Ίαν Στρατής: Βίντεο "ντροπής" στην δημοσιότητα! Ποιος πραγματικά είναι ο νικητής του YFSF;

Αποκάλυψη τώρα!

Ίαν Στρατής: Βίντεο

Βίντεο ντροπής έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον νικητή του YFSF, Ίαν Στρατή! Ποιος πραγματικά είναι;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Είστε έτοιμοι να μάθετε την αλήθεια;

Κατέβασε και ο Ίαν Στρατής το παντελόνι του! Σoκ η Αραβανή! Το στιγμιότυπο που δεν πρόσεξε κανείς!

Μετά το σκηνικό με την Νωαίνα, που έδειξε τα οπίσθια της στην κάμερα η επόμενη σύνδεση στο green room είχε διαφορετικό πρωταγωνιστή…

«Ασυγκράτητοι είστε, ασυγκράτητοι» σχολίασε ο Σάκης.

«Δεν κρατιούνται και δεν μπορούμε να τους κάνουμε και τίποτα για αυτό γιατί δεν είμαστε δίπλα τους» είπε η Ευαγγελία Αραβανή και όσο η παρουσιάστρια απαντούσε, ο Ίαν Στρατής ξεκίνησε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του!Κοιτώντας τη φίλη του την Νωαίνα, χαμογελώντας και προσπαθώντας πιθανότητα να υποβαθμίσει το γεγονός που συνέβη λίγη ώρα πριν, ο Ίαν Στρατής έμεινε με τον μποξεράκι του στον αέρα του X Factor!

Χαμογελαστός αν μη τι άλλο! Την ευθυμία του δεν συμμερίστηκε η Ευαγγελία Αραβανή που πάθαινε το ένα σοκ μετά το άλλο και δεν ήξερε τι άλλο να περιμένει πια σε αυτό το green room.

«Σοβαρέψου λίγο όμως σε παρακαλώ πολύ!» είπε σε έξαλλη κατάσταση στον Ίαν Στρατή…

Ίαν Στρατής: Ο λόγος που κατέβασε το παντελόνι του στο «X Factor»

Το βράδυ της Πέμπτης (14/3), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2night Show» τον Ίαν Στρατή. Ο τραγουδιστής που μετρά ήδη δύο σερί νίκες στο «Your Face Sounds Familiar» θυμήθηκε τη συμμετοχή του στο «X Factor» και μίλησε για τον αυθορμητισμό, αλλά και τον μερικές φορές παρεξηγημένο χαρακτήρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν δίστασε να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι του κατά τη διάρκεια ενός live show του ριάλιτι μουσικής, αφήνοντας άφωνη την Ευαγγελία Αραβανή.

«Εκείνη τη βραδιά είχε γίνει μια βλακεία με μια φίλη μου από το show. Παραλίγο να φανεί ο κ…ς της. Ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: "Ρε μαλ… τι θα κάνω;", "Θα τα πάω σκ…", "Θα με κράξουν όλοι". Πας καλά της λέω; Είναι show! Είσαι αυθόρμητη, κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι νιώθεις. Και μου λέει: "Καλά, άμα το έκανες εσύ δεν θα έκανες έτσι". Της λέω: "Νομίζεις ότι κ….;" και απλώς το έκανα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ίαν.

Επιπλέον, αποκάλυψε στον παρουσιαστή τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ απάντησε εάν θα φύγει στο εξωτερικό.

Ποιος πραγματικά είναι

Βιογραφικό και Ηλικία
Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλώς τους της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha. Εκεί τραγούδησε το Παλιό μου παλτό. Το βαφτιστικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος.

Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο X – Factor, όπου και ξεχώρισε για τη σκηνική του παρουσία και τα φωνητικά του προσόντα και βγήκε νικητής. Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair», «Grease» και «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης». Την άνοιξη του 2018 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Cats», ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Ίαν Στρατής κυκλοφορεί την πρώτη solo δουλειά του, με τίτλο “Amazing”. Συνυπογράφει, μάλιστα, τους στίχους και τη μουσική του νέου τραγουδιού, με τους Eddie Δερβάκο και Ηλία Σαμαρτζή, αντίστοιχα. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παιδική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε live εμφανίσεις, πρόβες και ηχογραφήσεις νέου υλικού. Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετέχει στο Show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar 5» ως διαγωνιζόμενος. Ηλικία: Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί το 1992. Είναι στα 27.

YFSF: Η απίστευτη εμφάνιση του Ίαν Στρατή ως Bruno Mars! (Bίντεο)

Ο Ίαν Στρατής στον τελικό του YFSF έκανε μία εκπληκτική μεταμφίεση ως Bruno Mars!

Συγκλόνισε ακόμη και τους κριτές!

Τα έδωσε όλα ο Ίαν Στρατής στον τελικό του YFSF και ως Bruno Mars καθήλωσε τους πάντες, με τη Μιμή Ντενίση να του λέει: «Ήσουν καταπληκτικός, συγκινητικός. Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί μας έχεις δώσει πάρα πολλές ωραίες στιγμές, μας συγκίνησες πολλές φορές».

Δείτε το βίντεο

TAGS