Σάκης Μπουλάς: Η ανατριχιαστική τελευταία επιθυμία του ηθοποιού!

Η ιστορία που αποκάλυψε ο Διονύσης Σαββόπουλος!

Σάκης Μπουλάς: Η ανατριχιαστική τελευταία επιθυμία του ηθοποιού!

Η άγνωστη ιστορία για τον Σάκη Μπουλά συγκλονίζει, καθώς ο ηθοποιός είχε μία ανατριχιαστική τελευταία επιθυμία του!

Άπαντες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Διαβάστε παρακάτω...

Τον Φεβρουάριο του 2014 ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από κοντά μας ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, με τον θάνατό του να προκαλεί σοκ!

Ο ηθοποιός ήταν η ψυχή της παρέας και με το απίστευτο χιούμορ του έκανε τους πάντες να γελάνε. Μάλιστα αγαπούσε πολύ τους φίλους του και επειδή είχε καταλάβει πως το φινάλε για τον ίδιο ήταν κοντά, αποφάσισε να αφήσει άφωνους τους κολλητούς του και μετά τον θάνατό του!

Τι συνέβη; ο Μπουλάς κέρασε την ψαρόσουπα που σερβιρίστηκε στην κηδεία του!

Όπως συνηθίζεται, λοιπόν, μετά τις κηδείες φίλοι και συγγενείς πήγαν σε μία ταβέρνα για να φάνε ψαρόσουπα και να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου που είχε φύγει από τη ζωή.

Τότε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τους ενημέρωσε πως όλα είναι πληρωμένα από τον Σάκη. Ο ηθοποιός 10 μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει από τον εστιάτορα ένα τραπέζι για 40-50 άτομα, αφήνοντάς του φιλοδώρμα 1.000 ευρώ.

Φυσικά η παρέα του συγκλονίστηκε με την απίστευτη κίνηση του φίλου τους, με το περιστατικό να το επιβεβαιώνει ο Διονύσης Σαββόπουλος: «Μετά την κηδεία πήγαμε σε ένα παρακείμενο μαγαζί για την κλασσική ψαρόσουπα και τι μαθαίνω; Ο μακαρίτης είχε κανονίσει το μενού και είχε πληρώσει την μακαριά. Μείναμε άφωνοι!

"Ο Σάκης Μπουλάς απεχθανόταν τις..." - Αποκάλυψη από την... "κόρη" του!

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της στην πετυχημένη σειράς του Mega "50-50" όπου υποδυόταν την κόρη του Σάκη Μπουλά.

Τα χρόνια πέρασαν και η Δήμητρα Στογιάννη έχει "χαράξει" την δική της πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα με πολλές επιτυχίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά του "Alpha" του "Το σόι σου" και στη θεατρική παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούνται" στο θέατρο "Αργώ" ενώ ανταποκρίνεται άριστα και σε έναν άλλο πολύ απαιτητικό ρόλο, αυτό της μητέρας!

Η Δήμητρα Στογιάννη, παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, στην εφημερίδα Real Life και θυμήθηκε τον τηλεοπτικό της πατέρα, Σάκη Μπουλά και έκανε και μια αποκάλυψη για εκείνον...

"Ο Σάκης Μπουλάς δεν ήταν ο τύπος του ανθρώπου που έδινε συμβουλές. Μάλλον τις απεχθανόταν. Το μόνο που κάποτε μου είπε, μιλώντας στο περιθώριο ενός γυρίσματος ήταν: "Μελατονίνη για τον ύπνο. Αυτό χρειάζεσαι για να έχεις έναν καλό και ξεκούραστο ύπνο" θυμήθηκε η Δήμητρα Στογιάννη.