Είναι πάνω από 40 ετών και μοιάζουν με 20άρες! H τελευταία είναι πραγματικό σοκ!

Γυναικάρες!

Είναι πάνω από 40 ετών και μοιάζουν με 20άρες! H τελευταία είναι πραγματικό σοκ!

Ορισμένες γυναίκες τα πάνε πολύ καλά με τον χρόνο, όπως οι 10 διάσημες που θα σας παρουσιάσουμε!

Μπορεί να είναι πάνω από 40 ετών, αλλά άνετα μπορείς να τις περάσεις ως 20άρες. Διαβάστε παρακάτω...

Monica Bellucci – 52 ετών

Μόνικα Μπελούτσι με 20αρα

Η Ιταλίδα ντίβα παραμένει πρότυπο θηλυκότητας και ομορφιάς. Προς μεγάλη έκπληξη, η ηθοποιός δεν κάνει δίαιτα και αποφεύγει τα πάρτυ σε κλαμπ. «Αγαπάω τον εαυτό μου, και έτσι δε θέλω να βασανίζομαι κάνοντας αθλητισμό και λιμοκτονώντας. Αγαπήστε τον εαυτό σας και δε θα χρειαστείτε πλαστικές εγχειρήσεις.»

Halle Berry – 50 ετών

Xάλι Μπέρι με 20αρα

Από τότε που έγινε Μις ΗΠΑ το 1986, έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια. Αν και πάσχει από διαβήτη και είχε εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία, στα 50 της δείχνει υπέροχη.

Meryl Streep – 67 ετών

Μέριλ Στριπ 20αρα

Η ηθοποιός δεν ασχολήθηκε ποτέ φανατικά με την εμφάνισή της. Πιστεύει ότι πρέπει να προσεγγίζουμε με σοφία την ομορφιά και την υγεία. Το βασικό μυστικό της θρυλικής ηθοποιού είναι η θετική κοσμοθεωρία και παν μέτρον άριστον.

Penelope Cruz – 42 ετών

«Ποτέ δεν έχω κρύψει την ηλικία μου. Όταν κοιτάζω όλες τις ηθοποιούς που σέβομαι, βλέπω ότι δεν ντρέπονται καθόλου για την ηλικία τους. Γυναίκες όπως η Sophia Loren και η Audrey Hepburn, έχουν μεγαλώσει με μεγάλη χάρη. »

Julia Roberts – 49 ετών

Η ηθοποιός είναι θερμή υποστηρίκτρια της ισορροπημένης διατροφής και της γυμναστικής και θεωρεί ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η εσωτερική γαλήνη.

Jennifer Lopez – 47 ετών

Η Lopez στα 47 της έχει ιδανική σιλουέτα και δεν φοβάται να κρύψει τις καμπύλες της, φορώντας συχνά αποκαλυπτικά ρούχα.


Gwyneth Paltrow – 44 ετών

«Και ξέρετε τι; Αγαπάω τις ρυτίδες μου και όπως φαίνομαι. Φυσικά, δεν λείπει η κριτική και αρχίζω να αναρωτιέμαι γι’ αυτό, αλλά προσπαθώ να αγνοώ τις ατέλειές μου. Ευγνωμονώ τη ζωή μου και όσα χρόνια έχω ζήσει, όπως και εκτιμώ όλες τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει.»


Carmen Dell’Orefays – 86 ετών

Αυτή το 84χρονο μοντέλο βρίσκεται στην ακμή της δημοτικότητάς της σήμερα και ξεπερνάει κατά πολύ νεότερα μοντέλα.

Eva Mendes – 43 ετών

Όλες οι φωτογραφίες της ηθοποιού δείχνουν υπέροχες, ακόμα και αυτές που είναι χωρίς μακιγιάζ. Σύμφωνα με την ίδια, δεν την ενδιαφέρει πως δείχνει στη μεγάλη οθόνη.

Sophia Loren – 82 ετών

Η Ιταλίδα ηθοποιός και θρύλος του κινηματογράφου στα 80 της εξακολουθεί να είναι μια ντίβα, φορώντας φορέματα, που τονίζουν τη θηλυκότητά της.