Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η άγνωστη διαμάχη με τον πατέρα του, ο πονεμένος χωρισμός και οι γυναίκες της ζωής του!

Ένα... φαινόμενο που προκαλεί φρενίτιδα!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η άγνωστη διαμάχη με τον πατέρα του, ο πονεμένος χωρισμός και οι γυναίκες της ζωής του!

Ποια είναι η ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; Όλες οι λεπτομέρειες για την άγνωστη διαμάχη με τον πατέρα του, τον πονεμένο χωρισμό του και τις γυναίκες της ζωής του!

Εχει ενδιαφέρον το πως αντιμετώπισε τον χωρισμό των γονιών του και πως ήταν οι σχέσεις με τον πατέρα του....και για τον Λαζόπουλο και την κόντρα τους..... Διαβάστε παρακάτω...

Απο την Τζώρτζια Συρίχα

Ο χωρισμός που τον πόνεσε

Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1975 από εύπορη οικογένεια και τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στην Κρήτη. Σε ηλικία 4 χρόνων οι γονείς του αποφασίζουν να χωρίσουν, γεγονός που τον ενόχλησε πολύ και το κουβαλούσε μέσα του ως μεγάλο βάρος. Εκείνος μαζί με το μικρότερο αδερφό του Φίλιππο ακολουθεί τη μητέρα του στην Αθήνα. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής –ήταν μάλιστα συμμαθητής με τη Ευγενία Μανωλίδου– του άρεσε όμως το μάθημα της Έκθεσης και συμμετείχε σε παιδικό θίασο του οποίου ήταν η «ψυχή». Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ήταν «παράδειγμα προς αποφυγήν όχι προς μίμηση» και αρκετά τεμπέλης. Πάντως την ίδια ώρα έγραφε μόνος του σενάρια που τα κλείδωνε μέσα στο συρτάρι του για να μην του τα αρπάξει κανείς και του καταστρέψει τις ιδέες του!

Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! «Έχω φίλους που δεν έχουν λεφτά να...»! (Βίντεο)

Με τον Λαζόπουλο μετά από 15 χρόνια σιωπής

Η συνάντηση με τον Λαζόπουλο το 2010 −μετά από 15 χρόνια που είχαν να βρεθούν και να μιλήσουν− στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τροφοδότησαν ακόμα μία φορά τις «κακές γλώσσες». Τους είχαν δει να κάνουν κοινές διακοπές, ο Χριστόφορος να φιλοξενείται στο σπίτι του Λαζόπουλου στην Πάρο, να κάνουν βόλτες με το σκάφος του… Μια κόντρα και μια απόσταση που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και από κανέναν, απορίας άξιον όμως ήταν πώς δύο άνθρωποι που για μεγάλο χρονικό διάστημα έκαναν τόσο «κολλητή» παρέα βρέθηκαν ξαφνικά σε αντίθετα ρεύματα και δεν μιλούσαν. «Αυτά είναι σαχλαμάρες, έχω μια σχέση βαθιάς αγάπης, σχεδόν συγγενική με τον Λαζόπουλο. Εγώ δεν είχα μεγάλο αδελφό, ήμουν εγώ ο πρώτος, ο αρχηγός, αυτός που θα φρόντιζε για όλους, οπότε ήταν πολύ ωραίο. Τότε που ήμουν είκοσι, υπήρχε ένας άνθρωπος που ανά πάσα ώρα και στιγμή θα με συμβούλευε, θα με βοηθούσε», δήλωσε ο Χριστόφορος όταν τον πίεσαν οι δημοσιογράφοι να μιλήσει για τη φημολογούμενη κόντρα τους: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ δύο διαφορετικών προϊόντων. Τα μόνα που μπορούν να υπάρξουν είναι σύμπνοια και αλληλοϋποστήριξη. Ειδικά όταν ο στόχος είναι το καλό. Εξάλλου ποτέ δεν έχω φτύσει εκεί που έχω φάει».

