8+1 διάσημοι που έχουν διπολική διαταραχή! Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι στη λίστα!

Όλοι φοβερά πετυχημένοι στους τομείς τους!

8+1 διάσημοι που έχουν διπολική διαταραχή! Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι στη λίστα!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην διεθνή showbiz η είδηση ότι η Mariah Carey πάσχει από διπολική διαταραχή.

Η ίδια δίνει μάχη με την ασθένεια αρκετά χρόνια, όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μόλις προχθές με την εξομολόγηση της να είναι νούμερο ένα θέμα στα διεθνή Μέσα! Διαβάστε παρακάτω...

Η διπολική διαταραχή (ονομάζεται επίσης και μανιοκατάθλιψη) είναι μια ψυχική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης, επαναλαμβανόμενα επεισόδια κατάθλιψης και τουλάχιστον ένα επεισόδιο μανίας.

Ποιοι άλλοι επώνυμοι όμως είναι στη λίστα; Ιδού:

Robin Williams


Vincent Van Gogh

Edgar Allan Poe

Winston Churchill


Sinéad O'Connor


Marilyn Monroe


Lou Reed

Nina Simone

Αποκάλυψη σοκ για την προγκίπισσα Νταϊάνα! Αμφισβητούν το πόρισμα του θανάτου...

Πάολα: Δεν θα πιστεύετε από που είναι η τραγουδίστρια! «Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου»

Εσείς γνωρίζετε από που είναι η καταγωγή της εκρηκτικής Πάολας;

Από την Συκιά Χαλκιδικής στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας βρέθηκε η Παγώνα Καραμήτσιου, δημοφιλής σε όλους ως Πάολα, με το χαρακτηριστικό τίναγμα των μαλλιών, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και το λαϊκό «μέταλλο» στη φωνή, η τραγουδίστρια δηλώνει υπερήφανη που είναι τσιγγάνα.

«Είμαι τσιγγάνα! Ναι, φυσικά! Η μαμά μου δεν είναι, από την πλευρά του μπαμπά μου είναι τσιγγάνοι και γουστάρω πάρα πολύ! Τι κρίμα που δεν είναι και η μάνα μου, να είμαι γκαραντί τσιγγάνα», είπε η Πάολα, με πλατινέ μαλλί, όπως την είχαμε δει σε βίντεο – αφιέρωμα το οποίο πρόβαλε η εκπομπή «Μία».

Αυτή είναι η καταγωγή της τραγουδίστριας Πάολας

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1982, η Παγώνα, νυν Πάολα, γέμισε με χαρά τους γονείς της, οι οποίοι ασχολούνταν επίσης με την μουσική. «Όταν πηγαίναμε εμείς να τραγουδήσουμε κάπου και την παίρναμε μαζί μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και τραγουδούσε», έχει δηλώσει ανοιχτά η μητέρα της.

Στα 13 της χρόνια, η Πάολα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, έχοντας την έγκριση των γονιών της, ενώ στα 19 ανέβηκε στις μεγαλύτερες πίστες της Θεσσαλονίκης και στα 23 έκανε τον πρώτο της δίσκο και «κατέβηκε» στην Αθήνα, με παρότρυνση του Σταμάτη Γονίδη.

Αυτή είναι η καταγωγή της τραγουδίστριας Πάολας

Μόλις στα 19 της έμεινε και έγκυος: τις εμφανίσεις τις σταμάτησε στον 9ο μήνα και λίγο πριν γεννήσει… έβαζε εξτένσιον!