Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εμφάνιση της που δεν παίχτηκε ποτέ! Η γιούχα και οι έντονες αποδοκιμασίες για την ηθοποιό!

Σοκαριστικό ντοκουμέντο για πρώτη φορά για δημοσιότητα!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εμφάνιση της που δεν παίχτηκε ποτέ! Η γιούχα και οι έντονες αποδοκιμασίες για την ηθοποιό!

Μια εμφάνιση που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν παίχτηκε ποτέ! Η γιούχα και οι έντονες αποδοκιμασίες για την ηθοποιό που έμειναν στην ιστορία!

Θα ξεκινήσουμε θυμίζοντας ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πρώτη ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (τότε ονομαζόταν Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου), το 1960 για την ερμηνεία της στη Μανταλένα.

35 χρόνια μετά η ίδια ηθοποιός στο ίδιο μέρος για το ίδιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα έρθει αντιμέτωπη με κάποιες αποδοκιμασίες από το κοινό. Η απάντηση της έχει τρομερό ενδιαφέρον.


Το ημερολόγιο έγραφε 12 Νοεμβρίου του 1995. Βρισκόμαστε στην τελετή λήξης και στην απονομή των βραβείων του 36ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η τότε παρουσιάστρια της βραδιάς, η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα καλεί στην σκηνή μια ηθοποιό που συνέδεε την καλλιτεχνική της πορεία με την ιστορία του Φεστιβάλ, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη ανεβαίνει στην σκηνή και έρχεται αντιμέτωπη με αρκετές αποδοκιμασίες από τον β’ εξώστη. Η ηθοποιός δεν χάνει την ψυχραιμία της, παίρνει μερικές ανάσες, κοιτάει στα μάτια όσους την αποδοκιμάζουν και τους απαντάει μοναδικά και πάντα με χαμόγελο:

Θέλω να σας ακούσω μέχρι τέλος. Διασκεδάζω με εσάς, γιατί με εμένα ονειρευτήκατε από τις οθόνες και εσείς είσαστε ακόμα στον εξώστη.

Οι αντιδράσεις προέρχονταν από τον βήτα εξώστης, ο οποίος πάντα ήταν και ο πιο παρεμβατικός. Ως βήτα εξώστης χαρακτηριζόταν η δυναμική παρουσία των νέων που παρακολουθούσαν τις προβολές των διαγωνιζόμενων ταινιών από το δεύτερο εξώστη του θεάτρου, ασκώντας ταυτόχρονα έντονη κριτική στις ταινίες που είχαν προβληθεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι η δυναμική και η έντονη επιδοκιμασία ή αποδοκιμασία των ταινιών επηρέαζε πολλές φορές τις κριτικές επιτροπές ενώ πολλοί κριτικοί ταινιών συμπεριλάμβαναν τις αντιδράσεις στα γραπτά τους. Έχετε δει και αυτό; Αλίκη Βουγιουκλάκη: Φωτογραφία αποκάλυψη! Τι είχε ψηφίσει στις τελευταίες της εκλογές;

Στις αρχές ο βήτα εξώστης, λόγω και του φθηνού εισιτηρίου, συγκέντρωνε φοιτητές και μαθητές που αγαπούσαν τον κινηματογράφο. Με το πέρασμα των χρόνων όμως και όταν ο εξώστης μεταμορφώθηκε σε κέντρο λήψης αποφάσεων για την τύχη μιας ταινίας, προσέλκυσε όλους εκείνους που ήθελαν να εκφράσουν την άποψή τους για τις ταινίες. Κάπως έτσι ο βήτα εξώστης κατέληξε να γίνει ο ρυθμιστής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η γυναίκα που της είχε γίνει εμμονή και το άγνωστο περιστατικό έξω από το καμαρίνι της!

Μια αποκάλυψη έγινε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την γυναίκα που της είχε γίνει εμμονή, ενώ ένα άγνωστο περιστατικό έξω από το καμαρίνι της είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρη Ιβάνωφ σπουδαίος χορευτής και χορογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και έκανε αποκαλύψεις.

Με τη Βουγιουκλάκη γιατί δεν συνεργαστήκατε;

Η Αλίκη δεν με ήθελε στους θιάσους της γιατί μου είχε ζητήσει να της δώσω τα απομνημονεύματα της Ζωζώς Νταλμάς για να την υποδυθεί κι εγώ αρνήθηκα να της τα παραχωρήσω. Η αλήθεια είναι ότι η Ζωζώ δεν ήθελε την Αλίκη να παίξει τη ζωή της.

Είχαν διένεξη μεταξύ τους;

Η Ζωζώ είχε στραβώσει με την Αλίκη γιατί μια φορά είχε πάει στο καμαρίνι της και την άφησε να περιμένει ώρα απ’ έξω.

Πείτε μας για την Ντολμάς...

Η βιογραφία της έχει ολοκληρωθεί και είναι στα σκαριά να εκδοθεί. Τη γνώρισα σε ένα βαριετέ στον Πειραιά, στον θίασο της Φωφώς Λουκά. Όταν έφυγε από τον θίασο η Λουκά, πήραν την Νταλμάς στη θέση της. Στον θίασο αυτόν ήμουν κι εγώ. Όταν έβγαινε στη σκηνή η Νταλμάς, σειόταν το θέατρο από τα χειροκροτήματα. Τόσο μοναδική ήταν. Αλώστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο Κεμάλ την ερωτεύτηκε σφόδρα, αλλά λόγω διαφορετικής θρησκείας δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το κρυφό βίντεο μέσα από το σπίτι στο Θεολόγο! Έκανε on camera...

Ένα κρυφό - σπάνιο βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, από το σπίτι της στο Θεολόγο ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Τι έκανε on camera;

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από το θάνατό της, παρόλα αυτά είναι λες και βρίσκεται κοντά μας.

Είναι σαν να βρίσκεται εδώ, αφού είναι παρούσα με τις διαχρονικές τις ταινίες που εξακολουθούν να μεγαλώνουν γενιές Ελλήνων.

Σχεδόν κάθε χρόνο η αείμνηστη ηθοποιός επέλεγε να περάσει το Πάσχα στο Θεολόγο, εκεί που βρισκόταν και το εξοχικό της που για εκείνη ήταν πάντα το ησυχαστήριό της. Από εκεί είναι και το βίντεο 24 χρόνια πριν, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη γιόρταζε την Ανάσταση με την καλή της φίλη Νόρα Βαλσάμη και την οικογένειά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το μεγάλο μυστικό για το δεύτερο παιδί και τα σπάνια γυμνά που ξεπούλησαν

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό της για το δεύτερο παιδί και ποια τα σπάνια γυμνά που ξεπούλησαν στα περιοδικά εκείνης της εποχής;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το άγνωστο παιδί της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και τα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία».

Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης Νικόλαος Παπανικολάου, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση αν υπάρχει απιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, εκείνος απάντησε:

«Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος.

Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».