Βασίλης Λυριτζής: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που έχασε την μάχη με τον καρκίνο!

Έφυγε στα 59 του χρόνια!

Βασίλης Λυριτζής: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που έχασε την μάχη με τον καρκίνο!

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 59 ετών.

O Βασίλης Λυριτζής ήταν ένας δημοσιογράφος με ήθος που κοσμούσε το επάγγελμα. Διαβάστε παρακάτω....

Στην τηλεόραση τον έχουμε δει στην παρουσίαση της εκπομπής "Πρώτη γραμμή" αρχικά στη ΝΕΤ και έπειτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ως τηλεοπτικό δίδυμο με το Δημήτρη Οικονόμου.

Ο επί χρόνια συνεργάτης του Δημήτρης Οικονόμου ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η ηχηρή αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ


Μια κουβέντα ολίγων λεπτών ήταν αρκετή για τον έμπειρο δημοσιογράφο κ. Βασίλη Λυριτζή να αποφασίσει την διακοπή της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, το 2017!


Η απόφαση του δημοσιογράφου να μην συνεχίσει την καριέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν καθαρά οικονομική και είχε προκαλέσει τότε θύελλα αντιδράσεων!

Για την ακρίβεια κορυφαίο στέλεχος του ΣΚΑΙ κάλεσε τους κ. Λυριτζή και Οικονόμου για να συζητήσουν την συνεργασία της επόμενης χρονιάς: “Για το 2017-2018 ο σταθμός μπορεί να σας δώσει 1.500 ευρώ τον μήνα” ξεκίνησε την κουβέντα ο έμπειρος περί των διαπραγματεύσεων κ. Μαλέλης χωρίς ταυτόχρονα να δίνει κάποια περιθώρια μεγαλύτερης ευελιξίας.

Η απάντηση του κ. Λυριτζή ήταν σχεδόν ακαριαία. “Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν θα μείνω.” λέγεται ότι απάντησε.


Τι στάση είχε κρατήσει τότε ο Δημήτρης Οικονόμου

Αντίθετη άποψη είχε διατυπώσει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του καναλιού κ. Δημήτρης Οικονόμου. “Μένω ακόμα και με 1.000 ευρώ” λέγεται ότι ανταπάντησε στην προσφορά του Διευθυντή του ΣΚΑΙ. Πράγματι τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας του κ. Λυριτζή με τον ΣΚΑΙ. Ο κ. Οικονόμου θα συνεχίσει την συνεργασία του και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Σημειώνεται ότι (σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου) οι δυο δημοσιογράφοι πριν το 2010 ελάμβαναν αμοιβές πέριξ των 500.000 ευρώ ετησίως. Φυσικά συγκρίσεις μεταξύ των δυο περιόδων δεν μπορούν να γίνουν.

Μαύρο πρωινό για τον Δημήτρη Οικονόμου! Η στιγμή που ανακοινώνει τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη Λυριτζή! (Βίντεο)

Μαύρο πρωινό για τον Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος στον αέρα της σημερινής του εκπομπής ανακοίνωσε τον θάνατο του αδερφού του, Βασίλη Λυριτζή!

Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο επί χρόνια συνεργάτης του,Δημήτρης Οικονόμου.

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Η επιδείνωση της υγείας του υπήρξε ραγδαία τον τελευταίο μήνα» αποκάλυψε στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος από το 1989 ήταν συνοδοιπόρος του Βασίλη Λυριτζή ενώ είχαν αναπτύξει και οικογενειακούς δεσμούς καθώς ήταν κουμπάροι.

Δείτε την ανακοίνωση της τραγικής είδησης από τους παρουσιαστές του «Σήμερα»:

Διαβάστε περισσότερα θέματα stories στο Youweekly.gr