειλές μεταξύ αστείου και σοβαρού; Τρικ χάριν της «μαμάς» τηλεθέασης; Η AGB πάντως αβάνταρε την πρεμιέρα του «Dancing».

Στο limit up η Αγορίτσα από τον Κεραμεικό

Γεννημένη στις 31 Ιουλίου του 1978, μεγάλωσε σε μια «μεσαία» οικογένεια στην όχι και τόσο high class περιοχή του Κεραμεικού, μαζί με τους δύο υπερπροστατευτικούς αδελφούς της, τον Παναγιώτη και τον Θεοφάνη. Ο πατέρας της Κώστας διατηρεί κλειδαράδικο στη Μ. Αλεξάνδρου εδώ και χρόνια.

Ντροπαλή μαθήτρια, επιμελής, ανέκαθεν ήταν μια κούκλα με γκριζογάλανα μάτια και καστανά μαλλιά. Οι γονείς της γρήγορα αντιλήφθηκαν την ακτινοβολία της μοναχοκόρης τους. Έτσι, στην ηλικία των δεκατεσσάρων βρέθηκε να διαφημίζει τα «γλυκά πουράκια» για την τηλεόραση.

Στη συνέχεια, ανήλικη ακόμα, έγινε «τσαούσα» στο Ciao ANT1με τη Ρούλα Κορομηλά. Στο πλατό βρήκε σιγά σιγά τον καλλιτεχνικό εαυτό της.

Το '92 παρουσίασε εκπομπή στην ΕΡΤ2 στο πλευρό της Τιτίκας Στασινοπούλου και το 1994 αποφοίτησε από τη σχολή του Β. Διαμαντόπουλου, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα στο «Θέατρο Αλλαγών».

Στην ενηλικίωσή της είχε ήδη είχε διαγράψει τη δική της -μικρή έστω- πορεία στα ΜΜΕ.

Με αναλογίες 1,73 μ., στήθος 86 εκατοστά, μέση 61 και περιφέρεια 89 δεν ήταν δύσκολο να τραβήξει πάνω της τα φλας! Όμως έπρεπε να περάσει μια δεκαετία και πλέον για να γίνει το «πουλέν» της ελληνικής TV.

Έπαιξε μπάλα ως hostess του Mad Zone, στη σειρά του Νίκου Μαστοράκη «Χωρισμένοι με Παιδιά», τη σεζόν '95-'96, στις σειρές «Νιρβάνα», «Το μπέρδεμα», «Miss Νταίζη» και «Σόλο Καριέρα».

Ενδιάμεσα έκανε ραδιοφωνική εκπομπή για τον Ciao Fm και μεταπήδησε στο ραδιόφωνο του Sfera. Δημιούργησε στην ουσία δική της σχολή για wannabe κωμικούς ως «Αμαλία» -με το χαρακτηριστικό βλάχικο «λάμδα»- στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά Πέντε», που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης (2005-2007).

Στο μοναστήρι πριν το Καρπενήσι

Στο παλμαρέ της είναι επίσης το «Μόνο Εσύ» της ΝΕΤ, με τον μέντορά της στην υποκριτική Θοδωρή Αθερίδη (στο θέατρο «Αλλαγών»), συμμετοχές στα «Safe Sex», «Eπτά Θανάσιμες Πεθερές», «Γιούγκερμαν» καθώς και στο «Κλειδί του Παραδείσου» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Αποστόλη Τότσικα.

Ο Αποστόλης, μάλιστα, είναι σύντροφος της καλής της φίλης και φωτογράφου της Ρούλας Ρέβη, η οποία κάνει «κλικ» στη Ζέτα για λογαριασμό της Raxevsky: Η ομορφιά της Μακρυπούλια, που μεταμορφώνεται με την ευκολία ενός χαμαιλέοντα, είναι το σήμα-κατατεθέν της γνωστής ελληνικής φίρμας εδώ και έξι χρόνια.

Για τις παραγωγές της εταιρείας η Ζέτα έχει ταξιδέψει στα Μπόρα Μπόρα, σε Λετονία, Εσθονία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Αγία Πετρούπολη, Κούβα, Ιαπωνία, Παρίσι... Φέτος φωτογραφίστηκε για τη χειμερινή σεζόν της φίρμας (από τα πάρτι της οποίας, καθότι «μούσα» της, δεν απέχει ποτέ) με φόντο το Καρπενήσι. Κατά τον top make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, μάλιστα, που επιμελείται το μακιγιάζ της για τη συγκεκριμένη εταιρεία ενδυμάτων (την είχε επιλέξει και για το βιβλίο του «Kingdom of Beauty»), καθ' οδόν για το Καρπενήσι, η Ζέτα θυμήθηκε την εποχή που ήταν παιδί.

Ζήτησε, δε, από τους συντελεστές του shooting να επισκεφθεί τη Μονή της Παναγίας της Προυσσιώτισσας στην Ευρυτανία - περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωριό καταγωγής του πατέρα της.

Τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί επίσης στα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (τον τίμησε μάλιστα την περασμένη εβδομάδα και στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Αν...») και σε μια ιστορία στον «Πόλεμο των Άστρων». Το 2006, τη «χρυσή εποχή» του «Παρά Πέντε» -οπότε και οι μετοχές της ήταν ήδη στο limit up- συμπαρουσίασε με τον καλό της φίλο Γιώργο Καπουτζίδη την επιλογή τραγουδιού της «Eurovision» της Αθήνας.

Έχει εκτελέσει χρέη οικοδέσποινας σε ειδικές βραδιές όπως στα «Μουσικά Βραβεία Κύπρου» (2006, 2007), ενώ παρουσίασε επίσης το «Baby Dance» (2007-2008, για τον ALPHA), που της άνοιξε το δρόμο για το «Dancing» του ΑΝΤ1.

Ντεμπουτάρισε στο θέατρο το 2004 στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» (με τον Καπουτζίδη), στο οποίο έμεινε για δύο σεζόν, και συνέχισε με το «Σ´ Αγαπώ, σε Λατρεύω, Χωρίζουμε».

Το καλοκαίρι του 2007 κρατούσε το ρόλο της sexy καλόγριας «κολάζοντας» τους θεατές στην παράσταση «Μήδεια» του Μποστ, που περιόδευσε ανά την Ελλάδα, και την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε με τους δύο καλούς της φίλους Γιώργο Καπουτζίδη και Αργύρη Αγγέλου στην παράσταση «Το Όνειρο της Διπλανής Πόρτας».

Ακολούθησε η παράσταση «Στις Κουζίνες» (σεζόν 2008-2009) με το φίλο της από το «Παρά πέντε» Αργύρη Αγγέλου, τον Τάσο Χαλκιά και τη Ράνια Σχίζα. Στο «Ένα Παιδί Μετράει τ' Άστρα» επέλεξε να εμφανιστεί την προπερασμένη σεζόν και πέρυσι στον «Τυφλοσούρτη» με το δάσκαλό της, τον Αθερίδη.

Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στο θεατρικό «Τα Βαφτίσια». Στο σινεμά την έχουμε απολαύσει στα φιλμ «Γνωρίστε τους Ρόμπινσονς» (2007), «Μόλις Χώρισα» (2008), «Σ.Ε.Ξ. - Σούλα Έλα Ξανά» (2009 - όπου ανέδειξε σε όλο του το μεγαλείο το κωμικό της ταλέντο, τραγουδώντας κιόλας), «The Kings of Mykonos» (2010), καθώς και στο «G-Force» και στο «Ζητείται Ψεύτης» την ίδια χρονιά.

Zέτα in love

«Ο έρωτας είναι αυτό που συμβαίνει μες στο στομάχι σου, αυτό που ανεβοκατεβαίνει, όπως όταν είσαι σε τρενάκι του λούνα παρκ...»

Πρόκειται για το «in love» μότο της απαστράπτουσας Ζέτας, που από το '94 μέχρι τώρα απασχολεί συνεχώς τα media με τους -όχι και τόσους πολλούς, μόλις τρεις για να ακριβολογούμε- έρωτές της.