Η άγνωστη διαμάχη με τον πατέρα του

Ένα γεγονός που σχολιάστηκε ήταν η παρουσία του πατέρα του Μανώλη στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν καλά ότι ο ηθοποιός δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του, λόγω του χωρισμού του με τη μητέρα του. Βέβαια τα χρόνια πέρασαν και η διαμάχη των δύο αντρών ανήκει πια στο μακρινό παρελθόν. Μια ζεστή αγκαλιά και η υπερηφάνεια του πατέρα ήταν αρκετά... Και βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι μπαμπάς και γιος μοιάζουν απίστευτα! Ο Μανώλης Παπακαλιάτης ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη, την οποία κάποια στιγμή μίσθωσε σε ξένη εταιρεία και τώρα δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού. Στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα ο Παπακαλιάτης τα κατάφερε −ακόμα μια φορά− πάρα πολύ καλά. Από το πρώτο τετραήμερο προβολής της έκοψε περισσότερα από 100.000 εισιτήρια, «κατατροπώνοντας» ακόμα και τον πολυσυζητημένο «βρικόλακα» Ρόμπερτ Πάτινσον και την ταινία «Λυκόφως-Χαραυγή 2». Στην ταινία πρωταγωνιστούσε, υπέγραφε το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Δεν φοβήθηκε καθόλου να την κάνει one man show, αφού έτσι κι αλλιώς ήταν μια ταινία προσωπική.

Οι φιλίες του

Με τη Δήμητρα Γαλάνη, εκτός από συνεργάτες στο «Δυο μέρες μόνο», έγιναν και δύο πολύ καλοί φίλοι και έτσι δεν δίστασε να την πάρει στο τηλέφωνο μία η ώρα το ξημέρωμα και να της ζητήσει να του γράψει τη μουσική και να ερμηνεύσει αυτή το ομώνυμο τραγούδι, σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου. «Δύσκολες οι φιλίες για τον Χριστόφορο», λένε όσοι τον γνωρίζουν, αφού ο γνωστός ηθοποιός δεν προλαβαίνει να αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές γνωριμίες. Με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη έκανε στενή παρέα για μια περίοδο αλλά μετά χάθηκαν. Γεγονός πάντως είναι ότι δένεται κάποια φεγγάρια με τους άμεσους συνεργάτες του και μετά πάλι βυθίζεται στην επόμενη δουλειά του. Κόντρες και έχθρες δεν έχει δημιουργήσει με άλλους συναδέλφους του και −παρά τον ανταγωνισμό− όλοι υποκλίνονται στο ταλέντο του. Αγαπημένοι του προορισμοί για διακοπές η Κρήτη και οι Παξοί –«είναι το δεύτερο σπίτι μου, το καταφύγιό μου», έχει πει–, όπου διατηρεί το δικό του σπίτι και η μητέρα του ξενοδοχειακό συγκρότημα, στο οποίο φιλοξενεί πολλούς φίλους του − το περσινό καλοκαίρι το πέρασε συντροφιά με το ζευγάρι Σολωμού-Μουζουράκη. Στη μητέρα του έχει ιδιαίτερη αδυναμία: «Είναι φτιαγμένη από ζάχαρη και από ένα άρωμα που φοράει όταν βγαίνει έξω και μυρίζει πολύ ωραία».

Το επεισοδιακό φιλί

Εννέα χρόνια πέρασαν από τότε που το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για το ομοφυλοφιλικό φιλί στη σειρά «Κλείσε τα μάτια». Όταν τον ρώτησαν την άποψή του για την απόφαση αυτή, εκείνος απάντησε: «Όλο αυτό το κρίνω ως καφρίλα μιας μερίδας ηλίθιων ανθρώπων που παραμένουν ακόμα στις λάθος θέσεις. Κομπλεξικοί, αντιεπαγγελματίες που δεν σέβονται τίποτα! Και το πιο επικίνδυνο είναι ότι έχουν άγνοια της δουλειάς που πρέπει να κάνουν». Πάντως η αλήθεια είναι ότι κανένα πρόστιμο και καμιά τιμωρία δεν συνετίζει τον Παπακαλιάτη. Από τότε σε δικά του σίριαλ που ακολούθησαν υπήρχαν πολλά «ερωτικά καλέσματα» και υπονοούμενα που τράβηξαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και εκτόξευσαν την αδρεναλίνη και τις τηλεθεάσεις στο κόκκινο, αλλά ποτέ άλλοτε το ΕΣΡ δεν ξαναασχολήθηκε μαζί του.

