Ελένη Μενεγάκη: O Άγγελος Λάτσιος της έχει μεγάλη αδυναμία και το έχει αποδείξει με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Τα δημόσια "σ' αγαπώ" και οι τρυφερές στιγμές!

Ελένη Μενεγάκη: O Άγγελος Λάτσιος της έχει μεγάλη αδυναμία και το έχει αποδείξει με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Μπορεί τώρα που μεγάλωσε ο Άγγελος, να πήρε την απόφαση να ζήσει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, ωστόσο έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και δεν σταματάει να της το θυμίζει.

Αρκετές είναι οι αναρτήσεις που έχει κάνει με την Ελένη Μενεγάκη και της έχει εκφράσει την αγάπη του. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έχει κάνει με την παρουσιάστρια του Alpha, από διάφορα ταξίδια τους, αλλά και από προσωπικές τους στιγμές στο σπίτι. Οι φωτογραφίες τους γρήγορα απέσπασαν πολλά likes, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά σχόλια.

«Μαμα χαρη σε σενα ειμαι αυτος που ειμαι σημερα! Περναμε αρκετες δυσκολες στιγμες αλλα σημασια εχει να κραταμε τα ευχαριστα λοβ γιου ρε τρεληηηηη», σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία του, ενώ κάτω από μια άλλη έγραψε: «Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μουυυ #motherandson Μανουλααα Σαγαπαωωωωω».

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του Άγγελου και το σχόλιο της όλο αγάπη!

«Xronia polla mama @elenimenegaki sagapo.. para poli», ήταν το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη να φιλά τον γιο της τρυφερά στο μέτωπο.

Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση του με την μητέρα του την χαρακτήρισε ως "βασίλισσα".

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τον γιο της, Άγγελο να κρατάει στην αγκαλιά του τη Μαρινούλα!

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το ταξίδι με τις κόρες της και η μεγάλη θυσία που έκανε!

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το ταξίδι που έκανε με τις κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Η παρουσιάστρια ανέφερε το ταξίδι που έκανε τις ημέρες των γιορτών (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά) και της έμεινε αξέχαστο για έναν απίστευτο λόγο! Διαβάστε παρακάτω...


Η Ελένη ακόμα μία φορά ανέφερε που έκανε ελεύθερη πτώση και τόνισε: «Δε θα το έκανα ποτέ. Το πρώτο μου παιδί το έκανε και λέω είναι δυνατόν και μετά το δεύτερο μου είπε «εσύ θα ανέβεις μανούλα και μετά εγώ», τι να έκανα εγώ; Μάνα είμαι θα θυσιαστώ»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr