Κατερίνα Ντούσκα: Σε ψυχολογική πίεση! Άσχημα τα νέα...

Αποκάλυψη τώρα!

Κατερίνα Ντούσκα: Σε ψυχολογική πίεση! Άσχημα τα νέα...

Σε ψυχολογική πίεση βρισκόταν η Κατερίνα Ντούσκα λίγο πριν πάει στο Τελ Αβίβ για την Eurovision! Σε συνέντευξή της αποκάλυψε τα άσχημα νέα...

Η Κατερίνα Ντούσκα δεν μιλάει συχνά για τα προσωπικά της, όμως λίγες ώρες πριν τον Α’ ημιτελικό της Eurovision, όπου και διαγωνίζεται, μίλησε στο περιοδικό In Style για τα άγχη της για το μεγάλο βράδυ, το Girl Power, για τις αυξομειώσεις στο βάρος της και τις ταλαιπωρίες που έχει περάσει με τα κιλά, «Με ενοχλεί η επιμονή. Το να μη σέβονται τα όρια σου.

Δεν θέλω να είμαι σνομπ ή δύσκολη. Επειδή όμως η προσωπική ζωή “εμπορευματοποιείται”, είναι το ίδιο εύκολο να ευτελίζονται οι σχέσεις. Κι αυτό δεν είναι ένα ρίσκο που θέλω να πάρω για την προσωπική μου ζωή. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ποια είναι η Κατερίνα μέσα από τη μουσική μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις «μάχες» της με τα κιλά, «Μέχρι τώρα είχα αυξομειώσεις στο βάρος μου. Παίρνω και χάνω εύκολα κιλά, γιατί κάνω έντονη κατακράτηση. Έχω περάσει διάφορες ταλαιπωρίες στη ζωή μου με θεραπείες ορμονικής φύσης, κατά τις οποίες με έχω δει με δέκα κιλά επιπλέον. Δεν είμαι όμως υστερική με το βάρος. Θεωρώ άθλιο πράγμα το body shaming. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να τα έχει καλά με το σώμα του, με το βάρος που εκείνος ορίζει ότι τον βολεύει. Δεν με ενδιαφέρει το νούμερο που λέει η ζυγαριά, ούτε το τι πιστεύουν οι άλλοι για το σώμα μου. Δεν νιώθω την υποχρέωση να είμαι αρεστή στους γύρω μου. Αυτό που θέλω είναι να νιώθω ελαφριά και δυνατή στην καθημερινότητά μου. Αγαπώ το φαγητό και είμαι λαίμαργη. Μου φαίνεται αστείο όταν κάποιος παίρνει δύο κιλά και το κάνει θέμα. Για μένα είναι σίγουρο ότι κάθε καλοκαίρι θα πάρω πέντε κιλά και θα επανέλθω».

Παραδέχτηκε επίσης πως έχει πιεστεί ψυχολογικά με την Eurovision, «Όσο πλησιάζουν οι μέρες, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Είναι ένας αγώνας με τον εαυτό σου να κρατάς την ηρεμία και την ψυχραιμία σου και να μη χάνεις την ουσία. Κάνουμε μουσική και η μουσική μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και φυσικά την διοργάνωση. Με αυτό τον τρόπο προσπαθώ να αγχώνομαι για όσο το δυνατόν λιγότερα. Θα σκεφτώ τον ήχο μου, τα φώτα, να μη πέσει κανένας, να μη σκιστεί κάποιο ρούχο».

H ίδια πιστεύει όμως στο “Better Love” και στο power girl που απευθύνεται, “Κάθε γυναίκα οφείλει να πιστεύει ότι είναι power girl. Για εμένα δυναμικό κορίτσι είναι εκείνο που πιστεύει στον εαυτό του, που ακολουθεί αυτό που θέλει η ίδια, που ακούει τις προσωπικές της ανάγκες. Να μπορεί να είναι μόνη της, να είναι ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της εκείνη και όχι κάποιος άντρας, σχέση ή τα θέλω του περίγυρου”.

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή της Eurovision και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει η Ελλάδα το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Εμείς της ευχόμαστε με όλη μας την θετική ενέργεια, καλή επιτυχία!

Eurovision 2019: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Ντούσκα! Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός!

Δύσκολες ώρες πέρασε η Κατερίνα Ντούσκα στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision, καθώς ένα ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός επηρέασαν την τραγουδίστρια!

Τι συνέβη πριν η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού ανέβει στην σκηνή;

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, όταν ο απεσταλμένος στο Τελ Αβίβ, Θάνος Κλωνόπουλος, αποκάλυψε πως μία από τις χορέυτριες της Ντούσκα είχε ένα σοβαρό ατύχημα!

«Να πούμε πως η Κατερίνα Ντούσκα είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ότι η μία από τις χορεύτριες είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό τραυματισμό και έδωσε όλη τη ψυχή της για να μπορεί να εμφανιστεί στη σκηνή», ανέφερε ο δημοσιογράφος! Πάντως η Κατερίνα τα κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό!

Δείτε το βίντεο