Οι γυναίκες της ζωής του

«Πώς είναι να αποτελείς φαντασίωση για τις γυναίκες;»… «Ειλικρινά υπέροχα!», απαντά ο ίδιος και φαίνεται να το απολαμβάνει. Λέγεται ότι ούτε η διεθνούς φήμης ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του όταν συναντήθηκε μαζί του στην κινηματογραφική ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Αποστασιοποιημένη και απόμακρη η ντίβα της γαλλικής σκηνής δεν έκανε παρέα με τους υπόλοιπους ηθοποιούς αλλά με τον Παπακαλιάτη. Μαζί του δείπνησε ένα βράδυ και όπως λένε η συνάντηση –«μεταξύ τυρού και αχλαδίου– κράτησε αρκετές ώρες και άφησε σε εκείνη τις καλύτερες εντυπώσεις. Τι της είπε, τι του είπε δεν θα το μάθουμε ποτέ! Οι πρωταγωνίστριες των σίριαλ του Παπακαλιάτη ανέκαθεν αποτελούσαν στόχο και θεωρούνταν υποψήφιες αγαπημένες του. Ζουμερά και όμορφα κορίτσια –περισσότερο μελαχρινά– έζησαν μέσα από τα σενάριά του απίστευτες ερωτικές σκηνές, έπεσαν στα πόδια και στον έρωτά του, κουρελιάστηκε και αυτός και έγινε ερείπιο για να τις κατακτήσει! Μοιραίο επομένως ήταν να ειπωθούν πολλά και να διατηρείται το μυστήριο αν πραγματικά ήταν τόσο εξαιρετικές ηθοποιοί ή αν φαντασιώνονταν σκηνές στη μικρή οθόνη από την πραγματική τους ζωή με τον Παπακαλιάτη. Μαζί του μας συστήθηκε η Γωγώ Μπρέμπου στο «Η ζωή μας μια βόλτα», η Άννα Μονογιού στο «Να με προσέχεις», η Θάλεια Ματίκα στο «Κλείσε τα μάτια», η Σοφία Φαραζή στο «Δυο μέρες μόνο», η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δανάη Σκιάδη... Ποια από όλες ήταν η παρτενέρ και στην προσωπική του ζωή −ή και όλες;− κανένας δεν έμαθε ποτέ! Ο Παπακαλιάτης ξέρει καλά να «προστατεύει» ως γνήσιος τζέντλεμαν τις γυναίκες του και να αφήνει να πλανάται γύρω από αυτόν το μυστήριο του σέξι άντρα, που όταν ερωτεύεται γουστάρει να τσαλακώνεται. Ο Παπακαλιάτης πάλι έχει τις δικές του… οδηγίες χρήσης. Θέλει η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό του να μη μιλάει πολύ και να σιωπά, παραδέχτηκε, μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει φταίξει στις σχέσεις του αλλά και ότι τον έχουν χωρίσει: «Ως άνθρωπος είμαι εγωιστής, μονομανής και στις σχέσεις μου πολύ ζηλιάρης και κτητικός σε σημείο που μου έχουν πει “ήμαρτον”. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κερατώνουν, όταν θέλω κάτι πολύ είμαι εκεί. Μπορεί να μην πιστεύω στο “για πάντα”, αλλά δεν κάνω απιστία, γι’ αυτό και δεν τη συγχωρώ. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο και υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε σχέση μου! Βέβαια δεν πιστεύω στην ύπαρξη του τρίτου προσώπου, όταν δύο άνθρωποι είναι καλά δεν υπάρχει χώρος για άλλον. Το τρίτο πρόσωπο είναι δική μας ανακάλυψη». «Είμαι ένας άνθρωπος που τα πηγαίνει καλά με τον εαυτό του. Άπαξ και καψουρευτώ αμέσως γίνομαι σχεσάκιας, και μάλιστα πολύ γρήγορα. Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου, πιστεύω στους δύο, στη σχέση, στη συγκατοίκηση, στην οικογένεια. Μια σχέση μπορεί να είναι κανονικός γάμος χωρίς τον τίτλο και την ταμπέλα του γάμου. Δεν νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας, ωστόσο αρκετές φορές νιώθω την ανάγκη να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από τον εαυτό μου».

Τηλεθέαση 31/3: Τι νούμερα έκανε ο Παπακαλιάτης στον Alpha tv με το «Ένας κόσμος»! Δεν θα τα πιστεύετε!

Εχθές προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Ένας κόσμος», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην τηλεόραση του Αlpha TV!

Είναι μία τηλεόραση εντελώς διαφορετική με ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ που είχε τη σφραγίδα του μοναδικού ηθοποιoύ και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το «Ένας κόσμος», μία πάρα πολύ σοβαρή δουλειά έδειξε σε όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης ότι όταν υπάρχει υπόβαθρο σε μία ομάδα ανθρώπων έρχονται και νούμερα εξαιρετικά αξιόλογα.

Στο δυναμικό κοινό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λοιπόν έκανε 12,0 με τέταρτα 10,0 11,1 14,6 14,5 11,7 12,6 9,2!

Σκεφτείτε μόνο αυτό, ότι το ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έπαιζε απέναντι από το YFSF του ANT1, το Survivor και τις ταινίες του ανταγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα story στο Youweekly.gr