Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τα μελανιασμένα πόδια της! Η αποκάλυψη για την σπάνια πάθηση...

Τι συμβαίνει;

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τα μελανιασμένα πόδια της! Η αποκάλυψη για την σπάνια πάθηση...

Τι συμβαίνει με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τα μελανιασμένα πόδια; Αποκάλυψη στο Youweekly.gr για την σπάνια πάθησή της!

Ένα περιστατικό από τις διακοπές της στην Μύκονο έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας!

Ήταν το 2018 που η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων οικογενειακώς για διακοπές και... τα παιχνίδια με τον γιο της δεν είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα!

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τα μελανιασμένα πόδια της! Η αποκάλυψη για την σπάνια πάθηση...

Heterochromia iridis: Τι είναι η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Δούκισσα Νομικού!

Heterochromia iridis: Εσείς ξέρετε, τι είναι η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Δούκισσα Νομικού;

Η καλλονή αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη πως έχει ετεροχρωμία της ίριδας. Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση κατά την οποία το ένα μάτι είναι άλλο χρώμα από το άλλο.

Στην ίδια συνέντευξη η Δούκισσα ανέφερε πως είχε κόμπλεξ ως παιδί για αυτό της το χαρακτηριστικό. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση τι δεν της αρέσει πάνω της είχε απαντήσει: “Θα σου πω κάτι που όχι ακριβώς δεν μου άρεσε, αλλά μου φαινόταν περίεργο, γιατί δεν το έβλεπα στις φίλες μου. Έχω διαφορετικά μάτια. Το ένα είναι μπλε και το άλλο πράσινο “.

Δείτε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά στα μάτια της:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τα μελανιασμένα πόδια της! Η αποκάλυψη για την σπάνια πάθηση...

Η ετεροχρωμία (heterochromia), γνωστή επίσης ως heterochromia iridis, είναι κατάσταση κατά την οποία το χρώμα της ίριδας του ενός ματιού είναι διαφορετικό από το χρώμα της ίριδας του άλλου. Το φαινόμενο αυτό λέγεται ολική ετεροχρωμία (ολική ετεροχρωμία).

Υπάρχει επίσης και το φαινόμενο κατά μόνο ένα τμήμα της ίριδας έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη και αυτό αποκαλείται «μερική ετεροχρωμία» (partial heterochromia).

Η ετεροχρωμία, είτε ολική, είτε μερική, σχετίζεται με τη συγκέντρωση μελανίνης στην ίριδα του ματιού ή σε τμήμα της και οφείλεται σε γονιδιακή κληρονομικότητα, ή προκαλείται από ασθένεια ή τραυματισμό. Για την ιστορία , να πούμε πως ο μικρός Σάββας δεν έχει ετεροχρωμία ίριδας αφού έχει κληρονομήσει τα καστανά μάτια του πατέρα του!

Δούκισσα Νομικού: "Μαύρη" Πρωτομαγιά για την εγκυμονούσα! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μπήκε η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την "μαύρη" Πρωτομαγιά που πέρασε!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα όσα, μόλις, έμαθα μέσα από το Vanda's blog!

Η παρουσιάστρια διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα και όπως γνωρίζω πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Όμως, ο μήνας, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για την Δούκισσα...

Το βράδυ της Τετάρτης, ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης την μετέφερε σε πολύ γνωστή ιδιωτική κλινική για εξετάσεις!

Όπως μου αποκαλύφθηκε και σας παρουσιάζω στο Vanda's η παρουσιάστρια είχε έντονη αδιαθεσία εδώ και μέρες! Δηλαδή ζαλάδες και εμετοί δεν την άφηναν λεπτό σε ησυχία! Η κατάσταση ενώ είχε ηρεμήσει για κάποιες ώρες, το βράδυ της Τετάρτης επιδεινώθηκε αρκετά και επειδή ανησύχησε πήγε να δει τι γίνεται!

Ευτυχώς, όπως έμαθα, όλα είναι καλά και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο ούτε εκείνη ούτε και το παιδάκι της, φυσικά!

Απλά... καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια και αυτή ίσως την "βασανίσει" περισσότερο, όμως... αξίζει σίγουρα τον κόπο!