Αποκάλυψη βόμβα για το 50-50: Ο άντρας αυτός είχε και άλλο ρόλο στην αγαπημένη σειρά και δεν ήξερε κανείς

Ο λόγος για τον....

Αποκάλυψη βόμβα για το 50-50: Ο άντρας αυτός είχε και άλλο ρόλο στην αγαπημένη σειρά και δεν ήξερε κανείς

Όλοι λατρέψαμε την αγαπημένη σειρά 50-50. Αν και η σειρά του MEGA έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια, όλοι αγαπάμε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2005 και αμέσως είχε μεγάλη απήχηση.

Απολαύσαμε την παρέα να κάνει πλάκα και να συζητά στο θρυλικό μεζεδοπωλείο του Βασίλη Θωμόπολου. Όμως ο Βασίλης Θωμόπουλος εκτός από ηθοποιός είχε και άλλο ρόλο στη αγαπημένη σειρά. Διαβάστε παρακάτω...

Βασίλης Θωμόπουλος  εκτός από ηθοποιός ήταν και σκηνοθέτης στο 50-50

Συγκεκριμένα ο Βασιλής Θωμόπουλος εκτός από ηθοποιός ήταν και σκηνοθέτης της σειράς. Βέβαια, ο ταλαντούχος άντρες δεν έμεινε μόνο στο 50-50. Ο ίδιος κάθισε στη θέση του σκηνοθέτη και στη σειρά "Πολυκατοικία'. Σειρά και που και εκείνη απογειώθηκε.

"Το 50-50 μου έκανε κακό!" - Πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς μετά από χρόνια αποκαλύπτει...

Η Βάνα Ραμπότα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αγορά, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50» στην οποία ενσάρκωνε τον ρόλο της Ειρήνης.

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως εκτός από την υποκριτική ασχολείται με την φωτογραφία, αλλά και ότι εκτός από θεραπεύτρια ολιστικής είναι και καθηγήτρια στο Τάι Γιόγκα Μασάζ, στο Τσιάνγκ Μάι: «Η ενασχόλησή μου, με τις ολιστικές θεραπείες, είναι η ουσία μου, αυτό είμαι εγώ. Με ενδιαφέρει πολύ ο άνθρωπος, οι εναλλακτικές θεραπείες. Αυτό είναι το κέντρο της ζωής μου. Μέσα σε αυτό υπάρχει το θέατρο , η φωτογραφία, όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που με βάζουν σε μια τροχιά αναζήτησης. Ασχολούμαι με γιόγκα τα τελευταία 25 χρόνια, από προσωπική αναζήτηση για την εσωτερική ενέργεια που πηγάζει από τον κάθε άνθρωπο. Τελευταία έχει γίνει της μόδας, κι αυτό με «χαλάει» γιατί δεν το βλέπω επιφανειακά. Συνέχεια πηγαινοέρχομαι στη βόρεια Ταϋλάνδη και στην Ινδία, όποτε έχω χρήματα και χρόνο και εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, γιατί οι πληροφορίες γύρω από την κινεζική ιατρική είναι ανεξάντλητες. Είναι ένας άλλο ς τρόπος εξερεύνησης του εαυτού σου, γιατί μπαίνεις σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Με την φωτογραφία είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι όταν ήμουν στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου στου Ζωγράφου. Ήταν να κάνω μια πολύ μεγάλη έκθεση φωτογραφίας, την οποία έχω ματαιώσει προσωρινά για οικονομικούς λόγους»,εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

Ο κόσμος στον δρόμο την φωνάζει ακόμα Ειρήνη επηρεασμένος από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του Mega, η ίδια όμως αποκαλύπτει για την παρουσία της στο 50-50: «Το 50-50 είναι για μένα ένα παρελθόν που έχει τις καλές του αναμνήσεις αλλά μου έχει κάνει και κακό. Γιατί στην Ελλάδα σε ταυτίζουν με κάποιους ρόλους, όχι μόνο οι θεατές αλλά και οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί. Δεν είμαι η Ειρήνη ούτε ήμουν ποτέ στη ζωή μου, ούτε σαν αισθητική, ούτε σαν στυλ, ούτε σαν νοοτροπία. Δεν έχω παντρευτεί δεν έχω κάνει παιδιά. Με ενοχλεί να μου προτείνουν τέτοιους ρόλους. Έχω πει πολλά όχι για τέτοιους ρόλους μετά το 50-50».

Τέλος σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το τι της λείπει από τον Σάκη Μπουλά απαντάει: «Ο ίδιος ο Σάκης. Δεν μπορείς με δυο κουβέντες να περιγράψεις έναν άνθρωπο, μια ψυχή».