Αρχικά -το '95 δηλαδή- με αρκετά κιλάκια παραπάνω, καστανά μαλλιά ακόμα, αλλά πάντα με την ξεχωριστή λάμψη της, μάς έκανε «κλικ» ως κορίτσι του γνωστού γυμναστή (και p.r. man εδώ και χρόνια), και από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες στα '90s, Κώστα Αλιμπέρτη. Μια σχέση που κράτησε πέντε χρόνια. Οι δυο τους αποφάσισαν να χαράξουν χωριστές πορείες, και μάλιστα πολιτισμένα, αφού εν καιρώ η Ζέτα του σύστησε τον Αντώνη Ρέμο: Τη μεγάλη σχέση της ζωής της που πέρασε από σαράντα κύματα και τα σκαμπανεβάσματα της οποίας απασχόλησαν πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας (είτε το επέλεγε το πρώην ζευγάρι είτε όχι).

«Με τον Αντώνη ποτέ δεν είπαμε ότι θα παντρευτούμε, απλώς υπήρχε στην πίσω πλευρά του μυαλού μας. Δεν ορίσαμε όμως ποτέ ημερομηνία», έλεγε η Ζέτα το 2009, μερικούς μήνες μετά το χωρισμό τους, δίνοντας λαβή στις κακές γλώσσες που υποστήριζαν πως επρόκειτο εξαρχής για «σχέση-βιτρίνα που ανέβασε τις μετοχές και των δύο στη σόουμπιζ».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως επρόκειτο για «δεσμό-μαϊμού». Μια φήμη που το πρώην ζευγάρι δεν μπήκε καν στον κόπο να διαψεύσει, αφού τη θεωρούσαν υποδεέστερη.

Στη διάρκεια του μακροχρόνιου δεσμού τους πολύ σπάνια φωτογραφήθηκαν από κοινού, ενώ έκαναν πολλή παρέα με το ζεύγος Κάτιας Ζυγούλη-Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, όλοι μαζί πήγαιναν και στο εξοχικό του Ρέμου στις Μηλιές Πηλίου.

Γεγονός πάντως είναι πως η Ζέτα ποτέ δεν μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ρέμο (αν και η μητέρα του τη λάτρευε - μάλιστα το 2007 είχαν ποζάρει μαζί στο φακό) σε αντίθεση με τα τελευταία δυόμισι χρόνια, που είναι μαζί με τον Χατζηγιάννη.

Η Ζέτα, παλιότερα, αναφερόμενη στο θεσμό του γάμου δήλωνε: «Μου είχαν κάνει πρόταση στα 14, αλλά κρύφτηκα απ' το φόβο μου. Είχε έρθει ένας θαυμαστής στο καμαρίνι, στο θέατρο, κανονικά, με δαχτυλίδι».

Η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη πάει απ' το καλό στο καλύτερο, αφού κυκλοφορούν παντού μαζί (εκείνος πήγε στην πρεμιέρα της κι εκείνη επίσης, ενώ έχουν θεαθεί μαζί πρόσφατα και σε νυχτερινά κέντρα) και δεν διστάζουν να ποζάρουν μπροστά στο φακό. Κάτι που σπανίως συνέβαινε επί εποχής Ρέμου.

Τον περασμένο χρόνο κυκλοφόρησαν φήμες που τους ήθελαν να έχουν αρραβωνιαστεί. Αφορμή στάθηκε μονόπετρο που φορούσε στο δεξί της χέρι η Μακρυπούλια στο «Dancing» τον Απρίλιο του 2011 αλλά και η ατάκα του Λάτσιου «είναι από χέρι». Όλα αυτά φούντωσαν τις φήμες για μυστικό αρραβώνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Με τον Μιχάλη έχουν ταξιδέψει σε πολλά μέρη: Απ' το εξοχικό του Χατζηγιάννη στην Πάρο (όπου η Ζέτα άνοιξε deli - καθότι και γλυκατζού), την Κέα και την Κύθνο, έως την Αυστραλία όπου είχε κλείσει συναυλία για τους Έλληνες ομογενείς.

Όπως φαίνεται αυτή η σχέση θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού ο Μιχάλης πρόσφατα δήλωνε πως είναι έτοιμος για γάμο και παιδί. Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει πει ότι δεν του έχει δώσει το κορίτσι του αφορμή να ζηλέψει, ωστόσο η Ζέτα, μιλώντας για τον εαυτό της, δηλώνει «ζηλιάρα».

Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός-παρουσιάστρια λέει ευθαρσώς πως συγχωρεί την απιστία. Πιστεύει πως για να επιβιώσει μια σχέση «πρέπει να δίνεις εξετάσεις καθημερινά, να υπάρχει συζήτηση. Δεν πρέπει να παίρνεις τον άλλον ως δεδομένο. Το να κουβεντιάζεις με ειλικρίνεια με τον άνθρωπό σου είναι το Α και το Ω».

«Το σεξ παίζει το σημαντικότερο ρόλο σε μια σχέση», έλεγε η Ζέτα το 2009, εντυπωσιάζοντας με τον αυθορμητισμό της. Η Ζέτα ενοχλείται απ' τους «μαμάκες που σε συνδυασμό με τους τσιγκούνηδες είναι ό,τι χειρότερο».

Όσον αφορά στο μέλλον ενός δεσμού, είναι της άποψης πως «δεν υπάρχουν ρόλοι και τίτλοι σε μια σχέση. Υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι που συναντιούνται επειδή τους έφερε κοντά η ζωή. Όχι η δουλειά, ούτε η δημοσιότητα».

Αδυναμίες και κόντρα με τον Λούλη

«Έξοχη μαγείρισσα και εξαίρετη οικοδέσποινα» τη χαρακτηρίζει η κολλητή της φίλη απ' τον καιρό του σίριαλ «Παρά Πέντε» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Μόνο μέλι στάζει το στόμα της για την επιστήθια φίλη της. «Η Ζέτα είναι γυναίκα παλαιάς κοπής. Έξυπνη, έντιμη, νοικοκυρά, μαγειρεύει, φροντίζει τους άλλους και είναι έμπιστη».

Είναι, επίσης, κολλητή με τη συνάδελφό της Θάλεια Ματίκα και με τα παιδιά απ' το «Παρά Πέντε», ιδίως με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου. Ο μακιγιέρ Γιάννης Μαρκετάκης, μετά από έξι συναπτά έτη που συνεργάζονται (για τη Raxevsky), έχει γίνει φίλος της, ενώ φιλικές σχέσεις έχει και με τον Θοδωρή Αθερίδη, που εκτιμά ιδιαίτερα τη μαθήτριά του: «Είναι πολύ καλή στη δουλειά της και καλό παιδί. Για εκείνη μόνο αγάπη νιώθω...»

Φυσικά και με την top φωτογράφο μόδας Ρούλα Ρέβη, με την οποία βγαίνουν συχνά και για καφέ (αμακιγιάριστες και casual ντυμένες, συνήθως στο Κολωνάκι).

Η Ζέτα αγαπάει τα παραμύθια, θέλει πολύ να γίνει μητέρα και να μεγαλώσει τα παιδιά της με τις «παλιές, καλές ελληνικές ταινίες του '50 και του '60».

Από τις πιο αγαπημένες της ταινίες όλων των εποχών είναι το «Τζένη-Τζένη» με την Τζένη Καρέζη φυσικά. Θεωρεί, δε, αναφερόμενη στους πολιτικούς, ότι η μαγκούρα του συγχωρεμένου Παπαγιαννόπουλου δεν φτάνει για να «μπαγλαρώσει» τους πρωταγωνιστές της «διαπλοκής και της απόλυτης διαφθοράς».

Έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της ότι θα μπορέσει να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια και φυσικά έχει δημιουργήσει εχθρούς.

