Πασίγνωστη ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Ποια είναι η ηθοποιός;

Πασίγνωστη ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Ωστόσο, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι πασίγνωστη ηθοποιός της σειράς πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Μέχρι σήμερα προβάλλονται καθημερινά σε επανάληψη επεισόδια από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" τα οποία και κάνουν πάταγο! Διαβάστε παρακάτω...

Σε ένα από αυτά εμφανίζεται και η ηθοποιός Έφη Τσαμποδήμου, η οποία υποδύεται την συμμαθήτρια της Ελένης Βλαχάκη απόι το παρελθόν!

Πασίγνωστη ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Πόσοι όμως γνωρίζαμε πως η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν βρίσκεται πια στην ζωή; Η Έφη Τσαμποδήμου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Καταγγελία βόμβα από ηθοποιό του Κωνσταντίνου και Ελένης: "Πήγα στο γραφείο του παραγωγού, μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι και..."

Για πρώτη φορά ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που έπαιξε στο Κωνσταντίνου και Ελένης, στον ANT1, μιλά για περιστατικά και σοκάρει! "Πήγα στο γραφείο του παραγωγού, μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι και..."

Για ποιον πρόκειται; Διαβάστε παρακάτω...

«Βέβαια και είχα τέτοιες προτάσεις, είχαμε και τα… τυχερά μας. Έχω περάσει δυο, τρεις τέτοιες περιπέτειες που κάποιος μεγάλος παραγωγός ταινιών ήθελε να κάνω ταινία. Με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι η ταινία είναι με ναυαγούς σε ένα νησί. Βγάλε, μου λέει, την μπλούζα, βγάζω την μπλούζα. Μετά μου λέει βγάλε και το παντελόνι, δεν σκέφτηκα τίποτα στραβό, βγάζω και το παντελόνι. Μετά μου λέει βγάλε και το άλλο και πήγαινε βάλε την πετσέτα μέσα. Εκεί τον κατάλαβα και του είπα όχι και εξαφανίστηκα με ελαφρά πηδηματάκια από το γραφείο του.Και είχα κι άλλο ένα περιστατικό με έναν παραγωγό, ο οποίος όμως με είχε ερωτευτεί και μέχρι και τα κλάματα έβαλε. Ήθελε να κάνουμε πρόβα τον ρόλο και μου είπε να πάω σπίτι του. Μου έβαζε να πιω ουίσκι για να μεθύσω, αλλά που να μεθύσω εγώ, ήμουν συνηθισμένος. Μέθυσε αυτός τελικά και μου εξομολογήθηκε τον έρωτά του και πάλι με ελαφρά πηδηματάκια εξαφανίστηκα»

Ο λόγος για τον Γιώργο Λαμπάτος ο οποίος μίλησε στα Αποκαλυπτικά LIVE!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Έχουν πει ότι κάνω εμπόριο κόκας»!

Καταγγελία βόμβα από ηθοποιό του Κωνσταντίνου και Ελένης: