Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την εξαντλητική δίαιτα του πρωταγωνιστή!

Πώς κατάφερε να γίνει τόσο αδύνατος; Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσε και έχουν απαγορευτεί!

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την εξαντλητική δίαιτα του πρωταγωνιστή!

“Ιησούς από τη Ναζαρέτ”: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την εξαντλητική δίαιτα του πρωταγωνιστή για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!


Η υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι συνεχίζει να συγκινεί ακόμη και 39 χρόνια μετά την πρώτη προβολή και την μεγάλη επιτυχία του. Διαβάστε παρακάτω...


Η ταινία αποτελεί “θρύλο” στο είδος της και κάθε Πάσχα είναι σίγουρο πως θα προβληθεί στην τηλεόραση, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να δακρύσουν.

Τι συνέβη όμως, πραγματικά στα γυρίσματα; Πόσο δύσκολο ήταν για τον Robert Powell να υποδυθεί τον “Ιησού”, παρόλο που τον επέλεξαν επειδή η εικόνα του ήταν πολύ κοντά σε αυτό που είχε οραματιστεί ο Τζεφιρέλι για την σειρά του....

Η αλήθεια είναι πως ο πρωταγωνιστής πέρασε από διάφορες δοκιμασίες έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμούσαν οι παραγωγοί. Ωστόσο, για τη σκηνή της Σταύρωσης, ο Robert Powell χρειάστηκε να χάσει πολλά κιλά και να μείνει αποστεωμένος, ώστε να δείχνει εξαντλημένος από τα βασανιστήρια... Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος για 12 μέρες έκανε εξαντλητική δίαιτα, έτρωγε κυρίως τυρί και “πέθαινε της πείνας”. Ταυτόχρονα ο Τζεφιρέλι του είχε ζητήσει να κουβαλά στους ώμους του ένα μεγάλο κορμό, για να προσαρμοστεί στο ρόλο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γύρισμα έγινε σε πραγματικές συνθήκες για να βγει αληθινό και ο Robert... ανέβηκε το Γολγοθά κρατώντας ένα πολύ βαρύ κορμό στην πλάτη. Μάλιστα, εξαντλήθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να σταθεί ακόμη και δεμένος στο Σταυρό, με τους παραγωγούς να αναγκάζονται να τον συγκρατήσουν με σχοινιά!

Και εκεί συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό... καθώς σε κάποια στιγμή του γυρίσματα το ξύλο στο σταυρό άρχισε να γλιστρά και ο πρωταγωνιστής λίγο έλειψε να πέσει και να σπάσει τη μέση του. Ευτυχώς πρόλαβαν και τον συγκράτησαν έγκαιρα με τα σχοινιά και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ιησούς από την Ναζαρέτ: «Έσκισε» το Tατουάζ; Η μεγάλη ανατροπή!

O Ιησούς από την Ναζαρέτ έσκισε κανονικά το Τατουάζ; Η μεγάλη ανατροπή!

Μιλάμε για την πιο κλασική σειρά του Πάσχα, που όσο περίεργο και αν σας φαίνεται κάνει νούμερα ακόμα στην 100στη της επανάληψη!

Μάλιστα, κάνει τόσο υψηλά νούμερα, που έχασε με μόλις 1 μονάδα από το γερό χαρτί του Alpha, το Τατουάζ! 20,8 έκανε σε σύνολο η υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι και ο... Ανδρέας Γεωργίου 21,1! Αλήθεια, έχετε δει πώς είναι όλοι οι πρωταγωνιστές σήμερα;

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η φωτογραφία με τον ηθοποιό πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!

Μια εικόνα από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που ίσως δεν έχετε ξαναδεί και προκαλεί αντιδράσεις μέχρι σήμερα! Ο «Ιησούς» ή αλλιώς Ρόμπερτ Πάουελ είναι πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!

Μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων της συγκλονιστικής μίνι σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι, «O Ιησούς από τη Ναζαρέτ», παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί δείχνει τις backstage καταστάσεις που ποτέ δεν είδαμε!


Στην εικόνα φαίνεται ο πρωταγωνιστής, Ρόμπερτ Πάουελ, να είναι στο σταυρό και του κρατάνε ένα τσιγάρο και ένα ποτό.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη σκηνή, ο ίδιος ο Πάουελ είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Όταν ήμουν στο σταυρό έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν από το σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που με θυμάμαι να κρατάω και κονιάκ»! Όπως καταλαβαίνετε, η εικόνα από μόνη της προκαλεί σοκ!

Δείτε την φωτογραφία:

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η φωτογραφία με τον ηθοποιό πάνω στο Σταυρό με κονιάκ και τσιγάρο!