Ποιος ξεχνά πώς ξεκίνησε το 2011; Χρονιά-δυναμίτης για το Ζετάκι, όπως τη λένε οι οικείοι της, που είχε ν' αντιμετωπίσει τη γλώσσα-«δαμόκλειο σπάθη» του Χρήστου Λούλη.

Μπορεί εκείνη, το '94, αφότου αποφοίτησε απ' τη Σχολή Διαμαντόπουλου, στο πλαίσιο εκπομπής του Νίκου Μαστοράκη, να έλεγε «δεν κατακρίνω αυτούς που κατακρίνουν τα μοντέλα που γίνονται ηθοποιοί, γιατί δεν αξίζουν όλες. Σε ό, τι αφορά εμένα, όμως, καλό θα ήταν πρώτα να βλέπει κάποιος τη δουλειά τού άλλου και μετά να κρίνει», όμως ο ηθοποιός την κατακεραύνωσε, λέγοντας: «Δεν τη θεωρώ συνάδελφό μου. Είναι όμορφη, την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα». Στο «μέτωπο» Λούλη ήταν ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Σοφία Μουτίδου...

H «νευρική ανορεξία»

Πριν από δύο σεζόν εκπλαγήκαμε όταν την είδαμε με δέκα λιγότερα κιλά, για την ακρίβεια στα... 51, κάτι ολίγον «scary», φοβιστικό ελληνιστί, όπως έχει αναφέρει και η ίδια! Από κουκλίτσα των 68 κιλών απέκτησε αναλογίες super model: «Ήξερα ότι ήταν μια φάση που θα περάσει. Δεν είχα ανορεξία αλλά είχα φτάσει στην υπερβολή προς τα... κάτω» (στα λιγότερα δυνατά κιλά, για τα δεδομένα της), δήλωνε αυτολεξεί, όταν όλοι μιλούσαν περί «νευρικής ανορεξίας».

Η Ζέτα, εν όψει της παρουσίασης του «Dancing With the Stars» ήθελε να χάσει μερικά κιλά αλλά το παράκανε! Έπρεπε να απομακρυνθεί από την κρέμα γάλακτος, από τα φαγητά με λιπαρά - η γαλοπούλα και τα λαχανικά ήταν σταθερά στο μενού της - έστω κι αν, ακόμα και αυτή την περίοδο που είχε αναγκάσει εαυτόν σε... λιτότητα και «ασκητική διατροφή», δεν στερήθηκε τις σοκολάτες.

Βέβαια, οι φήμες ακόμα και μετά τα λεγόμενά της, δεν σταμάτησαν. Έτσι, πέρυσι, στο πλαίσιο event της Raxevsky, ανακοίνωσε: «Δεν είμαι ανορεκτική. Δείτε με εσείς και πείτε μου», είπε αναφερόμενη στους δημοσιογράφους. «Εάν με θεωρείτε ανορεκτική, τι να πω... Κοιτάξτε με».

Η Ζέτα της κρίσης

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τη ζωή της, ενώ όσον αφορά στην ευτυχία θεωρεί ότι «τη βρίσκεις δύσκολα και τη χάνεις εύκολα». Θέλει να συνεργαστεί με τον Τζόνι Ντεπ και επισκέπτεται ψυχολόγο, κάτι που για πολλούς -δεδομένης της οικονομικής κρίσης - αποτελεί πολυτέλεια.

Τον Απρίλιο του 2011 ξεκίνησε το delicatessen της στην Πάρο, στην κοσμοπολίτικη Παροικιά, αλλά παράλληλα επέβλεπε το σπίτι στο νησί που έκτιζε εκείνη την περίοδο ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το ίδιο καλοκαίρι, όπως ακουγόταν, ξεκίνησε να ανακαινίζει ένα διώροφο στην περιοχή του Κεραμεικού όπου μεγάλωσε - και μάλιστα κοντά στο κλειδαράδικο του πατέρα της - μεταμορφώνοντάς το σε μίνι παλάτι για την οικογένειά της, με την οποία έχει άρρηκτους δεσμούς. Οι φήμες, μάλιστα, ήθελαν να μετατρέπει τον ένα όροφο σε εστιατόριο, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.