ALPHA: Άγριος τσακωμός Κοντομηνά - Βερύκιου!

Πέταξε την καρέκλα ο Δήμος κι έφυγε!

ALPHA: Άγριος τσακωμός Κοντομηνά - Βερύκιου!

Με αφορμή την είδηση του "κοψίματος" της εκπομπής του Δήμου Βερύκιου βρήκαμε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Για πρώτη φορά στα χρονικά της ιδιωτικής τηλεόρασης ο πρόεδρος καναλιού βγαίνει δημόσια στον αέρα εκπομπής για να καταξεφτιλίσει το πάνελ που δουλεύει για το κανάλι του. Τους ζήτησε, όπως σας ενημερώνει το Youweekly.gr να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για αυτά που είπαν αλλά και να τους πει ότι "αισθάνομαι ντροπή για όσα ακούστηκαν σήμερα στον αέρα του καναλιού". Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του Alpha, παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα του "Happy Day" και κατσιάδασε τους πανελίστες γι΄αυτά που είπαν. Η συζήτηση ξεκίνησε λίγα λεπτά νωρίτερα , όταν ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε την ιδιωτική πρωτοβουλία επιχειρηματιών να προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλα τα παιδιά στους Φούρνους Ικαρίας. Εκεί, όπως σας ενημερώνει το Youweekly.gr,διαφώνησε με τον Δημήτρη Παπανώτα που μίλησε υποτιμητικά για την πρωτοβουλία. Τότε ο Δήμος πέταξε την καρέκλα του και αποχώρησε από το στούντιο. Δείτε στο βίντεο τι συνέβη:

Στη συνέχεια το Happy Day" έκανε διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και όταν ξαναγύρισαν στο studio, είχαν ηρεμήσει μέχρι τη στιγμή που παρενέβη τηλεφωνικά μετά από πέντε λεπτά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος του Alpha, μίλησε για κλέφτες πολιτικούς για άχρηστους πολιτικούς. Στοχοποίησε τον Φίλη, τον Υπουργό Υγείας καταξευτίλισε τους πανελίστες για τα όσα είπαν για την πώληση του Ελληνικού και γενικά ήταν ασυγκράτητος χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την ομάδα του "Happy Day". Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να ορθώσει ανάστημα άλλα κάθε προσπάθεια προκαλούσε την οργή του προέδρου. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε του Youweekly.gr: