Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σάλος με την περιουσία του! Δεν την άφησε στον γιο του, Γιάννη, αλλά....

Το ποσό μαμούθ που άφησε αλλού παρά την θέληση της Αλίκης!

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σάλος με την περιουσία του! Δεν την άφησε στον γιο του, Γιάννη, αλλά....

Σάλος έχει ξεσπάσει με την περιουσία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την περιουσία του! Ο ίδιος, δεν την άφησε στον γιο του, Γιάννη αλλά...

σε άλλους κληρονόμους! Μετά την συνέντευξή του στο People όπου εξηγούσε με συγκλονιστικό τρόπο την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξαναβγήκε στην δημοσιογραφική επικαιρότητα, αυτή τη φορά εξαιτίας των απανωτών συνεντεύξεων που είχαν δώσει οι ξαδέλφες του και κληρονόμοι της περιουσίας του πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Οι δύο από τους επτά συνολικά κληρονόμους του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Κατερίνα και η Έλενα Παπαμιχαήλ, εμφανίστηκαν σε παλαιότερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησαν για τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με αφορμή την κληρονομιά. Έχετε διαβάσει και για την ημέρα που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, προσπάθησε να στραγγαλίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Η Έλενα Παπαμιχαήλ μάλιστα αναφέρθηκε και σε όσα της καταλογίζει ο ξαδελφός της, σχετικά με τις διαφορές τους από την κοινή επιχειρηματική απόπειρα που είχαν κάνει στο παρελθόν, ανοίγοντας ένα καφέ.

“Είχαμε συμφωνήσει να πάρουμε ένα καφέ στη Γλυφάδα και να βάλουμε από 20 εκατομμύρια ο καθένας. Είχαμε πει ότι ο Γιάννης θα δίνει το “παρών” στο μαγαζί. Εκείνος ερχόταν μόνο για να παίρνει την είσπραξη. Μετά από τέσσερα χρόνια, άρχισε να με παίρνει και να μου ζητάει να του δώσω πίσω τα λεφτά που είχε βάλει και ακόμα περισσότερα. Άρχισε να μου στέλνει εξώδικα και τέτοια. Τελικά πούλησα το μαγαζί. Πήρε πίσω τα χρήματα που είχε βάλει. Όχι τα επιπλέον που ζητούσε. Όσα είχε βάλει, 20 εκατομμύρια”.

Η Έλενα Παπαμιχαήλ είπε επίσης ότι όσα χρήματα είχε αφήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ (140.000 ευρώ) αντίθετα από τη θέλησή του τα έδωσαν στον γιο του και δήλωσε στεναχωρημένη που έχουν φτάσει σε σημείο να μην μιλάνε, ενώ στο παρελθόν ήταν πολύ αγαπημένα ξαδέλφια.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πολύ δύσκολες ώρες! Μπήκε στο χειρουργείο με...

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος μπήκε στο χειρουργείο!

O γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε μία επέμβαση!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ την Κυριακή του Πάσχα μας ενημέρωσε σχετικά με την πορεία της υγείας του!

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook του: «Η πρώτη μου έξοδος, μετά την επέμβαση, συνέπεσε με το Πάσχα.

Έχω χάσει 24 κιλά, έχω αρχίσει να πηγαίνω ξανά γυμναστήριο, καθότι δεν είμαστε και στην πρώτη νιότη, και πρέπει να διατηρούμε το σώμα μας γυμνασμένο και να περπατάμε καθημερινά. Κανείς δεν νίκησε τον χρόνο, μπορούμε όμως να είμαστε υγιείς και να έχουμε τις αντοχές που είχαμε πριν 10 χρόνια, με τον κατάλληλο τρόπο ζωής . Καλή συνέχεια !»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για το χειρουργείο τουΗ ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για το χειρουργείο του