Κατερίνα Καραβάτου: 12+1 μυστικά - αποκάλυψη που σίγουρα δεν ξέρατε! Η αληθινή ηλικία, το ύψος, το αποτυχημένο βήμα στις επιχειρήσεις!

Εσείς τα ξέρατε αυτά για την Κατερίνα Καραβάτου; Σίγουρα όχι!

Κατερίνα Καραβάτου: 12+1 μυστικά - αποκάλυψη που σίγουρα δεν ξέρατε! Η αληθινή ηλικία, το ύψος, το αποτυχημένο βήμα στις επιχειρήσεις!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια έχει κάνει την τεράστια διαφορά φέτος στην εκπομπή της στην «Φωλιά των κούκου» με το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη. Διαβάστε παρακάτω...

Γι’ αυτό το λόγο εμείς εδώ στο Youweekly.gr επιλέξαμε να σας αποκαλύψουμε 12 + 1 μυστικά της δημοφιλούς παρουσιάστριας!

1.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. 30 Δεκεμβρίου 1973

2.Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας.

3.Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

4.Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο.

5.Τη σεζόν 2004-2005 μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον ALPHA, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την ίδια. Η εκπομπή είχε τον τίτλο Πρωινό Κους Κους.

6.Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο Κους Κους το μεσημέρι. Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον ALPHA. Τις σεζόν 2009-2011 ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο Μια νύφη για τον γιο μου που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου καναλιού.

7.Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.

8.Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του σαββατοκύριακου Μες στην καλή χαρά.

9.Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου Στα Καλά Καθούμενα μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilon tv.Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο Έτοιμο το πρωινό.Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

10.Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο Στη Φωλιά των Κου κου.


11.Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη και στις 25 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

12.Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Αέλια (14 Σεπτεμβρίου 2011) και τον Αριώνα (11 Μαΐου 2016).

13. Έχει ύψος 1,67

Ζωή Λάσκαρη: Το χειρόγραφο μήνυμα, το πραγματικό της όνομα και οι άντρες της ζωής της!

Η αγαπημένη "Ζωίτσα" του Ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν 3 χρόνια σκορπώντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στον κόσμο που ακόμα και τώρα δεν σταματά να την θαυμάζει μέσα από τις ταινίες της...

Η κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σπάνια χειρόγραφα της μητέρας της στα οποία...

Η Ζωή Λάσκαρη με την κόρη της
...η Ζωή Λάσκαρη αποτύπωνε την σκέψη της και την φιλοσοφία της για τον τρόπου που έβλεπε τη ζωή...

"Όπου δεν υπάρχει θράμα, οι άνθρωποι χάνονται" είχε γράψει σε μία... "Κανένας δεν μπορεί να σε πληγώσει, εκτός από ΣΕΝΑ" και "Για να αλλάξεις τις εξωτερικές συνθήκες, πρέπει να αλλάξεις και σένα" είναι μόνο μερικές από τις σκέψεις της Ζωής Λασκάρη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το χειρόγραφο μήνυμα της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη

Το χειρόγραφο μήνυμα της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη

Ζωή Λάσκαρη: Αυτοί είναι οι άντρες της ζωής της!

H ηθοποιός, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, παραμένει στη μνήμη μας μέσα από τις ταινίες της!

Μπορεί τα παιδικά της χρόνια να μην ήταν τόσο εύκολα, καθώς έχασε σε μικρή ηλικία τον πατέρα της, αλλά κατάφερε να σταθεί μόνη της στα πόδια της και να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα.


Η σπουδαία ηθοποιός περιτριγυριζόταν από πολλούς όμορφους και πετυχημένους άντρες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή, αλλά η απώλεια του μπαμπά της την έκανε να αναζητά στις σχέσεις της την πατρική φιγούρα που τόσο της έλειπε, όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια! Διαβάστε παρακάτω...

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τον πατέρα της τον αντικατέστησε με κάποιο τρόπο ο Φίνος που την έβγαλε επίσημα στον κινηματογράφο και την είχε σαν κόρη του.

Η Ζωή Λάσκαρη με τον Φίνο Φιλμ

"Ο Φίνος με επέβαλε. Δεν θα γινόμουν ηθοποιός αν δεν υπήρχε ο Φίνος. Και κάτι άλλο. Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον. Αυτός με... βάφτισε Λάσκαρη επειδή το όνομα ήταν εύηχο σε σχέση με το Κουρούκλη".

Η Ζωή Λάσκαρη σε ταινία

Ακολούθησε η δόξα, η φήμη, τα χρήματα και οι μεγάλοι έρωτες.

Ένας από αυτούς τους έρωτες ήταν με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος τραγούδησε αποκλειστικά για εκείνη το «Ξανθιά αγαπημένη Παναγιά». «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια, με όλα όσα προανέφερα», είχε δηλώσει η ίδια!

Η Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Οι έρωτες έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο κι εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί. Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κουτουμάνο και φέρνει στο κόσμο τη κόρη της Μάρθα.

Στο γάμο της Ζωής Λάσκαρη ντυμένη νύφη

Λίγα χρόνια μετά χωρίζει. Ώσπου το 1976 γνωρίζει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και γίνεται ο δεύτερος σύζυγός της με τον οποίο απέκτησε την δεύτερη κόρη της Μαρία-Ελένη.

Ο δεύτερος γάμος της, κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

Η Ζωή Λάσκαρη με τον άντρα της μέχρι τον θάνατο Λυκουρέζο

Η γνωριμία τους, εντελώς τυχαία. Πήγε ως πελάτισσα στο δικηγορικό του γραφείο, κι αυτό ήταν η αρχή.

Σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, παραγωγοί, πάντα οι άντρες βρισκόταν στη ζωή της. Εκείνη όμως 35 χρόνια δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον άντρα της.

Ζωή Λάσκαρη: Ποιο ήταν το πραγματικό της όνομα και γιατί αποφάσισε να το αλλάξει;

Η Ζωή Λάσκαρη έζησε μια ζωή μέσα στα φώτα, υπήρξε μια πραγματική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο ξεκίνημά της, όμως, δεν ονομαζόταν Λάσκαρη. Το πραγματικό της όνομα ήταν Κουρούκλη, Ζωή Κουρούκλη.

Η γεννημένη το 1944 Ζωή Κουρούκλη έκανε το ντεμπούτο της στα φώτα της τότε ελληνικής σόουμπιζ συμμετέχοντας στα καλλιστεία του 1959. Δεν πήγε με το όνομά της, αλλά με το ψευδώνυμο «Αμαρυλλίς».

Δύο χρόνια αργότερα ο Γιάννης Δαλιανίδης, με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή, την επιλέγει για πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Κατήφορος» το 1961. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε την Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Από τότε πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στα περισσότερα είδη ταινιών της εποχής (κωμωδία, κοινωνικό δράμα, μιούζικαλ) κατά την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια.

Το επίθετο Λάσκαρη επέλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης από την ονομασία ενός Ιταλού.

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youwekly.gr!